Sevgilimin eski eşinden bıktım...ne yapmalıyım??

Benim jenerasyon bu. İnan %90'ı böyleydi. Umarım yeni jenerasyon daha normal olur, bizim bebeler sizin elinize düşecek. Umudumuz sizsiniz yeni nesil örtmenler.
İnşallah efendim inşallah.
Bir de yardım diyor, neyin yardımıysa artık?
Gerçekse eğer, böyle karar acizi insanların varlığı beni dehşete düşürüyor.
Küçükken annem kardeşime bana bile değil, biraz sert davrandı diye ortalığı yıkmıştım bir kere. Elin kart herifi bana vuracak ben de forum köşelerinde eski karısından dert yanıp, yardım dileneceğim öyle mi?

Birde beni annesiyle tanıştırdı...anne bak ben bunu cami avlusunda buldum aldım büyütücem dedi

Adam adı batasica freud un baba tezini üstlenmiş resmen ya. Yatakta gel babanın kollarına diyor mu? (dalga geçmek icin degik cidden merakimdan soruyorum eminim dediğine cunku) Hic sevimli gelmesin uyan ve kac.

Benim jenerasyon bu. İnan %90'ı böyleydi. Umarım yeni jenerasyon daha normal olur, bizim bebeler sizin elinize düşecek. Umudumuz sizsiniz yeni nesil örtmenler.
İnşallah efenim inşallah.
Ya benim de saygı duyduğum hocalarım oldu elbette, ama burada konu farklı.
Bahsettiği adam yılların hocası, hiç mi öğrettiği değer yargılarından birini kapamamış?
Kadının dövülmeyeceğini mesela? En azından bunu.

1 hafta ayrı kaldık...günlerce yazdi durdu...ama bu gün dayanamayıp tekrar gittim yanına...nasıl koklayarak öpüyor...cildiraxaktim

Kendinden 17 yaş küçük bir kadin yanına gidiyor . Ne yapacaktı başka. Sevgiden mi sanıyorsun ?

Birde beni annesiyle tanıştırdı...anne bak ben bunu cami avlusunda buldum aldım büyütücem dedi

Fake misin sen ? Safım diyorsun ya bunun adı saflık değil. 29 yaşındaki bir kadın azıcık mantıklı olur.

Bu arada, düğünde,bayram da seyranda gorusecekler mecbur. Ortada iki tane senin yaşında çocuk var.

Büyük konuşma kardeş hayat yapmam dediklerini yaptırır büyük lokma ye büyük söz konuşma abla nasihati

Bakın ailem problemli inanılmaz kötü bi dönemde tuttu beni ve kendine bağladı...şimdi de kopamiyorum deniyorum olmuyor olmuyor işte...birde eski karısı gel...para ver onu yap bunu yap...buraya yazıp biraz rahatlamak istedim...iyi degilim

Büyük konuşma kardeş hayat yapmam dediklerini yaptırır büyük lokma ye büyük söz konuşma abla nasihati
Kınama derler de, Allah irade ve akıl vermiş, seçimi sana bırakmış ablacığım. Kimse seni zorla yanlışa sürüklemiyor, sen yürüyorsun.
Kopamama sebebin yoksa cinsellik yaşamış olmanız mı?

Kendime yaptım evet...O hayatından gayet memnun bense ağlamaktan onumu göremiyorum...ama...yine onun için kendimi parçalamaktan başka bişiy yapmiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…