Sevgilimin eski eşinden bıktım...ne yapmalıyım??

Eskipanda

Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2016
237
46
13
38
Kızlar...2 yıldır bi adamla birlikteyim...aramızda 17 yaş fark var bazen tartışmalarimiz olsa da mutluyuz fakat eski eşi sürekli evine gelmek istiyor yada çocukları bahane edip onu çağırıp evinde kalmasını istiyor hatta uygunsuz bi mesajını da yakaladım...ve bu durumdan artık çok sıkıldım...bunu sevgilime de yansıtıyorum ama delirmek üzereyim yardım lütfen...

Ama ayrılmak istemiyorum çok seviyorum...daha 1 saat önce whatsapp tan yazmis gelip sende kalayım diye benimki de evde değilim olmaz falan diyor...okuduktan sonra bağıra bağıra ağladım yeter artık diye
Oohh.. Eski eş, + sevgili.. Adam kafadan bekar ve çocuklar..
Ayrıl bence:KK14:

Kızlar...2 yıldır bi adamla birlikteyim...aramızda 17 yaş fark var bazen tartışmalarimiz olsa da mutluyuz fakat eski eşi sürekli evine gelmek istiyor yada çocukları bahane edip onu çağırıp evinde kalmasını istiyor hatta uygunsuz bi mesajını da yakaladım...ve bu durumdan artık çok sıkıldım...bunu sevgilime de yansıtıyorum ama delirmek üzereyim yardım lütfen...
Uuuu eski eş unutamamış belli. Sen çekersin bundan

Iyi dusun tasin zor bir durum sevgilin orta yolu bulmazsa dhada zor olabilir kadin belliki zorlayici biri heleki taktiysa kafaya dusun yani mutsuz olacaksin bunun yuzunden

Ben 29 sevgilim 46 yaşında...çocuklar la alakalı konuşalım başka bişiy yazma falan diyor ama...kadın 2 günde bir bişiyler yazıp hadi öptüm falan diyor

Back
X