Sevgilimin eski eşinden bıktım...ne yapmalıyım??

49 sayfa olmuş ne yazıldı bu kadar konu nerden nereye gelmiş biri Özet geçse keske

Bi yerde gönlünü eğlendiriyorum adamın demişsin sırf bu yüzden bile fake olduğunu düşünüyorum hiçbir kadın bu lafı kendine yakıştırıp söylemez hatta sen bence kadın bile değilsin

49 sayfa olmuş ne yazıldı bu kadar konu nerden nereye gelmiş biri Özet geçse keske
Şimdi bu herif, konu başındaki gibi mükemmel bir herif değilmiş. Konu sahibinin ortaokul hocasıymış. Neyse birkaç defa dövmüş konu sahibini, günde 2 kez şey istiyormuş. Konu sahibi de gitmesin diye istediği her şeyi veriyormuş.
Ayrılmak istediğinde dahi ciddiye almıyormuş, evlenesi de yokmuş. Kısacası kızı kullanıyor, bu arada çulsuzun teki herif.

Tek taraflı olduğuna inanmıyorum. Sevgilin işine geleni yansıtıyo sana sadece. Yoksa boşanmış bir insan yüz bulmazsa yanına bile yaklasamaz ancak uzaktan bakar durur

Şimdi bu herif, konu başındaki gibi mükemmel bir herif değilmiş. Konu sahibinin ortaokul hocasıymış. Neyse birkaç defa dövmüş konu sahibini, günde 2 kez şey istiyormuş. Konu sahibi de gitmesin diye istediği her şeyi veriyormuş.
Ayrılmak istediğinde dahi ciddiye almıyormuş, evlenesi de yokmuş. Kısacası kızı kullanıyor, bu arada çulsuzun teki herif.
Konu iyice saçmalamış o zaman daha neyi bekliyor ayrılmak için :işsiz:

Resmen eziyet bağımlısı olmuş o zaman konu sahibi imkanı varken şikayetçi olsaymış adamdan
Valla daha diyecek söz yok sözün Bittiği yerdeyiz şok üstüne şok.
Laf anlayacak gibi değil zaten salla.

Bu arada arkadaşın birisi de bütün geri zekalılar öğretmen oluyor yazmış. Koskoca eğitim camiasına hakaret etmek de nesi?
Gayet de zekamdan eminim. Meslekle adam olunsaydı ohooo!

Laf anlayacak gibi değil zaten salla.

Bu arada arkadaşın birisi de bütün geri zekalılar öğretmen oluyor yazmış. Koskoca eğitim camiasına hakaret etmek de nesi?
Gayet de zekamdan eminim. Meslekle adam olunsaydı ohooo!
Kim öğretmenmis adam mı benim devreler yandı artık :confused:
Zekaya ne ilgisi varmış öğretmenliği seviyorsunuz yazmışsınızdır hepimizi öğretmenler yetiştirmedi mi Üstünlük yarısına neden girer ki insan :işsiz:

Kim öğretmenmis adam mı benim devreler yandı artık :confused:
Zekaya ne ilgisi varmış öğretmenliği seviyorsunuz yazmışsınızdır hepimizi öğretmenler yetiştirmedi mi Üstünlük yarısına neden girer ki insan :işsiz:
İkisi de öğretmenmiş canım. Eski eş de öğretmenmiş herhalde.

Benim de zoruma gitti işte bu hakaret. Oysa ki oldukça normal zekalı insanları alıyorlar o bölümlere. Kişilik yapısıyla zeka arasında bir ilişki nasıl kuruldu onu da anlamış değilim.

İkisi de öğretmenmiş canım. Eski eş de öğretmenmiş herhalde.

Benim de zoruma gitti işte bu hakaret. Oysa ki oldukça normal zekalı insanları alıyorlar o bölümlere. Kişilik yapısıyla zeka arasında bir ilişki nasıl kuruldu onu da anlamış değilim.
Aynen ya benim bir arkadasım vardı ortaokulda çocuk bize hep sapıklık yapardı gel Gör ki tıp Kazandı şimdi doktor olacak
Ben huyunu bildiğim için itimat etmiyorum kendisine şimdi buradan yola çıkarak bütün doktorlar Sapık mı diyelim yani
O arkadasın burada özür Yazısı yazması gerekir forumda birçok ögretmen ve ögretmen Adayı Var.

Amaann boş ver, böyle devam et..
Hatta sen ve eski eşi bir arada aynı evde yaşayın, teklif etsen kabul eder belki..
Nasıl olsa seviyorsun :KK53:
He olmuyor mu sanki biri bir odada diğeri öbür odada adam geceyi nerde isterse orda geçirir küçük çapta harem misali :KK14:

Kızlar...2 yıldır bi adamla birlikteyim...aramızda 17 yaş fark var bazen tartışmalarimiz olsa da mutluyuz fakat eski eşi sürekli evine gelmek istiyor yada çocukları bahane edip onu çağırıp evinde kalmasını istiyor hatta uygunsuz bi mesajını da yakaladım...ve bu durumdan artık çok sıkıldım...bunu sevgilime de yansıtıyorum ama delirmek üzereyim yardım lütfen...
senin ne işin var oyle adamla ve yaşça buyuk ne gereği var kendini sıkıntıya sokuyorsun o kadın ömrün boyunca hayatınızda olacak ya alışırsın yada bitirirsin ilişkini ve sevgilin o kadına o kadar yüz vermezse o kadın öyle mesajlar atamaz..

yazık kendine hiiç mi sevmiyosun kendini.. bu kadar kıymetsiz misin ? kendine yeterli değeri ver sorunun cevabını bulursun.

Bitti bitti bitti...birilerinin o adam lanetin teki demesine ihtiyacım vardı...ve bitti...nasil gecicek bilmiyorum ama bi şekilde gecicek ve ben eski neşeli günlerime geri donucem...aklımİ yitirmek üzereyim...senden başka hiç kimse umrumda degil hatunummm diye boguruyor...ölmesini istiyorum hemde hemen

Back
X