Merhabalar..Bence tüm iletişim yollarını kes.Maillerinizi değiştirin,telefon hatlarınızı değiştirin,facebook hesaplarınızı arkadaşınız olmayanlara görünmeyen bir duruma getirin..Uğraşıpta can sıkmaya gerek yok diye düşünüyorum.
Merhabalar..Bence tüm iletişim yollarını kes.Mail değiştir,hat değiştirin,facebook hesabınızı arkadaşınız olmayanlara görünmeyen bir duruma getirin..Uğraşıpta can sıkmaya gerek yok diye düşünüyorum.
canım belli seviyorsunuz birbirinizi sen söyle numaralarınızı değiştirin işler iyice kötüye gitmeden ve fac hasplatınızı kapatın ortak hesap açın kafanız rahat olsun.cevap icin tesekkurler demek ki hala aklinda sevgilimin numarasi bi de facebooktan attigi mesaj daha da deli ediyor adami musait oldugunda arar misin gizli numaradan aramissin sen (sevgiliminde onun numarasini hala aklinda tuttugunu dusunuyor)
bi de biliyorum numarasini artik degistirmesi gerekiyor ama bunu BEN SOYLEMEDEN YAPMALI ve hala sinirliyim ona ne diye konusuyorsun evli barkli kadin ya cocugu var yazdikca sinirleniyorum.
kesinlikle cok mantikli ama bunu ben sevgilimden bekliyorum yani o demeli canim bu hatti benim kullanmam artik olmaz kapatayim yeni bir hat alayim kendime diye umarim dusunur ben soylemek istemiyorum hattini kapat diye ya da diger seyler mesela facebook hesabini kendi dusunup sadece arkadasimlarim gorebilir yapmali niye dusunmuyor acaba ya ya da dusunecek ama ben o zamana kadar kendimi mi yiyecegim
canım belli seviyorsunuz birbirinizi sen söyle numaralarınızı değiştirin işler iyice kötüye gitmeden ve fac hasplatınızı kapatın ortak hesap açın kafanız rahat olsun.
canim evet cok seviyoruz evlilik hayalleri ve planlarimiz var ama dunku o 10 dklik konusmasi beni cok uzdu kendisini de soyledim senden beklemezdim dedim sevdigim evlenmeyi istedigim dusundugum birisi boyle yapmamaliydi dedim o ozur diliyor bir taraftan ama diger taraftan da yemin ederim seni savundum bir suru kotu sey soyledim boyle yapmamasini falan dedim diyor
Kadına bak ne cesaret
Canım numara değiştirmek falan bir işe yaramaz sevgilin pas vermezse kadın musallat olcak değil ya
Kadını korkutacağına sevgilini uyar, birdaha o kadınla ilgili birşey duyayım göreyim ikiniz için de çok kötü olur de korkut
canım sevgilin seni savunmuş olabilir ama seni de düşünmeden hareket etmiş biraz üzüleceğini akıl edememiş demek ki.
eger bi daha olursa kötü olur de ve ima et ..
iste sorun tam olarak bu canim keske dusunse biraz benim soylememe gerek kalmadan yapsa keske... ama sanirim haklisin acik acik soyleyecegim artik
kesinlikle cok mantikli ama bunu ben sevgilimden bekliyorum yani o demeli canim bu hatti benim kullanmam artik olmaz kapatayim yeni bir hat alayim kendime diye umarim dusunur ben soylemek istemiyorum hattini kapat diye ya da diger seyler mesela facebook hesabini kendi dusunup sadece arkadasimlarim gorebilir yapmali niye dusunmuyor acaba ya ya da dusunecek ama ben o zamana kadar kendimi mi yiyecegim
evet canım öyle yap bakalım sevgilin ne diyecek... biz bayanlar daha ince eleriz,empati yaparız ama erkekler de bu biraz bayanlar söylerse olur gibi..
Canım ne yapayım diye sormuşsun,tamamen tepkisiz kalmak istemiyorsun demek ki.Ben de bu yüzden bunu önerdim.Eğer birşey yapacaksan sevgiline tepki koyman ve bunları değiştirmeni istemen daha mantıklı.Gidip o kadınla uğraşmaya gerek yok.Muhattabın sevgilin o zaman çekinme sevgiline bu isteklerini dile getirmede.Bunu sevgilinden istemen seni ilişkide alcaltacak sanıyorsun ya o kadınla konuşman daha fena bence.Sevgiline yalvarmayacaksın zaten bunları yapsın diye.Konuşup böyle yapmasının ilişkinin gelceği açısından iyi olacağını üstüne bastıra bastıra söyleyeceksin.
kizlar sanirim haklisiniz zaten bu numarayi degistirme konusu bir kere acilmist ben sormustum hic aradi mi diye yok dedi ben daha bir sey soylemeden icin rahat edecekse degistiriyim hattimi demisti ben de yok eger ararsa ona gore davraniriz demistim simdi bu olay oldu kesin degistirmesi gerekiyor artik ki soyleyecegim sanirim ayni sekilde de facebookta engelleme diye bir sey yok mu
kizlar sanirim haklisiniz zaten bu numarayi degistirme konusu bir kere acilmist ben sormustum hic aradi mi diye yok dedi ben daha bir sey soylemeden icin rahat edecekse degistiriyim hattimi demisti ben de yok eger ararsa ona gore davraniriz demistim simdi bu olay oldu kesin degistirmesi gerekiyor artik ki soyleyecegim sanirim ayni sekilde de facebookta engelleme diye bir sey yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?