Sevgilimin evlilik korkusu mu var ?

Oldu canım bende hemen veriyorummm

Biz kadınları anlamak gerçekten zor. Karşımızdaki en baştan kartları açık oynasın isteklerini açıkça dile getirsin istiyoruz ama hoşumuza gitmeyen tek bir şey bile duymak istemiyoruz

Konuşması, içindekileri söylemesi çok güzel bir şey. Bunu yanlış anlamayın, hatta beraber oturup uzun uzun konuşun. Evlilikten beklentileriniz neler ne istiyorsunuz? Siz onu dinleyin o da sizi.. bunda kızacak birşey yok. Birbirinizi daha yakından tanıyın bu şekilde, fikirlerini öğrenin, ölçün tartın biçin. Hatta teşekkür edin size açık olduğu için

Aşk bitiyor saygi başliyor dusuncesini asiri sacma buldum ve ne demek istedigini hic anlamadim. Sevgiliyken saygisiz miymiş. Evlenince aşk sevgi biter ortak gibi takiliriz kafasinda biriyse ben onunla evlenmeye korkardim asıl.

Onun disinda size ev hayatini, rutinini ve nasil olacagini anlatmaya calismiş bunda kizacak birsey yok. Birlikte yasamiyorsaniz buluşmalariniz disinda onun evde nasil davranidigini bilmiyorsunuzdur. Bunlari aciklayip birlikte yapabilir miyiz diye konuşmaya calişmiş sizinle.
Şu konuşmaya yapamiyorsan ayril diye tepki vermeniz "aşiri"
Hemen herşeye de bu kadar çoşmayin yahu, bu kadarcik şeyi bile sizinle konuşamiyorsa sizinle de evlenilmez hic kusura bakmayin korkuyorsa da hakli

Valla ben evliliğe sıcak bakmıyorum ama sevgilim çok istiyor ben rahatıma düşkünüm onu çok seviyorum ama maddi sorunlar öncelik olmakla birlikte sorumluluk alma fikri de ürkütüyor. Ama bu sevgimi değiştirmiyor.

Doğru zamanı gelince elbette olacak

Adam bence gayet mantıklı bi şekilde kendisinden bahsetmiş , bana alan tanımanı isterim demeye getirmiş .

Sen motive etmek gerekirken yürü anca gidersin çekmişsin adama
Ben anlamıyorm ya .

Bu kadar tripli olmayın , erkekler düz canlılardır .

Cok bos bir trip ve reglle alakali bir durum yok. Kirilcakmıssin kirilmissin iste. Regl ne alaka? Ortada duygusallasacak bir sey yok ki hormon değişimi tetiklemis olsun.
Sen pembe pamjurlu ev istemissin kafanda cocuk ise gerçeklerle olgunca gelmiş sana da zor gelmis olay bu

korkmuyor merak ediyor seni yokluyor.
normal bence.
işkillenecek bir şey yok.
hayatı dar etmeye ant içmişiz gibi her şeye takılıyoruz.
sende katıl o düşüncelerine parlamaya gerek yok.
yani sende söyle düşüncelerini sakin sakin sert çıkmadan

Evlilik korkusu değil bence bu. Sınırlarını çizmek ve kafasındakileri netleştirmek istiyor sadece.
Ama ben sizin yerinizde olsam "eve gelip yemek, şu bu yapacaksın, ben de yardım ederim" diyen adamla evlenmeye korkardım.
Ev işleri evde yaşayan herkesin sorumluluğudur. Paşazadenin keyfi geldiğinde lütfedip "yardım" etmesini bekleyemem.

Çocuk hayal kurmak istemiş kendı aklınca erkeklıgıne zeval vermeden şunu soyle yaparım sende bunu boyle yaparız demenı beklemıs.

Biz kadınları anlamak gerçekten zor. Karşımızdaki en baştan kartları açık oynasın isteklerini açıkça dile getirsin istiyoruz ama hoşumuza gitmeyen tek bir şey bile duymak istemiyoruz
Konu sahibi pembik evlilik hayallerinde. Evlilikten konuşmak deyince adamın romantik komedi tadında bir şeyler anlatacağını sandı gerçeklerle yüzleşince kafasına balyoz yemiş gibi oldu bence.

Sevgili konu sahibi; hiç birimiz neşeli bir müzik eşliğinde dans edip öpüşüp koklaşarak mutfakta yemek hazırlamıyoruz, birbirimizin burnuna yoğurt pıtlatmıyoruz. Mum ışığında saatlerce birbirimizin gözünün içine bakmıyoruz. Ben az önce kirli çorap topladım mesela İki saattir de herifin pijama üstünü arıyorum evde, yok... kara delik yuttu galiba

1. Si tepkin yanlış. Kendi çapında evlilik ile ilgili konuşmak istemiş ama siz kestirip atmissiniz.
2. Si sen yemek o bu yaparsin bende sana yardım ederim diyen biri asla yardım etmez
3.su oyun alışkanlığı olan biri asla 1 saatte o konsolun başından kalkmıyor haberin olsun. Bu alışkanlığı varken oyunu bırakıp ta sana yemek o bu yaparken yardım zaten etmez. Çünkü onlar koltuğa yapışık yaşıyorlar.
Bu konulardan kaçınmak yerine ne istediğini ne bekledigini net bir şekilde anlat.
Misal ben yemek yaparken sen ne yaparsin mesela diye sor. Eger yorgun degilsem yada arada bir yok salata yaparım yok cacık yaparım filan derse inanma. Bir insanın "ama"lari varsa yapmiyor.
Ama hayatim yorgun geldiysem işten nasıl yardım edeceğim. Ama hayatim bu erkegin anladığı bir iş değil ki. Ama hayatim ben ne anlarim bebegin altı nasıl değiştirilir gibi gibi....
Valla erkeklerin anlamadığı bir halt yok. Yeterki istesinler.
Onla konuş onu konuştur. Bu kötü birşey değil ki. Bunları konuşmadan yapılan evlilik baştan alacagi maaşı konuşmayıp maaş günü geldiğinde yeni iş aramaya başlayan insanların hayatı gibi oluyor.

Evlilik korkulmaması gereken bir şey mi sizce? Ben istediğim, sevdiğim insanla evlendim ama imzayı atarken bile korku vardı. Tüm hayatım değişecek nihayetinde. Gözü kapalı içine girilecek bir şey değil evlilik. Üstelik sevgiliniz sadece beklentilerini, evdemi yaşam tarzını anlatmış. Ne var bunda sizce? Bunlar zaten konuşulması gereken şeyler. Buluttan nem kapmışsınız resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…