Sevgilimin eski eşinden bıktım...ne yapmalıyım??

Kınama derler de, Allah irade ve akıl vermiş, seçimi sana bırakmış ablacığım. Kimse seni zorla yanlışa sürüklemiyor, sen yürüyorsun.

Kopamama sebebin yoksa cinsellik yaşamış olmanız mı?
Cinsellik benim için önemli değil ama şöyle bi durum var ki adam o gece beni yanında tutsun diye tekrar tekrar yapıyorum sırf gece gitme burda kal demesi için

Anlasilan sen genc birisin gencligini birinin ellerine vericeksen seninle denk biri olsun, ayrılmalisin inan bana ilk iki hafta uzulup of diyceksin sonra nasil bir yukten sıkıntıdan kurtuldugunun farkına varicaksin

Ben evlilik istiyorum dedim...ben düşünmüyorum asla suan maddi durumum da iyi değil bu sekilde devam edicez dedi...Ona da tamam dedim...ama yaptıklarımın karşılığında duyduğum tek laf...herkes yapar...seven herkes senin yaptığını yapar ..

Cinsellik benim için önemli değil ama şöyle bi durum var ki adam o gece beni yanında tutsun diye tekrar tekrar yapıyorum sırf gece gitme burda kal demesi için
Sen bağımlı gibisin ya.
Hem de olabilecek en kötü şeye...
En olmayacak, değmeyecek adama bağımlısın.
Sana köpek gibi davranıyor farkında mısın? Hiç seni insan yerine bile koymuyor.
Ağzından çıkacak 2 lafa bakıyorsun resmen. Ama bu böyle gitmez.
Her şey sende bitiyor inan bana, biz ne dersek diyelim karar alacak da uygulayacak da sensin.

Kendime yaptım evet...O hayatından gayet memnun bense ağlamaktan onumu göremiyorum...ama...yine onun için kendimi parçalamaktan başka bişiy yapmiyorum...
Peki bunu kendine neden yaptığını düşünüyormusun?
Kullanılıyorsun..
Düşüncelerin hastalıklı olmak yönünde..
İşine yansıtmaya başlamışsındır bile..
Rezil oluyorsun, itibarını zedelemeye başlamışsın bile..
Kendine saygın bitmiş..
Yol yakınken dön, çünkü o moruk senden sıkılınca atar başından.. Ya da atmaz, senin elini kolunu bağlar, anne olmak istediğinde o hakkınada engel olursun..
29 yaş artık hayatta ciddi kararların verildiği zamanlardır..

Adamin ne olduğu az çok belli de sen niye bu kadar kul köle oluyorsun bu adama.. Babanla sorunlu bi çocukluk mu gecirdin ? Yani gerçekten normal değilsin yardim istiyorsunda biz mi gelip ayiralim kollarindan tutup. Senin birakman gerek bu hastalıklı ilişkiyi..

Bana kattığı tek iyi durum...namaza baslamama vesile oldu...sevse bu kadar kötü davranmaz diyorum...sevmese ayrıldığımda oturup ağlamaz...yada bulundugumuz yerde tüm öğretmen arkadaşlarına rezil oldu...Hadi vedalasalim derdi ama yok biz ayrilmicaz diyor...ertesi gün gelip ağzıma afedersiniz...

Babama aşıktım...ama anne baba sürekli sorunlu sürekli birbirlerini terk eden bi ciftti...şimdi bile gözünün içine bakıyorum babamın...yarım etse gecicek sanki...ama kendine hayri yok bana nasıl olsun...birde maddi durumu çok iyiydi para yemekten suan normal düzeyde

Namaza başlaman için sapıklıklarına göz yumuyorsun..
Maşallah..
Çok iyi adammış..

Hah dinde geldi tamam dağılabiliriz @

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…