Sevgilimin eski eşinden bıktım...ne yapmalıyım??

Yalnızlık ve takıntı...
problemini biliyorsan cozumunu de bulabilirsin degil mi? Yalnizlik ve takinti. Bunun cozumu 46 lik ihtiyar degil. Yalnizlik o kadar da kotu degil. Once en buyuk problemin olan bu adamdan kurtulman kazim. Sonra da bir psikologa gitmelisin.

Aynen keşke diyorum keşke fake olsann..
Buraya senin gibi sıkıntı çeken bir çok kadın yazıyor ama onlar evli ya çocukları için yada yuvami yikmayayim diye çekiyorlar...
Sennnn niye ne için kim için cekiyorsun bu adamı pardon senin deyiminle AYIYI..
E Eskipanda

Bursa da ünlü bi psikologtan bir süre yardım aldım fakat benim kadar inatçı birini daha görmediğini söyledi...hipnoterapi çocukluğuma indi ama sonuç...bu...

Kendime güvenim sıfır...güçlü olmak istiyorum...tam toparlanip ayağa kalkıyorum...ama kısa süreliğine sonra bi bakıyorum korku...endişe...aaa bi bakmisim adamın yanindayim

Bu saçma psikolojimin üzerine birde eski eşten gelen mesajlar adamın aşağılayıcı tavırları...durumun iyice içinden cikamiyorum

Kendime güvenim sıfır...güçlü olmak istiyorum...tam toparlanip ayağa kalkıyorum...ama kısa süreliğine sonra bi bakıyorum korku...endişe...aaa bi bakmisim adamın yanindayim
Diyecek son cümlemm sana inanarak.
Allah yardımcın olsunn.
Bu cikmazdan seni kurtarsin.
Gözünü açsın.
İyi geceler...

Bu saçma psikolojimin üzerine birde eski eşten gelen mesajlar adamın aşağılayıcı tavırları...durumun iyice içinden cikamiyorum
Arkadaşım gercekte olsan burdan ne yapabiliriz sen birşey yapmadikça sorun belli çözüm belli: Ya bu diyardan gidiceksin yada bu deveyi güdeceksin.. Onun dışında biz ne desek boş.. Herşey senin elinde umarim toparlarsin..

Oruç tutacakmısın sahur yaptın mı bilmiyorum ama kalk ye bişeyler niyetlen bol bol dua et bak Nihat hatipoğlunu dinle ne güzel şeyler anlatıyor.
Allah yardımcın olsun.
İnan bende hiç niyetlenmeyecektim gerginim bu aralar ama Allah'a yakınlaşmanın yollarından biri oruç Allah sana çıkış kapıları açsın inşallah

Şimdi bu konu için banlanmaya değermi bi düşünelim canım

Kadin bu cesareti eski kocadan buluyor olabilir mi? Neden bosanmislar?
birine çok fazla borclanmislar adam borç karşılığı evlerini diğer adama vermek istemiş kadın kabul etmemiş...bunun üzerine adam kadından gizli evi diğer adamın üzerine yapmış...arkasından tartışmalar falan derken tek celse de bosanmislar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…