Adam suclu yani.. Ben de yine kadina atilacak sandim tum suc, iyi bari..birine çok fazla borclanmislar adam borç karşılığı evlerini diğer adama vermek istemiş kadın kabul etmemiş...bunun üzerine adam kadından gizli evi diğer adamın üzerine yapmış...arkasından tartışmalar falan derken tek celse de bosanmislar
Canım fazlasıyla sıkkın bildiğiniz kalbim sızlıyor...anlatmak istedim ve anlattım dalga geçilecek bir durum yok lütfen arkadaşlarSagolasin bibikim, sizlere de
Tahmin ettim pembe dizi gibi olabileceğini de, cok uzun diye okuyamadim, yine skandallarla dolu dmi
Tabi ki adam suçlu...bana bir sürü saçma şey yaşatmasina izin verdiğim için onun kadar suçluyum...yaşım 29...zeka yaşımı tahmin edersinAdam suclu yani.. Ben de yine kadina atilacak sandim tum suc, iyi bari..
Sen kac yaşındasin?
Dalga filan gectigimiz yok.. Aramizda bi espri durumu sadece.. Farkettiyseniz konunuza yorumlarim farkli..Canım fazlasıyla sıkkın bildiğiniz kalbim sızlıyor...anlatmak istedim ve anlattım dalga geçilecek bir durum yok lütfen arkadaşlar
Anladım...teşekkür ederimDalga filan gectigimiz yok.. Aramizda bi espri durumu sadece.. Farkettiyseniz konunuza yorumlarim farkli..
Peki bunun farkindaysaniz nicin izin vermeye devam ediyorsunuz.. Adamin bosanmis olmasi dgl bosanma nedeni onemli ve goruldugu gibi guven problemi olmus.. Ustune simdi eski es muhabbeti var.. Ciddi skntilar yasarsiniz.. Cok gencsiniz, ne isiniz var bu iliskide?Tabi ki adam suçlu...bana bir sürü saçma şey yaşatmasina izin verdiğim için onun kadar suçluyum...yaşım 29...zeka yaşımı tahmin edersin
Oku bence seversinSagolasin bibikim, sizlere de
Tahmin ettim pembe dizi gibi olabileceğini de, cok uzun diye okuyamadim, yine skandallarla dolu dmi
Bu gece amma çok ayrıl bence dedimOku bence seversin
Sabah 7 de iş için kalkmam lazim bi de..Oku bence seversin
Baştan anlatayım istersen...Oku bence seversin
ay bak bu superdi...bunu ona soylicem...panda koptu gidiyor...heyyyyttttBu gece amma çok ayrıl bence dedim
Ama gerçekse ayrılmalı herkesçe..
Kop gel panda
Yürü git morruk da demelisinay bak bu superdi...bunu ona soylicem...panda koptu gidiyor...heyyyytttt
bi gün buna benzer bişiy dedim aslında da verdiği cevabı yazamicam...Yürü git morruk da demelisin
Ay istemezBaştan anlatayım istersen...
Demekle olmaz, uygulayıp ardında durman lazımbi gün buna benzer bişiy dedim aslında da verdiği cevabı yazamicam...
İşte onu nasıl basaracagimi bir bulabilsemDemekle olmaz, uygulayıp ardında durman lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?