Sevgilimin evlenme teklif ederken aldığı yüzük:)))) sizce nasıl ?

arkadaşım yüzüğünü güle güle kullan
da ben de şuna takıldım
tektaşın sözde takılması diye bi adet mi var
hayır benim tektaşım var ve sözlü değilim daha
o zaman benimkine yine masraf çıktı desenize
2 tektaşımı da birer elime takarım artık :52:
yav bu adeti kim uydurdu Allah aşkına
eskiden sözde ince alyans takılırdı benim bildiğim nişanda kalın alyans

canım benm yüzüğüm tek taş değil zaten..
tektaşın sözde takılması diye bır adet yok ince alyans takmayı biz istemedik..
istemeye geldiklerinde getirecek tektaşımı ki ben tektaştan hoşlanmam zaten pek.. alyansı tek takmayı sevıyorum..
bu yüzüğümüde çok begendım en azından alyans takana kadar bunuda takarım..

canım benm yüzüğüm tek taş değil zaten..
tektaşın sözde takılması diye bır adet yok ince alyans takmayı biz istemedik..
istemeye geldiklerinde getirecek tektaşımı ki ben tektaştan hoşlanmam zaten pek.. alyansı tek takmayı sevıyorum..
bu yüzüğümüde çok begendım en azından alyans takana kadar bunuda takarım..

evet tek taş değil..tria görünümlü bir yüzük...gerçek mi ? sertifikası varsa gerçektir..gerçek veya değil senin için çok değerlidir muhakkak...hayırlısı :)

evet tek taş değil..tria görünümlü bir yüzük...gerçek mi ? sertifikası varsa gerçektir..gerçek veya değil senin için çok değerlidir muhakkak...hayırlısı :)

Tşr ederim çok değerli benim için gerçektenn..
Evet tria yüzük sertifikası var canım ama önemli olan bu değill önemli olan beni düşünüp alması..

Heycanını mutluluğunu paylaşmış nasıl bi hasetlik bu ayıp.!Alakasız beğenmedim diyebilirsin elbette geri vericekmiymişsin komiksiniz:46:

Allah tamamına erdirsin inşalah tatlım:nazar: Ben tek taş tercih ederdim ama daha ne olsun dimi:81:
hasetlikle ne alakası var
bence bu düpedüz "hava atma" topiği
bi de pirlanta oldugu belli olsun diye site reklamını not düşmüş
:55:

Ben de bu şekilde düşünüyorum, burada her şeyi tek tek şunu aldım, bunu aldım, hem de tek taş diye paylaşmanın bir anlamı yok. Benim bakış açım böyle :) Ama yine de Allah tamamına erdirsin arkadaşım...

Çok güzel bir yüzük, Allah tamamına erdirsin
Düğün ne zaman:64:

Bir tek taş bir yüzük bu kadar olmamalı yani.. yok reklam düşülmüş filan.. o sadece yüzüğü göstermek içindi pırlanta olduğu bile dikkatimi çekmemişti, demek ki siz benden daha dikkatliymişniz.. anlayamadığınız birşey var maddiyat değil önemli olan tek tel bir yüzükte olsa aynı heyecan ve mutluluk olurdu..

yüzükle hava atılmaz arkadaşım yapmayın ya..

Bir tek taş bir yüzük bu kadar olmamalı y ani.. yok reklam düşülmüş filan.. o sadece yüzüğü göstermek içindi pırlanta olduğu bile dikkatimi çekmemişti, demek ki siz benden daha dikkatliymişniz.. anlayamadığınız birşey var maddiyat değil önemli olan tek tel bir yüzükte olsa aynı heyecan ve mutluluk olurdu..

Tatlım,amacın hava atmak değildir ama pırlanta olduğunun farkında değilim deme şimdi :9: Çocuk değiliz.. Yüzüğün markasına ve seri nosuna bakıp nette arama yapmadın mı ? O bulduğun fotoğrafı da burada paylaşmadın mı ??? Dolayısıyla ne olup ne olmadığının farkındasındır...:34:
Allah güzel günlerde takmak nasib etsin...

Son düzenleme:
tatlım,amacın hava atmak değildir ama pırlanta olduğunun farkında değilim deme şimdi :9: çocuk değiliz.. Yüzüğün markasına ve seri nosuna bakıp nette arama yapmadın mı ? O bulduğun fotoğrafı da burada paylaşmadın mı ??? Dolayısıyla ne olup ne olmadığının farkındasındır...:34:
Allah güzel günlerde takmak nasib etsin...

ben farkında değilim derken paylaştığım fotoda pırlanta yazdığının farkında değilim dedim.. çocuklukla da alakası yok.
Ayrıca yüzüğü bulmak için o kadar zahmete girmedim sadece tria yüzük yazdım ve çıktı bende paylaştım..
Pırlanta olup olmaması inanın önemli değil sadece paylaşmak istedim..

Bir tek taş bir yüzük bu kadar olmamalı yani.. yok reklam düşülmüş filan.. o sadece yüzüğü göstermek içindi pırlanta olduğu bile dikkatimi çekmemişti, demek ki siz benden daha dikkatliymişniz.. anlayamadığınız birşey var maddiyat değil önemli olan tek tel bir yüzükte olsa aynı heyecan ve mutluluk olurdu..

ben farkında değilim derken paylaştığım fotoda pırlanta yazdığının farkında değilim dedim.. çocuklukla da alakası yok.
Ayrıca yüzüğü bulmak için o kadar zahmete girmedim sadece tria yüzük yazdım ve çıktı bende paylaştım..
Pırlanta olup olmaması inanın önemli değil sadece paylaşmak istedim..

Zen pırlanta diye link vermişsin canım...Bir sürü marka var..Ve bir sürü tria modeli.....Yani öyle bir tıkla çıkmaz ...Araştırmadan....

Back
X