Sevgilimin evine gitmek istemiyorum.

Mutlu2890

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2019
2.511
1.663
133
Merhaba,yeni bir ilişkim var.bir ay olmadı.Yavaştan canım cicim olaylarına geçtik ama bugün beni evine çağırdı.

Çok yeni,gitmek istemiyorum.İlişkide cinselliği henüz yaşamak istemiyorum.
Benimle yakın değilsin diye kızıyor.Şu an manipüle edildiğimi hissediyorum.
Duygularından emin olmak istiyorum.
Şu an yaşadığım duygu hayal kırıklığı ama çok ısrar ederse de bitireceğim gibi…
O mu normal ben mi bilemeiyorum…

Merhaba,yeni bir ilişkim var.bir ay olmadı.Yavaştan canım cicim olaylarına geçtik ama bugün beni evine çağırdı.

Profildeki gibi yaşınız 34 mü?

Yaşınız 34'müş şimdi gördüm. Ben bir genç kız bu konuyu açtı sandım. Yaşınız oldukça olgun kendi kararınızı verebilirsiniz, sınırlarınızı çizin ve kurallarınızı koyun. Size değer veriyorsa zaten dinleyecektir. Her şeyin bir zamanı olduğunu güzelce anlatın. Sınırlarınıza saygı duymuyorsa devam etmenin de bir anlamı yok.

şahsen ben evlilik dışı ilişkiye karşıyım. biraz garip görünecek ama böyle. bu yüzden bu tür konularda rahat kızların kendini naza çekmesini de çok anlayamıyorum. yani zaten olumlu bakıyorsunuz ve bu tür bir hayatınız zaten var, o zaman ha iki gün önce ha iki ay sonra ne farkeder. yani erkeklerin yerinde olsam böyle derdim. zaten yapmışsın ve zaten yapacaksın, ne farkeder ha şimdi yapmışsın ha sonra. kendinizi ağırdan satmanız saçma yani bu durumda. sorry not sorry. ahlaki değerleri önemsiyorum. elden ne gelir :/

Çok yeni daha.

Beni dinlersen ki dinlemeni tavsiye ederim. Abla tavsiyesi. Hislerine güven ve asla ama asla onun evine gitme. Sakın gitme. Erkekler böyle 1 ayda aşık olmaz. Duygu beslemez. Onunki cinsellik beklentisi şu an. Asla onunla yatağa girme. İlişkiniz başlamadan biter. Bu yaşlarda bu işler böyle oluyor. Erkekler birkaç yemek çay sonrası hemen cinsellik bekliyor. Adını da sıcak davranmak olarak yumuşatıyor.

Evet kesinlikle seni manipüle ediyor. Üzerinde baskı kuruyor. Seven erkek asla ama asla bunu yapmıyor. Evlenmeden önce onlarca kez flört yaşadım. Erkekleri iyi tanırım. Bu yazdıkların bana çok tanıdık. Sen normal olanı yapıyorsun.

İlişkiniz daha çok ama çok yeni. İki kez bulup çay içtiniz diye yatağına girecek değilsin.

Bir erkek seni evde bulmaca çözmek ya da tv izlemek için davet etmez. Bu aylarda etmez yani. Oturmuş ilişkiniz yok şu an. Ancak seni yatağa atmak için çağırır ve adını da masumca "birbirimizi yakından tanıyalım" olarak koyar.

Şimdilik seni uzaktan tanımak istiyorum, de. Israr ederse bitir. Gözünün yaşına bakma. Erkek kıtlığı yok. Hatta onun gibi cinsellik için ısrar eden erkek dolu istanbul..

Siz istemiyorsanız zorlayamaz,manipüle etmeye çalışıp baskıyla istediğini yaptırmaya çalışıyorsa yol verin gitsin.
Bir ay bile olmamış ilişkiyi bitirmek büyük bir kayıp değil.O istiyor diye yaşadığınız şeyler daha uzun süreli bir travmaya sebep olabilir,bir ay onun yanında sıfır,değmez asla.

Gitmeyin.
En fazla ayrılır boşver 1 aylık ilişki bitse ne olur devam etse ne olur. Birşey kaybetmezsiniz

Gitmeyin cinsellik düşünüyor net
Sınırlarınız olsun

Daha 1 ay bile olmamış. Gezin, tozun dışarda vakit geçirin açık alanlarda aktivite yapın. Benimle yakın değilsin diye söylenip sizi manipüle etmesine izin vermeyin. Cinsellik yaşamak istemiyorsanız evine gitmeyin.

Gitmek istemiyorsanız gitmeyin tabii ki. Zorla, istemeyerek gidecek haliniz yok.

Ama evine gittiğiniz için de sevişmek zorunda değilsiniz. Gider doğru düzgün ne yapacaksanız yapar, evinize dönersiniz. Buna saygı duymuyorsa da yol verirsiniz gider.

Her eve giden %100 sevişmiyor, "eve geldi sevişiriz" diye bekleyen her adam da bunun için zorlamıyor.

şahsen ben evlilik dışı ilişkiye karşıyım. biraz garip görünecek ama böyle. bu yüzden bu tür konularda rahat kızların kendini naza çekmesini de çok anlayamıyorum. yani zaten olumlu bakıyorsunuz ve bu tür bir hayatınız zaten var, o zaman ha iki gün önce ha iki ay sonra ne farkeder. yani erkeklerin yerinde olsam böyle derdim. zaten yapmışsın ve zaten yapacaksın, ne farkeder ha şimdi yapmışsın ha sonra. kendinizi ağırdan satmanız saçma yani bu durumda. sorry not sorry. ahlaki değerleri önemsiyorum. elden ne gelir :/
İlişki içerisinde ve insanların gözü önünde olmadan yaşanılan cinselliğin neresi ahlaksızlık?Ahlaki değerler nedir?Mesela sırf bakire kalabilmek adına anal ilişki yaşamak ahlaksızlıktır ya da evli biriyle birlikte olmak ,eşini kapatıp dışarıda kadınlara bakmaktır ahlaksızlık.Süte su katmak,kaçak elektrik kullanmak,tartışan komşunun sesini duvara kulağını dayayıp dinlemektir vs vs.Ahlaki değer iki yetişkinin sevişmesi olacak kadar basite indirgenmiş sığ bi olgu değildir.

Back
X