Gerçek olduğuna cidden inanmıyorum..İşte onu nasıl basaracagimi bir bulabilsem
Eskiden böyle değildim. ..yalnızım diyorum güçsüz kaldım bu adama kapıldım...şimdi ne yapabilirim onu düşünüyorum...Gerçek olduğuna cidden inanmıyorum..
Çünkü hiç bir kadın bu kadar basiretsiz olmaz, üzgünüm..
Yani sapık eski öğretmenin sana şişme kadın muamelesi yapıyor, kullanıyor, aşağılıyor, dövüyor ve sen vaz geçemiyorsun..
29 yaşında ve öğretmensin..
bence cevap yazıp yakalanmak yerineYüz bulmasa sürekli çağırmaz. Adamın verdiği cevaba bak, evde değilmiş... Daha sert olmak işine gelmez çünkü ne şiş yansın ne kebap modunda... Kadın yanlışlıkla(!) hamile kalmasa bari...
üzüle üzüle atcaksın yaranıHanımlar uyumaya calisiyorum ama uyuyamıyorum...yorumlarınız gerçekten çok kötü lütfen yazmak istemiyorsanız yazmayın...
yYa kimseyle bi problemi olmayan kendi halinde yaşayan evine bağlı olmaya çalışan bu ev dediğimde onun evi...bi kadınım...kendimi inanılmaz seviyorum...ama bu adamdan ayrilamiyorum ben...1 hafta ayrı kalayım dedim...yuruyemez hale geldim ki daha önce beni dovmesinden dolayı karakola dusmuslugumuz de var
namaz mıBana kattığı tek iyi durum...namaza baslamama vesile oldu...sevse bu kadar kötü davranmaz diyorum...sevmese ayrıldığımda oturup ağlamaz...yada bulundugumuz yerde tüm öğretmen arkadaşlarına rezil oldu...Hadi vedalasalim derdi ama yok biz ayrilmicaz diyor...ertesi gün gelip ağzıma afedersiniz...
Kuzenin önce bi seni yolsun bakalımArkadaslar kuzenimi zor tutuyorum adamı yolucak...isterseniz buyrun birlikte yolalim...
Tabi ki adam suçlu...bana bir sürü saçma şey yaşatmasina izin verdiğim için onun kadar suçluyum...yaşım 29...zeka yaşımı tahmin edersin
Bosluktaydim...iyi geldi şefkati...şimdi de kopamiyorum
İşte onu nasıl basaracagimi bir bulabilsem
Fazla takıntılıyım...
Bu forum sayesinde bütün öğretmenlerden soğudum sanki memleketteki bütün gerizekalılar öğretmen olmuş tövbe Estağfurullah şu hayır mübarek günde agzimi bozdurdunuz
Nerde saçma salak bir konu nedense meslek öğretmen memleketin eğitim sistemine acilen el atılması lazım bence
Kiz allah seni46 yaşına gelmiş herifin neresi yakışıklı olacak ki popo telleri kadayıf olmuştur. 2 salak kadın peşine düşüp bir b.k sandırırsanız tabi brad pitt havasında gezer.
Bende durumun iğrenç olduğunu düşünüyorum ama sevdim işte lanet olsun kalbim ağrıyor diyorum...öğrencilerim için canımı veririm...kendisi de sürekli derece yapan iyi bi öğretmen lütfen kısmen haklı olabilirsiniz ama bunu da düşünün durum farklıdaha yeni mi soğudun yahu..
her gün bir öğretmen tacizi vakası var artık memlekette..
bu kadar sapık öğretmen bir ülkeye fazla..
çocuklarım okula gidiyor adamlara potansiyel sapık gözüyle bakmaktan kendimi alamıyorum psikolojimi bozdular boyu devrilesiceler..
Tövbe yarabbim o adam 46 değil 86 yaşına da gelse...bişiy farketmezKiz allah seni
Ne guldum suna
1000 kere begenme olsaydi keske
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?