Sevgilimin eski eşinden bıktım...ne yapmalıyım??

Ya şimdi sonuç? Ayrılacak mısın ya da ayrıldın mı?

29 yaş ne güzel:) okul bitmiş mesleği eline almissin, muhtemelen meslekte acemilik dönemi geçmiş, maaşın var. Herşey senin lehineyken başına dert almissin. Gerçekten kadinlar hiç kendi kıymetini bilmiyor. Biraz ilgi görünce tamam. Düsünmene değmez. Bırak şu amcayi.

Bu nasıl bir adamsa artık, dokunduğu kadın çarpılıyor resmen.
İleride hata olarak göreceğiniz ve keşke diyebileceğiniz bir ilişki bu.
Umarım gözünüz çabuk açılır.

Hahahaha aynı mesajda aynı fıkra geldi aklima supersin

Benim aptalligim...başka bişiy degil...yok çirkinsin yok bilmem nesin...diye diye adam beynimi işlemiş...hala seni benden başka kimse almaz diyor. ..gerizekalı...çirkin falan degilim...bosluktaydim yasamamam gereken bi dönem yaşadım ama geçicek...

Lanet olsun o amcayı tekrar gördüğüm güne

Ya şimdi sonuç? Ayrılacak mısın ya da ayrıldın mı?
ayrıldım...nunarasini da engelledim ama mesajları Spam à düşüyor...hala ben pis kadın sevmem gel evi temizle...Hadi gel bi konuşalım. ..al eşyalarımı suriyelilere ver hiç bisuy umrumda degil falan filan...

Ama ayrılmak istemiyorum çok seviyorum...daha 1 saat önce whatsapp tan yazmis gelip sende kalayım diye benimki de evde değilim olmaz falan diyor...okuduktan sonra bağıra bağıra ağladım yeter artık diye

Sevgilinin verdiği cevapta çok saçma, evde olsa gelip kalacak yani, onu demeye getirmiş sevgiliniz. O yüz veriyor ki kadında bu kadar sırnaşıyor. Bunlar eski karı koca tekrar barışır, siz arada kalırsınız söyliyim.

Not: Şimdi gördüm, ayrılmışsınız zaten. En doğrusunu yapmışsınız, harcamayın kendinizi.

Gecicek kızlar...yarın tel.numaramı da degistiricem ve bir daha asla...beni rüyasında görür düdük...söylediği hersey beynimde dönüyor...hiç birini haketmedim...ben genç ve hoş bir kadınım...kendimi de seviyorum...ikizler burcuyum ve inanilmaz neseliyim...kart zampara...umarım hemen işi biter...ve ölür...lanet adam...

Bende cevabın ne kadar saçma olduğunu asıl söylemesi gereken şeyin bu olmadığını defalarca söyledim ve tartıştık...

Öf bitti...yarın beni göndermedigi spor salonuna da gidiyorum...toparlanicam...hemde hemen...incik boncuk bir sürü ıvır zivir aldım bugün...taki yapıcam...kitap okurum...yürürüm...kendimi oyalayacak bişiyler bulmam gerekiyor...inanılmaz sinirliyim...şuan bile gidip o kafasindaki 3 tel saçını yolmamak için zor tutuyorum kendimi...lanet olsun

Ya beni asagilayan adam...burnu havada gezen adam...geçen hafta saçımı boyattiktan sonra yanıma geldi...bende şimdi top sakal yapıyorum bak gör aşkını bak gör deyip durdu...kızlar allah aşkına soylermisiniz bu adamin içinde aslında korkak kendine güveni olmayan bi yaratık yok mu...amaç beni ezip kendi kusurlarını kapatmak degik mi...

Ben 50 kiloyum dengesiz...çirkin de değilim. ..göbeğim fazlaligim ıvırım zıvirim yok...bakimliyim da...bu yaşında daha ne istersin ayı...beni el üzerinde tutMan gerekiyordu...allahım aklımı yemeden kurtar beni...

sen aşık falan değilsin kendini kandırıyorsun. tek problemin var o da şu ki sen bu adamdan ayrılamıyorsun. ya seni korkutuyor ya izin vermiyor ya tehdit ediyor ya da sindirmiş özgüvenini yerle bir etmiş bir şey var bu işte. sen bu adamı sevmiyorsun insanlara karşı öyle gösteriyorsun sadece....

M
o adam beni sindirdi...ve aptal ben buna izin verdim...kölesi oldum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…