Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Napim...aklım gidiyor sanki...iki tane caksam rahatlayacak gibiyim...Konu sahibi napıyorsun ardarda msj yazmak nedir yahu![]()
Aklı dengem yerimde...öfkeli ve üzgünümkonu sahibinin akli dengesinden şüphe etmeye başladım.
Günde iki kez oluyor ve siz sakinleştirici alıyorsunz.Onu geçtim de ben sakinlestirici kullanmaya başladım
Bunu kendinize uygulayın.Napim...aklım gidiyor sanki...iki tane caksam rahatlayacak gibiyim...
EvetGünde iki kez oluyor ve siz sakinleştirici alıyorsunz.![]()
Haklısınız...2 de yetmez bana...kendime bayagi bi girismem gerekiyorBunu kendinize uygulayın.
Silkelenip kendinize gelmeniz gerek çünkü.
Bence siz aşık değilsinz sadece sex için birlikteliği sürdürüyorsnz. Yoksa bu kadar sorunlu bir adam
Günde iki kez olan ne ya çok hızlı ilerliyor konu yetişilmiyorGünde iki kez oluyor ve siz sakinleştirici alıyorsunz.![]()
Sex falan umrumda değil...çok üzgünüm şu yaşadıklarımı kendime kesinlikle yakistiramiyorum kalbim ağrıyor bildiğiniz sızlıyorBence siz aşık değilsinz sadece sex için birlikteliği sürdürüyorsnz. Yoksa bu kadar sorunlu bir adam![]()
Günde iki kez ilişki yaşıyor. Ve ilişki esnasnda sakinleştirici alıyor yoksa adamı öldürecekmişGünde iki kez olan ne ya çok hızlı ilerliyor konu yetişilmiyor
Yine iyi kalbiniz sızlıyormuş buda bir gelişme olabilir.Sex falan umrumda değil...çok üzgünüm şu yaşadıklarımı kendime kesinlikle yakistiramiyorum kalbim ağrıyor bildiğiniz sızlıyor