- 1 Temmuz 2009
- 6.042
- 6.642
- 773
soyle yazmistim
Ben ........ kız arkadaşıyım. İlk olarak bebeğinizin resmini gönderdiniz sesimi çıkarmadım sonra facebooktan SLM yazıp göndermişsiniz yine bir şey demedim. ------- attığı mesajdan sonra biraz olsun bebeğini ya da eşini düşünür ve vazgeçer dedim yine olmadı. Bu seferde msn daveti yollamışsınız. Lütfen bebeğinizin değerini bilin ve geçmişi kapatın. Bir daha bu veya buna benzer bir olay olduğunda tepkim böyle olmayacak ve bu durum aramızda kalmayacak, lütfen ona göre davranın.
aklına düşürmek gibi olmasında ben eşine derdim direk eşine sahip çık al başımızdan diye
Ayy bi de ewli yaa rezilll kadinnn nasil insanlar war ya allah yardm etsnn bebegini bide kullanioo akilsz ..
Sakin dawran bence ani çikişlar yapmaki suçlu durumuna düşmeyesnn
canim boyle bir fikir aklimin ucundan bile gecmedi sevgilim bana herseyi soyler ona guveniyorum (tabii bu forumda neler neler okuyoruz asla dememek lazim fazla guvenmemek lazim ) ama bu telefon olayini soylemese ben hic bilemezdim ki mesaji da ilk o gormus facedeki silse siler ve bana da soylemezdi
ama ilk defa bebeginin resmini gondermesiyle basladi ve bana 1 hafta sonra soyledi ben o zaman cok kizmistim bundan sonra her ne olursa olsun bana aninda soyleyeceksin saklamaycaksin demistim o zamandan sonra hic saklamadi
canim dun o kadar sinirlendim ki atiyorum mail esine esinize sahip cikarmisiniz yaziyorum dedim kendi sevgilime o karismiyor her ne kadar istemese de sen bilirsin diyor bi de onun agzindanmis gibi yazmami istiyor ne yapacaksam benim isin icine girmemi istemiyor dogal olarak ama bugun biraz daha sakin kafayla dusununce bosver diyorum
facebook çıktı çıkalı milletin tek derdi eski sevgililerini bulup onlara ulaşmak olduu.. pess yanii ne pişkin arsız bir bayanmışş.. bence sen değil sevgilin onu kendinden uzaklaştırabilir ancak..o tepki vermeli o bağırmalı çağırmalıki birdaha aramasın
TLNZHN
canim mesajini inanilmaz begendim ikisi de hic hos olmayan durumlar ama ikisinde de esiniz gerekenleri yapmis darisi benim sevgilime (iste keske ben dirdir etmeden kendi yapsa ama bir cok kisinin dedigi gibi pek dusunemiyorlar sanirim acik acik soylemek gerekiyor)
iyide neden çocuğun fotoğrafını göndermiş aklım karıştı
bu arada dun konustuk ısı tatlıya bagladık sevgılım hem numarasını degıstırecek hem de facebookta gereklı degısıklıklerı yapacak hatta kapatırım zerre kadar umrumda degıl dedı umarım bundan sonra karsılasmayız boyle durumlarla
yorum yapan destek veren herkese tesekkurler:)
amin canim insallah
kizlar ikinize de ayri ayri cok tesekkur ederim hem mesajlariniz hem de destekleriniz icin..
umarim aramiz daha iyi olur bizimde boyle sorunlarimiz olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?