evet canım engelleme diye bişey var onu yapabilirsin. başkalarıyla muhattap olmadan bu işi tatlıya bağla..
numarada değiştirince düzelir herşey inşallah
Evet canım facebookta engelleme var.Gizlilik ayarlarına giriyorsun.Orada en altta engellenenler listesini düzenle diye bir şey var.Oraya tıklayıp engellemek istediğin kişinin ismini yazıp engellersin.Bence sen arkadaşları dışındakilere görünmez yap ayarlarını.Çünkü ismini ve mailini değiştirirse yeniden görebilir seni.Geçici bir çözüm olur onu engellemek.Bu arada ne kadardır berabersiniz sevgilinizle?
kizlar sanirim haklisiniz zaten bu numarayi degistirme konusu bir kere acilmist ben sormustum hic aradi mi diye yok dedi ben daha bir sey soylemeden icin rahat edecekse degistiriyim hattimi demisti ben de yok eger ararsa ona gore davraniriz demistim simdi bu olay oldu kesin degistirmesi gerekiyor artik ki soyleyecegim sanirim ayni sekilde de facebookta engelleme diye bir sey yok mu
canim ben kendim girip yapmak istemiyorum sevgilimle konusacagim ondan isteyecegim hem hattini degistirmesini hem de profilini kapatmasini ve o kisiyi engellemesini
diger arkadasa da katiliyorum bi de bebegi var ya profil resmi esi kendisi ve bebegi insan utanir ya
abstract canim ozel mesaj atmaya calistim ama malesef mesaj sayimdan dolayi atamadim 8 ay kadar oldu :)
evet canım aynen böyle yap bakalım düzelir inşallah.
o kadında utanmaz işte böylelerinden korkacaksın evli barklı kadın utanmaz sıkılmaz işte..
Daha uzun sürer inşallah canım..Aldığın karar en doğrusu
ne insanlar var ya hadi eşine saygın yok çocuklarına damı yok böyleleride anne işte allahım yaaaaa...
bu kadın napmak istiyo acaba eski sevgili koca hepsini bi idare etmek istiyo galiba Allah akıl fikir versin....
kocasına üzüldüm yaaaa yazık karısının yediği haltlardan habersiz ..
sanada allah sabır versin arkadaşım ama asla bu manyak kadın için sevgilinle aranızı bozmayın hayatınızdan çıkarın siz mutlu mesut devam edin ..........
amin canim insallah
kizlar ikinize de ayri ayri cok tesekkur ederim hem mesajlariniz hem de destekleriniz icin..
umarim aramiz daha iyi olur bizimde boyle sorunlarimiz olmaz
aynen canim ben de o kucucuk cocuguna ve kocasina uzuldum ben bile bu 10dklik gorusmeye ne kadar kizdim uzuldum ki benim sevgilimin aciklamasi kavga ettik falan da ayni aciklamayi o esine yapsa esi ne der acaba cok merak ediyorum
bi de neden bilmiyorum facebooktan mesaj attiginda sayfayi kopyalayip bir word dosyasina kaydettim (musait oldugunda bi arar misin cok onemli ) diye bir sey yapacagimdan degil ama ne biliyim iste
cnm ben konuyu pek bilmiyorum bi yanlışım olursa özür dilerim seni kırmak istemem ama sevgiline mesaj etmış ya (musait oldugunda bi arar misin cok onemli ) ya ne bileyim sürekli görüştüğün kişilere yazarsın bu mesajı görüşmüyorsan dank diye neden yazarsın ki kafam karıştı...
cnm bu kadın sürekli sevgilini yada sizi rahatsız ediyosa bence eşinin de bilmeye hakkı var bi nevi adamı aldatıyo bence tabi bu benim fikrim arkadaşlar...
Kadın daha fazla uğraşmaya kalkarsa kadını tehdit et bence. Sevgiline facebook dan attığı mesaj sayfasını printlediğini, attığı maillerden haberin olduğunu söyle. Sen de onun huzurunu boz. O da biraz rahatsız olsun, korksun bakalım. Görsün nasıl birşeymiş. Ama kesinlikle kadının eşiyle iletişime geçme. Sadece korkut kadını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?