- 16 Nisan 2017
- 1.787
- 1.532
- 133
İyi akşamlar herkese.
Sevgilim İstanbul'da üniversite öğrencisi. Abisi de İstanbul 'da yaşıyor.
Bir kac gün önce sevgilimle konuşurken Üniversiteye kayit için gittiğinde yengesinin onun kayit işleriyle ilgililendiğini ve ona şehri gezdirirken bir kac kez kalabalık yerlerde birbirlerini kaybetmemek için sevgilimin elini tuttuğunu söyledi. (Bu konu özellikle açilmadi. Konuşurken bir şekilde buraya geldi.)
Biliyorum o onun yengesi, birbirlerine farkli bir gözle bakmalari mümkün değil evet. Ama gözümün önüne o ani getirip hayal edince çok sinir oldum. Sevgilime belli etmedim. Bir şey demedim ama bana çok normal gelmedi. İnsan ister istemez kiskanir bence boyle bir durumu. Haksiz miyim?
Yok tek cocugum var. O da 13 yasinda. Telefondan yazdigim icin 9 a yanlislikla basmisim sanirim..ikaziniz icin tesekkur ederim.13 yaşında ve 9 yaşında oğlum var yazacaktınız herhalde. Başta 13 yaşında 9 oğlum var diye okuyunca gözlerim pörtledi
Yok canım ikaz etmedim, estağfurullah :) Bir an 13 yaşında 9 oğlum var diye okuyunca anlık bir şaşırdım, kendi tepkime güldüm. Herhalde yazarken hata oldu, dedim sonra. Yoksa hepimiz yazım hatası yapıyoruz :) Allah bağışlasın bu arada :)Yok tek cocugum var. O da 13 yasinda. Telefondan yazdigim icin 9 a yanlislikla basmisim sanirim..ikaziniz icin tesekkur ederim.
TesekkurlerYok canım ikaz etmedim, estağfurullah :) Bir an 13 yaşında 9 oğlum var diye okuyunca anlık bir şaşırdım, kendi tepkime güldüm. Herhalde yazarken hata oldu, dedim sonra. Yoksa hepimiz yazım hatası yapıyoruz :) Allah bağışlasın bu arada :)
Aralarındaki ilişkiye bağlı. Eniştemin (ablamın kocasi) elinde büyüdüm. Bana hiç garip gelmedi. Yürürken elini omzuma da atar mesela. Ben de eşim de ablam da garipsemeyiz zira enişte baldız değil abi kardeşiz. Ama sanırım ben daha büyükken, genckizken evlenselerdi aynı yakınlık olduğunda garip olurdu.İyi akşamlar herkese.
Bir kac gün önce sevgilimle konuşurken Üniversiteye kayit için gittiğinde yengesinin onun kayit işleriyle ilgililendiğini ve ona şehri gezdirirken bir kac kez kalabalık yerlerde birbirlerini kaybetmemek için sevgilimin elini tuttuğunu söyledi. (Bu konu özellikle açilmadi. Konuşurken bir şekilde buraya geldi.)
Biliyorum o onun yengesi, birbirlerine farkli bir gözle bakmalari mümkün değil evet. Ama gözümün önüne o ani getirip hayal edince çok sinir oldum. Sevgilime belli etmedim. Bir şey demedim ama bana çok normal gelmedi. İnsan ister istemez kiskanir bence boyle bir durumu. Haksiz miyim?
Neden başka gözle bakması mümkün olmasın ki her şey olabilir bana çok saçma geldi el ele tutuşmaları masum gelmedi aralarında 30 yaş varsa bilemem tabiİyi akşamlar herkese.
Bir bana mi garip geldi bu durum? Kiz kardesiniz artik bir genc kiz, ona cocuk gibi davranmayin . Her ne kadar kocaniz da olsa ve kotuluk dusunmeseniz de yabanci bir adamla arasinda belirli bir mesafe olmali.Aralarındaki yaş farkına bağlı demek istiyorum. Emin olmasamda.. Kötü düşünülmezse eğer ki benim kız kardeşimde 18ine girdi. Eşim 38 yaşında. 3 yıldır tanışıyolar nişandı evlilikti derken. Çok kalabalıksa filan bazen kardeşime tut eniştenin elini derim. Kardeşim gelince eşim sarılır öper filan ama ufacık kötü manada bişey düşünmedim. Diyeceğim o ki, kişilere ve niyetlere göre değişebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?