Sevgilimin elini tutan yengesi!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok saçma.eşim dışında ben kimsenin elini tutmam,onun tutmasına da izin vermem.küçük çocuk mu bu kaybolacak.belki aralarında böyle bir samimiyet de vardır ama gereksiz

Eminonune mi gitmisler hayir ben oraya yanimda kimle gitsem mutlaka elini tutarim kaybolmayayim diye

Ne kadar da temiz düşüncelisin.
Bence o yengeye dikkat et.

5 yasinda cocukmuki kaybolck kaybolsa ne olck okuma yazmAsimi yok telefonumu yok komik yani bnce yanlis normal bi hareket degil

13 yaşında ve 9 yaşında oğlum var yazacaktınız herhalde. Başta 13 yaşında 9 oğlum var diye okuyunca gözlerim pörtledi
Yok tek cocugum var. O da 13 yasinda. Telefondan yazdigim icin 9 a yanlislikla basmisim sanirim..ikaziniz icin tesekkur ederim.

Yok tek cocugum var. O da 13 yasinda. Telefondan yazdigim icin 9 a yanlislikla basmisim sanirim..ikaziniz icin tesekkur ederim.
Yok canım ikaz etmedim, estağfurullah :) Bir an 13 yaşında 9 oğlum var diye okuyunca anlık bir şaşırdım, kendi tepkime güldüm. Herhalde yazarken hata oldu, dedim sonra. Yoksa hepimiz yazım hatası yapıyoruz :) Allah bağışlasın bu arada :)

Tesekkurler

O ne beee elini tutmak ne bu devirde biz küçük çocukları bile özgüveni yerine gelsin diye elini tutmadan yürümesine izin veriyoruz
Hayır madem kalabalığı bahane ediyolar koluna girseymiş el ele tutuşmak da garibime geldi
Hiç hoş bi durum değil eşim birinin elini tutsa yakar yıkarım şahsen ben tutsam o da yıkar gayet haklısın

bu tuhaf geldı
pazarda cocugunu kaybetmemek ıcın elını tutarsın da
unıversıtelı adamı kaybetmemek ıcın tutmazsın

koskoca adam ınsanlar o yasta hıc bılmedıklerı ulkeye dıl bılmeden gıdıp okuyup calısıyor
sacmalamasınlar bence

Offfff yine bi fesatlandım
Neyse ben iyi niyetli, kalbi güzelliklerle dolu bir kadınım

Kolunu tutar da el tutmak neymiş? Çocukmuymuş bunlar birbirini kaybetseler telefonları yokmuyumuş?

Aralarındaki ilişkiye bağlı. Eniştemin (ablamın kocasi) elinde büyüdüm. Bana hiç garip gelmedi. Yürürken elini omzuma da atar mesela. Ben de eşim de ablam da garipsemeyiz zira enişte baldız değil abi kardeşiz. Ama sanırım ben daha büyükken, genckizken evlenselerdi aynı yakınlık olduğunda garip olurdu.

yenge ve yetişkin kaynın elele gezmesi.....

ben işkillendim valla ne yalan söyleyim neler neler oluyo kokusu çıkar elbet

Neden başka gözle bakması mümkün olmasın ki her şey olabilir bana çok saçma geldi el ele tutuşmaları masum gelmedi aralarında 30 yaş varsa bilemem tabi

Universite cagina gelmis birinin kendi kayit islerini bile halledemeyerek yengesiyle birlikte gitmesine takilmadin da, onun elini tutan yengeye mi takildin?

Aralarındaki yaş farkına bağlı demek istiyorum. Emin olmasamda.. Kötü düşünülmezse eğer ki benim kız kardeşimde 18ine girdi. Eşim 38 yaşında. 3 yıldır tanışıyolar nişandı evlilikti derken. Çok kalabalıksa filan bazen kardeşime tut eniştenin elini derim. Kardeşim gelince eşim sarılır öper filan ama ufacık kötü manada bişey düşünmedim. Diyeceğim o ki, kişilere ve niyetlere göre değişebilir.

Neyyyyy 26 yaşında yengemi???
21 yaşındakı delikanlının elinden tutuyor.

Kafamda deli sorular

Bir bana mi garip geldi bu durum? Kiz kardesiniz artik bir genc kiz, ona cocuk gibi davranmayin . Her ne kadar kocaniz da olsa ve kotuluk dusunmeseniz de yabanci bir adamla arasinda belirli bir mesafe olmali.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…