Sevgilimin eski eşinden bıktım...ne yapmalıyım??

Bitti diyorum...sözler yeminler yine aynı şeyleri yazıyor...dovdureceksin şimdi onu bana diyor gerizekali

Bak canım ben önceki yorumlari okumadan yorum yapmistim. Sen bu kadar ezik aciz bir insamisin okuyunca şok oldum. Hemenn ayril o pislikten. Hem karisini hem seni kullaniyor. Karaktersiz serefsiz. Pesini birakmazsa ogretmenlik yaptigi yere sikayet et. Kesinlikleeeee ayril. Cok pişman olursun. Benden bu kadar aklini kullan
Karakolluk olunca şikayet etmeyi de denedim...ona bişiy olmaz sen rezil olduğunlâ kalırsın dediler

Bitti diyorum...sözler yeminler yine aynı şeyleri yazıyor...dovdureceksin şimdi onu bana diyor gerizekali
Ya siz niye hala eski eş vs konusu açıyorsunuz, dayak yediğiniz, aşağılandığınız bir ilişki bu, bitti diyin ve gidip ilk iş numaranızı değiştirin, hala mesajlaşmaya, cevap beklemeye, çözüm arıyormuş tavrına ne gerek var'

Canı yansin...üzülsun istiyorum...ama bi mesajında ben kendimden vazgeçmişim senden dé geçerim ne olacak önemli değil diyor...2 dk.sonra hatun falan yaziyor

S
Bana kattığı tek iyi durum...namaza baslamama vesile oldu...sevse bu kadar kötü davranmaz diyorum...sevmese ayrıldığımda oturup ağlamaz...yada bulundugumuz yerde tüm öğretmen arkadaşlarına rezil oldu...Hadi vedalasalim derdi ama yok biz ayrilmicaz
ina
Ben pis kadın sevmem git evi topla hadi hatun yazmış
İnanmamız için mesajların resmini çekip atarmısın zaten herşeyi yazıyorsun onlinesin.Bekliyoruz

Eski karısıyla yattigi yatagi topla hadi gitte. Valla sendeki akıl noksanligi artık. Bi insan bu kadarda ezik olmaz. Kafani duvara vura vura yerine getirmeli senin. Karisini adami boşver sen kendine bak bi. Cok kotu batmissin ve battikca batiyon

eğer fake deüilseniz ( ki ben okuduğum ilk 10 sayfann bile doğru olabileceğine inanmak istemiyorum) neden ayrılmadığınızı merak ediyorum? bağlılığınız aşk ve sevgi dışında ne? sizi döven, söven saygı duymayan bir adamı nasıl sevebiliyorsunuz?

Bulunduğum yerden net çok iyi çekmiyor fazla karistiramiyorum yardım ederseniz bi mesajını gondericem

CYMERA_20160606_101103.webp

Yaş farkı eşimle ben arasında da var hiç şikayetçi değilim
Ama eşim kızı olsada eski eşiyle hiç konuşmadı kadında evli zaten.görüşsse ayrılırdım.
1.si çocuklar küçük değil onlar arasında bağ kurmak zorunda değil
2.si adam ne şiş yansın ne kebap modunda evde değilim demiş.Evde olsaydım gel derdim der gibi anlatabildim mi?ayrıl

Back
X