Hayır tabi ki sakinlestiriciyi bizim birlikteliğimiz başladığında almaya başladım...Günde iki kez ilişki yaşıyor. Ve ilişki esnasnda sakinleştirici alıyor yoksa adamı öldürecekmiş![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır tabi ki sakinlestiriciyi bizim birlikteliğimiz başladığında almaya başladım...Günde iki kez ilişki yaşıyor. Ve ilişki esnasnda sakinleştirici alıyor yoksa adamı öldürecekmiş![]()
Hayır adamın eski eşi çıktı aradan.Ya tek konu adamın eski eşi mi?
Adam şiddette mi uyguluyor?
Borcu da mı var?
Iki kez uygulanan ne?
Anlamadım hastanede takipteyim anlatın doğurucam şimdiden
Hayır adamın eski eşi çıktı aradan.
KOnu sahibi 5 kez dayak yemiş . Hatta bir kez karakolluk olmuşlar.
Adamın borcu çokmus. Tatile bile konu sahibinin parasıyla gitmişler.
Günde 2 kez uygulanan bir şey yaparlardı önceden birde konu sahibi günde iki kez sakinleştirici alıyormuş. Son kısmı kaçırdım. İkisi de olabilir : D aman doğurmayin : D vakti gelmediyse...
Sadece adam değil ki konu sahibi ve onun eşi de öğretmen. Konu Sahibinin zor bir zamanında onu abluka altına almış. Önce destek olmuş sonra kendine köle yapmış resmen. Adam hem günlük işlerini gordurmus hem gece işlerini. Psikolojisini bozmuş. Çirkinsin ama ben seni severim demiş. Kendine bagimli yapmış. SimDi kurtulmaya çalışıyor. Bakalım nolcak.Şiddet gibi önemli bir sorun varken konu sahibi niye eski eş sorununu önemsemiş ki?aşırı bi bağımlılık olduğu kesin konuşuruz sahibi sende sorunların var kesin ve böylesi adamın öğretmen olması mide bulandırıcı
Kalbim sızlıyor evet 2 yılımı verdim boşuna olduğunu bilerekYine iyi kalbiniz sızlıyormuş buda bir gelişme olabilir.
Ne olabilir ki...adam mutlu mesut yaşayacak bende oturup bu durumun geçmesini beklicemSadece adam değil ki konu sahibi ve onun eşi de öğretmen. Konu Sahibinin zor bir zamanında onu abluka altına almış. Önce destek olmuş sonra kendine köle yapmış resmen. Adam hem günlük işlerini gordurmus hem gece işlerini. Psikolojisini bozmuş. Çirkinsin ama ben seni severim demiş. Kendine bagimli yapmış. SimDi kurtulmaya çalışıyor. Bakalım nolcak.
Ben adamın mesajlarını yükledim gormemissiniz fake falan değilim...lanet olsun ki degilimKonu sahibi yazdiklarin artik sacma geliyor
sen atiyorsun ,fake oldugunu dusunuyorum artik
Yoksa hangi akli basinda bir kadin ,bir ogretmen boyle bir rezilligin icinde olurki
Yada sen adamin eski esine giciklik olsun diye onlasin ego tatmini yapiyorsun
Kötü hersey...her yaşadığım...berbat durumdayim ve inanılmaz ofkeliyim...gidip bogmamak içim zor tutuyorum kendimi...ve hala ben seni çok seviyorum kimse umrumda degil diyorŞiddet gibi önemli bir sorun varken konu sahibi niye eski eş sorununu önemsemiş ki?aşırı bi bağımlılık olduğu kesin konuşuruz sahibi sende sorunların var kesin ve böylesi adamın öğretmen olması mide bulandırıcı
Daha yazarsa sen ne diyorsan onu yazicam diyor...gerizekalı ben dediğim için değil olması gereken de o zaten...biz ayrıldık ve aynı evde yalnız kalmamizin bi anlamı yok...çocuklar dışında muhatap olmayalım lütfen bu...buHayır adamın eski eşi çıktı aradan.
KOnu sahibi 5 kez dayak yemiş . Hatta bir kez karakolluk olmuşlar.
Adamın borcu çokmus. Tatile bile konu sahibinin parasıyla gitmişler.
Günde 2 kez uygulanan bir şey yaparlardı önceden birde konu sahibi günde iki kez sakinleştirici alıyormuş. Son kısmı kaçırdım. İkisi de olabilir : D aman doğurmayin : D vakti gelmediyse...
Kararim belli...olmaz artık...olmicakta...46 yaşına kadar değişmemiş...bu saatten sonra ben mi degistiricem...şimdi böyle söylüyor yarın baristigimda başka bişiy dicek...bıktım artık. ..biktimşunu yap diyoruz yok bunu yap diyoruz yok. yani bizdeki çarelerde belli. artık sen kararını vericeksin bişeyleri göze alıp.
bu kadar katı olmayın. ..insanız yarın ne olacağını bilemeyiz...kapıldım işte şimdi de kurtulmaya çalışıyorum...önce ondan sonra da yasadiklarimizdanBaşına ne geliyorsa az bile hepsi müstehak.
Bile isteye kendine zarar veren insanlara asla üzülmüyorum.
Böyle devam et en dibi gör bakalım.
Adamın biriyle görüştüğünü bildiği halde bunu yaptığına göre...birakmicak...olan da bana olucakDaha fazla yıpranmadan ayrıl cunku o kadını tammamen sılemez hayatından kadında yapışık bısıymıs
Adamın biriyle görüştüğünü bildiği halde bunu yaptığına göre...birakmicak...olan da bana olucak
Sen bu adama neden onu istemediğini acikalmamışsın. Adam senin onu o msj yüzünden bıraktığını düşünüyor. Desene adama istemiyorum seni tiksiniyorum diye. Ama diyemiyorsun. Neden ? Çünkü hala yanlız kalmaktan korkuyorsun. Sen yapamazsın. Ben zannetmiyorum. Hala adamla boş boş konuşuyorsun. Valla senden bir cacık olmaz. Kusura bakma.Bir
Daha yazarsa sen ne diyorsan onu yazicam diyor...gerizekalı ben dediğim için değil olması gereken de o zaten...biz ayrıldık ve aynı evde yalnız kalmamizin bi anlamı yok...çocuklar dışında muhatap olmayalım lütfen bu...bu