- 21 Eylül 2012
- 1.502
- 1.673
- 158
Bana kattığı tek iyi durum...namaza baslamama vesile oldu...sevse bu kadar kötü davranmaz diyorum...sevmese ayrıldığımda oturup ağlamaz...yada bulundugumuz yerde tüm öğretmen arkadaşlarına rezil oldu...Hadi vedalasalim derdi ama yok biz ayrilmicaz diyor...ertesi gün gelip ağzıma afedersiniz...
Kız çocuğum var. Allah'ım sen beni büyük konuşturma Ya Rab şu mübarek günde. inşallah sahtedir bu konu. adamla sevişiyorsunuz, sonra da namaza vesile filan. işte burda ben çıldırıyorum. siz kimi kandırıyorsunuz ya? namaz kılacak kadar imanı sağlam bir insan evlenmeden sevişir mi? hadi bi anlık gaflet diyeceğim, yooo süreklilik var sizde. hadi sizi evlenme vaadiyle kandırıyor diyeceğim, yooo adam evlenmem demiş.
insanların cinsel hayatı kendilerini ilgilendirir de böyle saçma sapan bahanelerle, namazı filan öne sürerek avutmayın kendinizi. bu ne eziklik ya. kendinizden 17 yaş büyük adama köle olmak nedir?
dediğim gibi benim de kızım var. Allah biliyor ya çok güzel aşklar yaşasın isterim. sevsin, sevilsin, değer görsün. sizin ki değişik, hastalıklı bir durum. yazık, yazık.