Sevgilimin eski eşinden bıktım...ne yapmalıyım??

İşte onu nasıl basaracagimi bir bulabilsem
Gerçek olduğuna cidden inanmıyorum..
Çünkü hiç bir kadın bu kadar basiretsiz olmaz, üzgünüm..
Yani sapık eski öğretmenin sana şişme kadın muamelesi yapıyor, kullanıyor, aşağılıyor, dövüyor ve sen vaz geçemiyorsun..
29 yaşında ve öğretmensin..

Hanımlar uyumaya calisiyorum ama uyuyamıyorum...yorumlarınız gerçekten çok kötü lütfen yazmak istemiyorsanız yazmayın...

Eskiden böyle değildim. ..yalnızım diyorum güçsüz kaldım bu adama kapıldım...şimdi ne yapabilirim onu düşünüyorum...

Yüz bulmasa sürekli çağırmaz. Adamın verdiği cevaba bak, evde değilmiş... Daha sert olmak işine gelmez çünkü ne şiş yansın ne kebap modunda... Kadın yanlışlıkla(!) hamile kalmasa bari...
bence cevap yazıp yakalanmak yerine
mesaj geldiğinde arıyordur:))

yo
y
yok artık
manyak mısın kzıım sen
aklını başına topla seni döven adamla ne işin var

namaz mı siz zina yapıyorsunuz sonra namaz mı

Yani buradaki bazı konular gerçekten tahammülümü zorluyor... Şu KK sayesinde kadınları tanıdım gerçekten, meğer hiç tanımazmışım. Gerçekten de sevmeyi, aşık olmayı ne yanlış biliyormuş kadın.. Çaresizce çekenlere bile laf ettik yeri geldi bir çıkış vardır diye, ama anladım ki kadın "bir erkek sırf erkek diye beni dövemez" demeyecek ve bunu demedikçe, bu hanzolar -çok üzgünüm ama kadını dövene söyleyebileceğim en hafif sıfat bu- daha çok kendi malı belleyecek kadını.

Sizi de tebrik ederim E Eskipanda , sizi döven adamın evine bağlı olun siz, aynen devam edin. Kendimi seviyorum demişsiniz de, pardon ama ne sevmesi? Bu nasıl sevgi? E bir de saygı lazım, hani o özsaygı nerede?

Evli değilsiniz, daha kaç yıllık beraberlik, evime bağlıyım ( yani onun evine ) yazmışsınız aynen... Hadi evciliğe meraklısınız, bunu oynayacak başka adam bulamadınız mı? Hadi sevdiniz baştan, dayağı ne maksatla sindirdiniz? Aşktan mı? Sevdiyseniz sevdiniz, bu kadar mı güçsüzsünüz iki gözyaşı döküp biraz hasret çekemeyi göze alamıyorsunuz? Zaten bu ilişkiyi yaşarken de tükenecek o aşk... Bu korku neden? Yalnız kalsanız ne olur? Hangisi acizlik sizce, yalnız bir kadın mutlu olamaz mı? Çamurdan da olsa bir adam olsun yanımda, diye mi düşünüyorsunuz?

Bir kızınız olsa, ya da kız kardeşiniz varsa, sizin yaşadığınızı yaşasın, dayak yediği adama kadınlık etme peşinde olsun ister miydiniz?

Eski eş meselesine daha girmiyorum bile. Nasıl bulunmaz hint kumaşıysa artık adam, kadınlar kopamıyor iki taraftan sarıyor, sırasını bekliyor sanki... Belki o kadın da yedi dayağını zamanında. O da adamı hala istiyor diye mi sizde kıymete biniyor adam acaba?

Koklayarak öptü demişsinizsiz bir hafta ayrılığa dayanamayıp da döndüğünüzde. Daha önce sizi kimse koklayarak öpmedi mi ki bu kadar kıymetli? Olabilir, mahrum kalmış olabilirsiniz de, hepimizin hayatta bir şeyleri eksik, babadan mı eksiksiniz acaba, o zaman bir destek alın lütfen, sığınacak adamlar arayıp, bulduğunuza her koşulda dört elle sarılmaktansa onarırsınız kendinizi hiç değilse.

Lütfen azıcık kıymet verin kendinize bir kadın olarak. Yontamıyorsanız böylelerini -ki bu yaş farkıyla zor - bırakın ne hali varsa görsün...

Ve kızmayın bana, şu konuya bu yorumları yapmasam olmaz.. Sizin de belki bir iki gün uykunuz kaçar ama bir ihtimal görürsünüz düştüğünüz halleri.. Gerçi bunca yoruma, hala ne yapabilirim onu düşünüyorum dediğinize göre, benim pek umudum da yok... Yine de tüm bu yazdıklarımdan çıkaramdıysanız açık olayım: Ardınıza bakmadan kaçın lütfen ve kendinizi onarmaya bakın, gerekirse bir destek alın. Bu adama mahkum değilsiniz...

Son düzenleme:
Sevmese ayrılığa oturup ağlamaz demişsiniz bir de

Adamı bazen ego da ağlatır.. Bazen de insan o kadar eksiktir ki sevmeyi bile bilemez, beceremez, hiç görmemiştir bile gerçek sevgiyi, tatmamıştır da, ondan böyle arsız bir çocuğun oyuncağını sevdiği gibi hırpalaya hırpalaya sever(!?).
Kişilik bozuklukları ya da bağlanma sorunları/saplantılar da olabilir sanırım muhtemel nedenler arasında... Bir de belki yüzde seksenleri bulan ataerkil zihniyet var tabi. Bunları bir araya getirince de döve döve, dövdüre dövdüre sevmek durumu ortaya çıkıyor sanırım.

Kaldı ki kadını öldüren adamların da cinayet sebebi genelde "çok sevmeleri."

Yani gelin siz o sevgi meselesini bir daha düşünün derim

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Benden 17 yas buyuk adam beni ole opse koklasa midem bulanir...yasiti kalmadimi dunyada da kizi olcak yasta kizi opuyo kokluyo inan o adamin subyanci olduğunu dusunrdm ve yuzune bakmayi bile midem almazdi... Afedersin ama inan midem bulandi okurken bile..yuz ifadem degsti,allah korusun 5aylk kizim yanmda uyuyo 17yasndaki veledin ona baktigini dusunemem suan o veledi öldürürm!!!!hani yaslar ilerlmis sizde ama sonucta yas farki kapanmio ogretmensn ya ogrencine o gözle baktigini dusunemem!!!ve o herif de ogrenci yetiştirio dimi??? Olesine cocuk mu emanet edilir be?.sana da pes E Eskipanda babani dusun amcani dusun miden alirmi??yoksa miden mi yok?!?!allah sahit isminizi cisminizi bilsem direkt sikayet ederm 3unuzu de!!size cocuk emanet edilmez iste unv okumakla diploma alinio ama insanlik alinmio!!!!!

daha yeni mi soğudun yahu..
her gün bir öğretmen tacizi vakası var artık memlekette..
bu kadar sapık öğretmen bir ülkeye fazla..
çocuklarım okula gidiyor adamlara potansiyel sapık gözüyle bakmaktan kendimi alamıyorum psikolojimi bozdular boyu devrilesiceler..

Hanımlar az önce dayanamıyorum artık ayrılıp kendi yolumuza gitmenin zamanı geldi bence yazdım ve aldigim cevap...senin yolun falan yok benden başka heryer sanà çıkmaz sokak...ben yazınca bomba gibi oluyorsun...bak bi gün patlarsin...ayrılık falan yok...giyin ve okula git yazmış...

Bende durumun iğrenç olduğunu düşünüyorum ama sevdim işte lanet olsun kalbim ağrıyor diyorum...öğrencilerim için canımı veririm...kendisi de sürekli derece yapan iyi bi öğretmen lütfen kısmen haklı olabilirsiniz ama bunu da düşünün durum farklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…