sevgilimin eski sevgilisi

eşini olaya karıştırma bence çok kötü sonuçlar doğurabilir bu; sen, sevgilin ve onun için de. erkekler sadece kadın suçlu gözüyle bakmaz, sevgilinizi de suçlu olarak görüp kaba kuvvet falan kullanabilir. ama bu sessiz kalmanızı da gerektirmez, bir daha aradığı takdirde "en yakın zamanda eşinin iş yerine gidip kısa bir konuşma yapıcam" diye tehdit edebilirsiniz. eşinin iş yerini bile bildiğinizi düşünüp tırsabilir bence

çok sinir oldum şuan ya hem 10dk konuşmuşlar bence eşine msj fln atmayın o kadar büyütmeyin olayı kendine edersin canımya facebooku kapatın ortak hesap açsın ya da sevgilin numarasını değiştirsin hem nerden bulmuş numarasını...

Merhabalar..Bence tüm iletişim yollarını kes.Maillerinizi değiştirin,telefon hatlarınızı değiştirin,facebook hesaplarınızı arkadaşınız olmayanlara görünmeyen bir duruma getirin..Uğraşıpta can sıkmaya gerek yok diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
cevap icin tesekkurler demek ki hala aklinda sevgilimin numarasi bi de facebooktan attigi mesaj daha da deli ediyor adami musait oldugunda arar misin gizli numaradan aramissin sen (sevgiliminde onun numarasini hala aklinda tuttugunu dusunuyor)

bi de biliyorum numarasini artik degistirmesi gerekiyor ama bunu BEN SOYLEMEDEN YAPMALI ve hala sinirliyim ona ne diye konusuyorsun evli barkli kadin ya cocugu var yazdikca sinirleniyorum.

abstract'a kesinlikle katılıyorum.

kesinlikle cok mantikli ama bunu ben sevgilimden bekliyorum yani o demeli canim bu hatti benim kullanmam artik olmaz kapatayim yeni bir hat alayim kendime diye umarim dusunur ben soylemek istemiyorum hattini kapat diye ya da diger seyler mesela facebook hesabini kendi dusunup sadece arkadasimlarim gorebilir yapmali niye dusunmuyor acaba ya ya da dusunecek ama ben o zamana kadar kendimi mi yiyecegim

bi de anlamadigim niye sevgilimi ariyor benim mailime cevap yazsin yok illa onu arayacak

canım belli seviyorsunuz birbirinizi sen söyle numaralarınızı değiştirin işler iyice kötüye gitmeden ve fac hasplatınızı kapatın ortak hesap açın kafanız rahat olsun.

Kadına bak ne cesaret

Canım numara değiştirmek falan bir işe yaramaz sevgilin pas vermezse kadın musallat olcak değil ya

Kadını korkutacağına sevgilini uyar, birdaha o kadınla ilgili birşey duyayım göreyim ikiniz için de çok kötü olur de korkut

canım sen ima et sevgilin seni seviyorsa o kızı takmıyor olabilir onun için değiştirmeye bilir. sen ima et biraz ....

canım belli seviyorsunuz birbirinizi sen söyle numaralarınızı değiştirin işler iyice kötüye gitmeden ve fac hasplatınızı kapatın ortak hesap açın kafanız rahat olsun.

canim evet cok seviyoruz evlilik hayalleri ve planlarimiz var ama dunku o 10 dklik konusmasi beni cok uzdu kendisini de soyledim senden beklemezdim dedim sevdigim evlenmeyi istedigim dusundugum birisi boyle yapmamaliydi dedim o ozur diliyor bir taraftan ama diger taraftan da yemin ederim seni savundum bir suru kotu sey soyledim boyle yapmamasini falan dedim diyor

canım sevgilin seni savunmuş olabilir ama seni de düşünmeden hareket etmiş biraz üzüleceğini akıl edememiş demek ki.
eger bi daha olursa kötü olur de ve ima et ..

canim cok haklisin ilk bebeginin resmini gonderdi cevap yazmadi sonra SLM yazip gonderdigin yapma boyle bebegini dusun gibisinden dogru duzgun bir mesaj yazdi ama yine olaylar

ilk olayda da ikinci olayda da onun bir sucu olmadigi halde ozur diledi cok haklisin kizmakta dedi

sanirim haklisin ona acik acik soylemem lazim ama keske buna gerek kalmasa o anlasa onlem niteliginde bir seyler yapsa

canım sevgilin seni savunmuş olabilir ama seni de düşünmeden hareket etmiş biraz üzüleceğini akıl edememiş demek ki.
eger bi daha olursa kötü olur de ve ima et ..

iste sorun tam olarak bu canim keske dusunse biraz benim soylememe gerek kalmadan yapsa keske... ama sanirim haklisin acik acik soyleyecegim artik

iste sorun tam olarak bu canim keske dusunse biraz benim soylememe gerek kalmadan yapsa keske... ama sanirim haklisin acik acik soyleyecegim artik

evet canım öyle yap bakalım sevgilin ne diyecek... biz bayanlar daha ince eleriz,empati yaparız ama erkekler de bu biraz bayanlar söylerse olur gibi..

Canım ne yapayım diye sormuşsun,tamamen tepkisiz kalmak istemiyorsun demek ki.Ben de bu yüzden bunu önerdim.Eğer birşey yapacaksan sevgiline tepki koyman ve bunları değiştirmeni istemen daha mantıklı.Gidip o kadınla uğraşmaya gerek yok.Muhattabın sevgilin o zaman çekinme sevgiline bu isteklerini dile getirmede.Bunu sevgilinden istemen seni ilişkide alcaltacak sanıyorsun ya o kadınla konuşman daha fena bence.Sevgiline yalvarmayacaksın zaten bunları yapsın diye.Konuşup böyle yapmasının ilişkinin gelceği açısından iyi olacağını üstüne bastıra bastıra söyleyeceksin.

evet canım öyle yap bakalım sevgilin ne diyecek... biz bayanlar daha ince eleriz,empati yaparız ama erkekler de bu biraz bayanlar söylerse olur gibi..

kizlar sanirim haklisiniz zaten bu numarayi degistirme konusu bir kere acilmist ben sormustum hic aradi mi diye yok dedi ben daha bir sey soylemeden icin rahat edecekse degistiriyim hattimi demisti ben de yok eger ararsa ona gore davraniriz demistim simdi bu olay oldu kesin degistirmesi gerekiyor artik ki soyleyecegim sanirim ayni sekilde de facebookta engelleme diye bir sey yok mu

evet canım engelleme diye bişey var onu yapabilirsin. başkalarıyla muhattap olmadan bu işi tatlıya bağla..
numarada değiştirince düzelir herşey inşallah

Evet canım facebookta engelleme var.Gizlilik ayarlarına giriyorsun.Orada en altta engellenenler listesini düzenle diye bir şey var.Oraya tıklayıp engellemek istediğin kişinin ismini yazıp engellersin.Bence sen arkadaşları dışındakilere görünmez yap ayarlarını.Çünkü ismini ve mailini değiştirirse yeniden görebilir seni.Geçici bir çözüm olur onu engellemek.Bu arada ne kadardır berabersiniz sevgilinizle?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…