Sevgilimin eski eşinden bıktım...ne yapmalıyım??

Bana kattığı tek iyi durum...namaza baslamama vesile oldu...sevse bu kadar kötü davranmaz diyorum...sevmese ayrıldığımda oturup ağlamaz...yada bulundugumuz yerde tüm öğretmen arkadaşlarına rezil oldu...Hadi vedalasalim derdi ama yok biz ayrilmicaz diyor...ertesi gün gelip ağzıma afedersiniz...

Kız çocuğum var. Allah'ım sen beni büyük konuşturma Ya Rab şu mübarek günde. inşallah sahtedir bu konu. adamla sevişiyorsunuz, sonra da namaza vesile filan. işte burda ben çıldırıyorum. siz kimi kandırıyorsunuz ya? namaz kılacak kadar imanı sağlam bir insan evlenmeden sevişir mi? hadi bi anlık gaflet diyeceğim, yooo süreklilik var sizde. hadi sizi evlenme vaadiyle kandırıyor diyeceğim, yooo adam evlenmem demiş.

insanların cinsel hayatı kendilerini ilgilendirir de böyle saçma sapan bahanelerle, namazı filan öne sürerek avutmayın kendinizi. bu ne eziklik ya. kendinizden 17 yaş büyük adama köle olmak nedir?

dediğim gibi benim de kızım var. Allah biliyor ya çok güzel aşklar yaşasın isterim. sevsin, sevilsin, değer görsün. sizin ki değişik, hastalıklı bir durum. yazık, yazık.

Kız çocuğum var. Allah'ım sen beni büyük konuşturma Ya Rab şu mübarek günde. inşallah sahtedir bu konu. adamla sevişiyorsunuz, sonra da namaza vesile filan. işte burda ben çıldırıyorum. siz kimi kandırıyorsunuz ya? namaz kılacak kadar imanı sağlam bir insan evlenmeden sevişir mi? hadi bi anlık gaflet diyeceğim, yooo süreklilik var sizde. hadi sizi evlenme vaadiyle kandırıyor diyeceğim, yooo adam evlenmem demiş.

insanların cinsel hayatı kendilerini ilgilendirir de böyle saçma sapan bahanelerle, namazı filan öne sürerek avutmayın kendinizi. bu ne eziklik ya. kendinizden 17 yaş büyük adama köle olmak nedir?

dediğim gibi benim de kızım var. Allah biliyor ya çok güzel aşklar yaşasın isterim. sevsin, sevilsin, değer görsün. sizin ki değişik, hastalıklı bir durum. yazık, yazık.
haklısın valla.
Allah şaşırtmasın.
ben de kızım için böyle dua ediyorum ve tabi tüm evlatlarım için de.
konu sahibi kendini kullandırmış,herşeyini sineye çekmiş.
adam dövüp söven birisi.
daha ne olacak ki.
gerçekten bazı kızlarımız hastalıklı gibi.
nedir bu bu kadar bu adamlara kul köle oluyolar anlayamıyorum.
koskoca iki senesini harcamış,ama kendinen kaybettikleri çok daha fazla.
ne özgüveni ne de kendine saygısı kalmamış.

Ya sen Birde ona sor...ben cirkinmisim ama o cirkinlerden hoşlanıyormus
yaa kızım sen manyak mısın bütün konularının bir kısmını okudum anan baban yok mu senin birine takmışsın kafayı sende kafayı yemişsin aş,dayak,sexs,entrika cilve wowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww

Daha ayrılmadı mı konu sahibi gençliğine yazık yaa 46 yaşında herife mi kaldın gençler yok mu ??ayhh bi de "birkaç kez yapıyorum burada kal desin diye" demiş ya tövbe yarabbim..
Allahım büyük konuşmak istemiyorum ama nasıl bu hale geliniyor ne yiyip ne içiyorsunuz bırak şunu artık ne dengesiz bir adam

İçim şişti valla
bu nedir yahu sen eğer fake değilsen takıntılı bir hastasın
yazık kendine hiç mi değer vermiyorsun ama gene söylüyorum yzadığın msj aynı erkek ağzından yazılmış gibi

hala konu fake diyenler var mesajlari gosterdi o da yalan degil ya.herseye fake denmesini anlayamiorum.sabirla okudum mesajlari.canim adam baban yasinda.o hayatinin son baharinda sen ilkbaharinda.meslegin elinde.kölesi olmussun.ruh sagligi bozuk zaten assagilik kompleksini sende acik arayarak kapatmaya calisiyo.her istedigini yapmissn.yazik ya hayatini mahvetmissn.ayrildigina sevindim zararin neresinden donulurse kârdir.boyle bi dengesizden kurtuldugun icin hayatin cok daha guzel olucak emin ol...

Panda senin sorunun ne biliyor musun? Aşk falan değil.
Sen aşık da değilsin.
Sen kendi standardından düşük kişilerin yanında olmayı seviyorsun. Böylelikle aralarında en iyi sen olacaksın, parlayacaksın. Sana minnet duyacaklar. Bu adam da yaşlı, 2 çocuklu vs. ya hani? Karşında eğilecek sandın, hep alttan alıp kaybetmekten korkacak sandın. Çünkü öyle olsa kendini özel hissedecektin, iyi hissedecektin.
Ama öyle olmadı. Bunu bile alamayınca, kendini yetersiz hissettin. Şu adama bile üstünlük kuramadım dedin ve bu sefer sen kendinden vermeye başladın. Sonunda ben alacağım umuduyla hem de... Tıpkı bir kumarbaz gibisin, ne var ne yok masaya yığdın, sonunda verecek bir şey kalmadı. Dibe vuruşun da bundan oldu, ben sana söyleyeyim.

KONUNUN BI YARISINI OKUYA BILDIM 60 SAYFA OLDUNU FARK EDINCE ICIM SISTI DEVAM EDEMEDIM OKUDUGUM KADARINA YORUM YAPICAM....
ortaokul ogretmeniniz ile ask yasiosunuz adamin sizin yasinizda cocugu bile var eski esiyle eve gidip gelme muhabbeti var.adam sizi dovuyor .sizinle evlenmek istemior eee daha ne die bu adamin yanind durup kendinize yazik ediyorsunuz ben size solim ya bunun sonu cinayet yada intihar yakinda gazetelrin 3uncu sayfasinda cikar adiniz kendi ortaokul ogretmeni ile ask yasan 29 yasindaki kadin hayatina son verdi .... tobe estagfurullah 21 yasindayim bole sacma bi olay gormedim .
evet bende 31 yasinda universtie de docend profosr yardimcisi ile tanismistim 19 yasimda iken kınanacak bi durum yasamadim hayatimda adam benimle sevgili olmak istedi bosanmisti bir kizi vardi ustleik aramizda 12 yas vardi ve sunu sordum peki ben genc bir kizim ilerde evlenmek istiycem bunu goze aliyormusun dedim ve dedigi cevap ben bidaha evlenmiycem oldu ki bidaha adamin yuzune dahi bakmadim...seninle aramizda 8 yas var ama sende bendeki olgunluk yok kusra bakma adam seni kullanio. ne guzel iste evli deil caninin istedigi gibi seninle birlikte oluo isterse kapinin onune bi cirpida koyar..hizmetci gibi herseyini sana yaptirio rahati yerinde daha ne olsun eski esi ilede bglar kopmamis yakinda napr bilion mu senden sıkılınca sana tekmeyi basar acikca ve net yaziyorum....

Eğer konu yalan değilse şayet,konuda geçen üç öğretmeninde psikolojik tedavi görmesi şart.Öğretmenler yeni nesil sizin elinizde derken,yeni nesli güçsüz,sorunlu,psikopat sayılabilecek öğretmenlerin eline itmişiz.
Benimle duygusal çöküşlerim oluyor ağlayıp sızlayıp güçsüz hissettiğim,ama hep yalnızken kimseye eşime dostuma sen benden üstünsün havasını yaşatmam.Dik dur ya kimse vazgeçilmez değil! Adam seni iteledikçe Şiddet,sex heyecan mı katıyor size?

Sen o adamı hayatına kabul ederken eski esini bilmiyormuydun??? Pek tabii biliyordun.

Şimdi ne diye yakınıyorsun??
Ma aile mutlu mesut yaşamaya bakacaksın el mahkum. Adamın evladı var koparamazsın.

Sen o adamı hayatına kabul ederken eski esini bilmiyormuydun??? Pek tabii biliyordun.

Şimdi ne diye yakınıyorsun??
Ma aile mutlu mesut yaşamaya bakacaksın el mahkum. Adamın evladı var koparamazsın.

Adamın çocukları konu sahibyle yarın nerdeyse kendileride denge kurabilir?
Ayrıca eski eşle kaç kişi sana geleyim sende kalayımlı konuşuyor ki?

Benim aptalligim...başka bişiy degil...yok çirkinsin yok bilmem nesin...diye diye adam beynimi işlemiş...hala seni benden başka kimse almaz diyor. ..gerizekalı...çirkin falan degilim...bosluktaydim yasamamam gereken bi dönem yaşadım ama geçicek...
Seni aşağılamasına asla izin verme her kadın güzeldir sen bakımlı olduktan iyi huylu anlayışlı olduktan sonra seni beğenmeyecek insanın olduğunu sanmıyorum Bir an önce kendini toparlave bu adamdan kurtul bırak eski karısı ile ne yapmak istiyorsa yapsın seni de rahat bıraksın gerçek bir ilişkiyi asıl sevgiyi sende hak ediyorsun bu şansını böyle kötü bir hayat için kaybetme.

Adamın çocukları konu sahibyle yarın nerdeyse kendileride denge kurabilir?
Ayrıca eski eşle kaç kişi sana geleyim sende kalayımlı konuşuyor ki?

Ya sende eşinden boşandın böyle bir durumdasın yada eskipanda gibi boşanmış adamla birlikte oldun! Yoksa ne bu tepki!

Yaptığım yorum hikaye değil ordan burdan okumadım duymadım, bizzat gördüklerim yaşadıklarım karşısında konuşuyorum.

Söylediğin olamaz değil ama istisna.
İstisnalarda kaideyi bozmaz.

onun kozu daha büyük çocukları hep kullanacak üzülen hep sen olacaksın seviyorsun belli ama eski eş belli ki unutamamış ya da sana pislik olsun diye yapıyor ayrılmak mantıklı ama sevgilin ne diyor bu duruma?

Son durum ne kaçırmışım. Oysa ki pembe dizi gibi takip ediyordum.
Gerçekten bittiyse en doğrusunu yapmışsın arkadaşım. Hiç arkana bakma.
Hakkında hayırlısı olsun.

Back
X