- 21 Ekim 2015
- 2.545
- 5.235
- 78
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdi bu herif, konu başındaki gibi mükemmel bir herif değilmiş. Konu sahibinin ortaokul hocasıymış. Neyse birkaç defa dövmüş konu sahibini, günde 2 kez şey istiyormuş. Konu sahibi de gitmesin diye istediği her şeyi veriyormuş.49 sayfa olmuş ne yazıldı bu kadar konu nerden nereye gelmiş biri Özet geçse keske
Konu iyice saçmalamış o zaman daha neyi bekliyor ayrılmak içinŞimdi bu herif, konu başındaki gibi mükemmel bir herif değilmiş. Konu sahibinin ortaokul hocasıymış. Neyse birkaç defa dövmüş konu sahibini, günde 2 kez şey istiyormuş. Konu sahibi de gitmesin diye istediği her şeyi veriyormuş.
Ayrılmak istediğinde dahi ciddiye almıyormuş, evlenesi de yokmuş. Kısacası kızı kullanıyor, bu arada çulsuzun teki herif.
Bağımlıymış, hala seviyormuş. Geceleri gitmesin diye arka arkaya şey yapıyormuş.Konu iyice saçmalamış o zaman daha neyi bekliyor ayrılmak için![]()
O da güzelmiş, ben de diyorum 49 sayfa ne yazıldı bu kadar, cok tuhaf gerçekten.Bağımlıymış, hala seviyormuş. Geceleri gitmesin diye arka arkaya şey yapıyormuş.
Karakolluk bile olmuşlar, adam bunu eşek sudan gelinceye kadar dövmüş.O da güzelmiş, ben de diyorum 49 sayfa ne yazıldı bu kadar, cok tuhaf gerçekten.
Resmen eziyet bağımlısı olmuş o zaman konu sahibi imkanı varken şikayetçi olsaymış adamdanKarakolluk bile olmuşlar, adam bunu eşek sudan gelinceye kadar dövmüş.
Laf anlayacak gibi değil zaten salla.Resmen eziyet bağımlısı olmuş o zaman konu sahibi imkanı varken şikayetçi olsaymış adamdan
Valla daha diyecek söz yok sözün Bittiği yerdeyiz şok üstüne şok.
Kim öğretmenmis adam mı benim devreler yandı artıkLaf anlayacak gibi değil zaten salla.
Bu arada arkadaşın birisi de bütün geri zekalılar öğretmen oluyor yazmış. Koskoca eğitim camiasına hakaret etmek de nesi?
Gayet de zekamdan eminim. Meslekle adam olunsaydı ohooo!
İkisi de öğretmenmiş canım. Eski eş de öğretmenmiş herhalde.Kim öğretmenmis adam mı benim devreler yandı artık
Zekaya ne ilgisi varmış öğretmenliği seviyorsunuz yazmışsınızdır hepimizi öğretmenler yetiştirmedi mi Üstünlük yarısına neden girer ki insan![]()
Aynen ya benim bir arkadasım vardı ortaokulda çocuk bize hep sapıklık yapardı gel Gör ki tıp Kazandı şimdi doktor olacakİkisi de öğretmenmiş canım. Eski eş de öğretmenmiş herhalde.
Benim de zoruma gitti işte bu hakaret. Oysa ki oldukça normal zekalı insanları alıyorlar o bölümlere. Kişilik yapısıyla zeka arasında bir ilişki nasıl kuruldu onu da anlamış değilim.
He olmuyor mu sanki biri bir odada diğeri öbür odada adam geceyi nerde isterse orda geçirir küçük çapta harem misaliAmaann boş ver, böyle devam et..
Hatta sen ve eski eşi bir arada aynı evde yaşayın, teklif etsen kabul eder belki..
Nasıl olsa seviyorsun![]()
Tabi bunları söyledikten sonra evine gittim...utuledigim gömleklerin hepsini klozete attım tabaklarini bardakları ni tezgahin üzerine koydum...yastiklarini parcaladim...bicagida koltuğuna batırıp çıktım evden
senin ne işin var oyle adamla ve yaşça buyuk ne gereği var kendini sıkıntıya sokuyorsun o kadın ömrün boyunca hayatınızda olacak ya alışırsın yada bitirirsin ilişkini ve sevgilin o kadına o kadar yüz vermezse o kadın öyle mesajlar atamaz..Kızlar...2 yıldır bi adamla birlikteyim...aramızda 17 yaş fark var bazen tartışmalarimiz olsa da mutluyuz fakat eski eşi sürekli evine gelmek istiyor yada çocukları bahane edip onu çağırıp evinde kalmasını istiyor hatta uygunsuz bi mesajını da yakaladım...ve bu durumdan artık çok sıkıldım...bunu sevgilime de yansıtıyorum ama delirmek üzereyim yardım lütfen...
Hemde en pösümüşünden tövbe tövbeniye bir pipi onda mı varmış ..