Aşığım evet...yalnızım...ailem berbat durumda...eskiden böyle değildim...şimdi ağlıyorum. ..sacmaliyorum...yine ağlıyorum...allahım yardım etsin
Teşekkür ederim yorumunuz için...haklısınız...bu defa dönüş yok...bitti...ortada cocuk varken ayrilmis ciftlerin hayat boyu bagi olmasi kacinilmaz bir gercektir. bu kisiler yeni bir hayat kurarlarken bu gercegi kabullenebilecek kisileri hayatlarina almalari gerekir.
ancak sizde durum farkli.
evveliyatla zaten 17 yas fark son derece ciddi bir ayrim iken, bir de uzerine hala eski esi ile iliskisini koparamamis bir adam... sizi cok zorlar. saglikli bir iliski olmaz bu hibcir zaman.
ayrilarak dogru bir karar vermissiniz yarinlariniz icin, kararinizin arkasinda durun.
Kendime geliyorum...ve bu saçmalıkları geride bırakıp yeni bir yol çiziyorum...geçicek...bak ben buna benzer bir şeyi senelerce çektim beni korkutuyordu ayrılamıyordum ve ben de senin gibi seviyorum sanıyordum. akıl veren herkese karşı, yapma etme diyen herkese karşı kuyruğu dik göstermek için seviyorum onu diye diye, sevdiğimi sandım kendim de. allaha şükür ayrıldım çok zor oldu taciz etti takip etti vs... ama bitirdim, benim de yaşım 29. ve inan bana 29 yaşımda başladım ben yaşamaya... aklını başına al lütfen, ondan kurtulunca anlayacaksın bunca insanın ne demek istediğini. sen o adamı sevmiyorsun kendini kandırma. ondan başkası sana bakmaz diye de bir şey yok, bunu ne hakla söyler o kim oluyormuş kimsenin almayacagını o neden alıyormuş kendisi de mi yamukmuş! saçmalık. baştan aşağı saçmalık. kendine gel.
biraz cesaretli ol biraz kararlı ol kendinin farkına var. kimsenin senden faydalanmasına izin verme.Kendime geliyorum...ve bu saçmalıkları geride bırakıp yeni bir yol çiziyorum...geçicek...
Evlenmeyı dusunuyor muaun? Gundeminizde var mı evlılık. Ailenın haberı ya da eş dost arkadasın haberı var mı ilişkiniDen?Bu gece ya onunla bu sekilde devam et...ya daa ben şimdi gidiyorum birdaha asla beni goremiceksin dedim...sacmalama o yok ki benim hayatımda bi tercih yapayım dedi...çocuklar için mecburum falan dedi...çocukların biri liseye diğeri de Üniv. Gidiyor...al karşına konuş küçük değiller anlat dedim...offfffffff
Çalışıyor musun? Sevgılın ne iş yapıyorM
o adam beni sindirdi...ve aptal ben buna izin verdim...kölesi oldum...
Cok mu varlıklı biri? Bu mu cekıyor senıAh kardeşim sen bunu görsen...hoplar ziplar...sürekli makyajlı bakımlı olucaksin...tatile gittik sadece 1 gün kahvaltıya tayt ve t shirtle indim diye odaya geri gönderdi kot short ve süslü t shirt umu giydirdi
Hiç ogretmenmis gibi durmuyorsunuz burdan konusmalariniz ergenus gibiBu eve bir daha girmek isterse Ve sende onu alırsan beni rüyanda görürsün dedim...onun evine gidersen bu is biter dedim...bi ucgendeyiz ve hepimiz öğretmeniz...
Ah kardeşim sen bunu görsen...hoplar ziplar...sürekli makyajlı bakımlı olucaksin...tatile gittik sadece 1 gün kahvaltıya tayt ve t shirtle indim diye odaya geri gönderdi kot short ve süslü t shirt umu giydirdi
Cinsellik benim için önemli değil ama şöyle bi durum var ki adam o gece beni yanında tutsun diye tekrar tekrar yapıyorum sırf gece gitme burda kal demesi için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?