Sevgilimin eski eşinden bıktım...ne yapmalıyım??

Konu sahibesi naptın merak ettim. Sakın yüz yüze görüşme . Mesajla bitir bu işi. Yüz göz olma artık. Yoksa iş gene farklı yerlere gider. Gazi

Sen bu adama neden onu istemediğini acikalmamışsın. Adam senin onu o msj yüzünden bıraktığını düşünüyor. Desene adama istemiyorum seni tiksiniyorum diye. Ama diyemiyorsun. Neden ? Çünkü hala yanlız kalmaktan korkuyorsun. Sen yapamazsın. Ben zannetmiyorum. Hala adamla boş boş konuşuyorsun. Valla senden bir cacık olmaz. Kusura bakma.
Saçma sapan bir sürü şey yaşattın ve üzerine bu mesaj...artık tahammulum kalmadı yoruldum dedim...yavrum bir iki kez el kaldırdım...gel sende bana vur bitsin gitsin o mesele diyor...aklımı yicem...gidersem bu sinirle öldürürum herhalde. ..hala dalga geçmeye çalışıyor ayı

Parayı bulayım alıcam ben seni yavrum...sen beni birakamazsin yazmis şimdi de
Adam seni bariz ciddiye almıyor. Ya nasıl bir öğretmen bu ağızda konuşabilir. Nasıl ödüller almış bu adam anlamadım ben. İnsanları meslekeleri secerKen psikolojik teste tabi tutmak lazım .

Adamın biriyle görüştüğünü bildiği halde bunu yaptığına göre...birakmicak...olan da bana olucak
Senin eski eşten önce başka sorunların var bunu idrak edemiyorsun. İyi ki eski eş herifin yakasını bırakmamış ta sende az da olsa jeton düşmeye başlamış. Bildiğin sokak kadını,hizmetçi,sex işçisi gibi gibi davranıyor herif sana. Ama sen bunları dert edeceğin yere herifin eski eşini dert edip o sebeple konu açmışsın buraya.

Aslında sadece eski eş meselesini anlatip bu adamdan ayrılıp sizlere biraz içimi döküp rahatlamakti amacım ama dayanamayıp gece konudan konuya atladım...inanın yazdıklarım yasadiklarimin çeyreği...

Aslında sadece eski eş meselesini anlatip bu adamdan ayrılıp sizlere biraz içimi döküp rahatlamakti amacım ama dayanamayıp gece konudan konuya atladım...inanın yazdıklarım yasadiklarimin çeyreği...
İşte bu yaşadıklarını dert et eski eşi değil. Az biraz gururlu ol yaa. Şerefsiz herifin teki yüzünden kendine gençliğine yazık değil mi.
Birde yorumlarından birinde namaza başlamama vesile oldu demişsin tamam namaz kılman güzel bişey ama adam senle zina yapıyor ve bu en büyük günahlardan. Bu neye benziyor biliyormusun sen bataklıktasın kurtulmaya çabalıyorsun o da kurtarmak için parmağından tutmuş ama kafandan geri itiyor daha fazla batasın diye. Sende kafandan ittiğini görmeyip parmağımdan tuttu bana yardım ediyor diyorsun..

Ben adamın mesajlarını yükledim gormemissiniz fake falan değilim...lanet olsun ki degilim
Bacim fake degilsin tamam ama valla akilsizsin yani seni kirmak istemiyorumda
yoksa slk aptl diycem ama
senden yasca cok buyugum kardesim olsaydin bi guzel haklardim seni
Derdin ne adamin kolesi olmussun bide guzelim gencim diyosun
Baskasimi kalmadi sal gitsin ipini

Bacim fake degilsin tamam ama valla akilsizsin yani seni kirmak istemiyorumda
yoksa slk aptl diycem ama
senden yasca cok buyugum kardesim olsaydin bi guzel haklardim seni
Derdin ne adamin kolesi olmussun bide guzelim gencim diyosun
Baskasimi kalmadi sal gitsin ipini
İstediğinı soyleyebilirsin canım çok haklısın...

Çıkarmış zaten o yokmuş ben boşuna problem cikariyormusum bi huzur vermiyormusum kadın yazdiginda gereken cevabı vericekmis mis misssss
Yatıya kalmak baya bir genişlik ister bana göre. Bunu teklif edebiliyorsa hiç de veremiyor demekki. Yani 17 yaş da çok fazla zaten ya . Yol yakınken kurtar kendini derim ben. Bu benim fikrim tabi

Yatıya kalmak baya bir genişlik ister bana göre. Bunu teklif edebiliyorsa hiç de veremiyor demekki. Yani 17 yaş da çok fazla zaten ya . Yol yakınken kurtar kendini derim ben. Bu benim fikrim tabi
Ben ilk kez bunlarda duydum ayrılan bi es gelip eski eşinin evinde kalmak istesin...neden yani...ne alaka...kurtuluyorum canım inşallah...ramazanin ilk günü benim için yeni bişiylere başlangıç olur belki

Back
X