problemini biliyorsan cozumunu de bulabilirsin degil mi? Yalnizlik ve takinti. Bunun cozumu 46 lik ihtiyar degil. Yalnizlik o kadar da kotu degil. Once en buyuk problemin olan bu adamdan kurtulman kazim. Sonra da bir psikologa gitmelisin.Yalnızlık ve takıntı...
Çok garip şekilde sana inanmak istiyoruz ama yalan olduğunu duyarsak yani fake olursan daha çok mutlu olacağız..
Sebebi, gerçekte böyle olay yokmuş, oh be demek için.. Çünkü rahatlayacağız.
Yoksaki fake olman olmaman meselesi değil.
Kendime güvenim sıfır...güçlü olmak istiyorum...tam toparlanip ayağa kalkıyorum...ama kısa süreliğine sonra bi bakıyorum korku...endişe...aaa bi bakmisim adamın yanindayim
Önce seni bi silkelesin de kendine gel.. Sonra siz hep beraber karakolluk olun yolun, yoluşun, sevişin biz o kadar aksiyonu kaldiramayiz gece geceArkadaslar kuzenimi zor tutuyorum adamı yolucak...isterseniz buyrun birlikte yolalim...
Diyecek son cümlemm sana inanarak.Kendime güvenim sıfır...güçlü olmak istiyorum...tam toparlanip ayağa kalkıyorum...ama kısa süreliğine sonra bi bakıyorum korku...endişe...aaa bi bakmisim adamın yanindayim
Teşekkür ediyorum...inşallah bir gün kızlar hersey yoluna girdi diye gülümseyerek yazabilirim...iyi gecelerDiyecek son cümlemm sana inanarak.
Allah yardımcın olsunn.
Bu cikmazdan seni kurtarsin.
Gözünü açsın.
İyi geceler...
Arkadaşım gercekte olsan burdan ne yapabiliriz sen birşey yapmadikça sorun belli çözüm belli: Ya bu diyardan gidiceksin yada bu deveyi güdeceksin.. Onun dışında biz ne desek boş.. Herşey senin elinde umarim toparlarsin..Bu saçma psikolojimin üzerine birde eski eşten gelen mesajlar adamın aşağılayıcı tavırları...durumun iyice içinden cikamiyorum
Haklısın...toparlanicam inşallahArkadaşım gercekte olsan burdan ne yapabiliriz sen birşey yapmadikça sorun belli çözüm belli: Ya bu diyardan gidiceksin yada bu deveyi güdeceksin.. Onun dışında biz ne desek boş.. Herşey senin elinde umarim toparlarsin..
Yemin ediyorum dwgil....yeter artık lütfen...Okuduğum an anladım şıp diye uydurma olduğunu. Hikaye yazmışsın eğleniyorsun
Soylular.
Temel kitap yazmış, isim bulamamış Orhan Pamuk'a sormaya karar vermiş. Orhan Pamuk da demiş ki, gizem, aşk, cinsellik,din, soylu sınıfından birileri olsun.
Temel de ertesi gün gelmiş demiş ki isim buldum: Kontesi kim s...i?.
Orhan Pamuk beğenmemiş:
-Olmamış Temel, din eksik.
Temel ertesi gün tekrar gelmiş. Orhan Pamuk hayırdır diyince, Temel:
-Yeni isim buldum din de tamam. Allah Allah kontesi kim s...i
(serbest çağrışım)
Hayırlı sahurlar kankitoKadin bu cesareti eski kocadan buluyor olabilir mi? Neden bosanmislar?
birine çok fazla borclanmislar adam borç karşılığı evlerini diğer adama vermek istemiş kadın kabul etmemiş...bunun üzerine adam kadından gizli evi diğer adamın üzerine yapmış...arkasından tartışmalar falan derken tek celse de bosanmislarKadin bu cesareti eski kocadan buluyor olabilir mi? Neden bosanmislar?
Sagolasin bibikim, sizlere deHayırlı sahurlar kankito
Konuyu komple okuman lazım günlük dizi gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?