- 14 Mart 2016
- 723
- 266
- 103
- 31
- Konu Sahibi Pembe PanjurluEv
-
Oldu canım bende hemen veriyorummmBence bu sevgili kişisi bdv de takılıyor, oyun oynarım ama korkma bir saati geçmez diyor malum gün aşırı kocam yatağa gelmiyor sabaha kadar oyun oynuyorlu konular var hatta yine çalışan kadınsın eve gelince tüm yük sana kalmaz yardım ederim diyor, malum şuan çalışan kadını herkes süper woman filan sanıyor ya adam bildiğin iç rahatlatıyor valla bence adam olgun ,bi kadın ne ister biliyor
Sana gelince aklın bi karış havada, o çocuğa sesleniyorum kardeş bu kızçe sana göre değil forumda daha olgun evlenmeye hazır kızçelerimiz var onlardan biriyle yapalım seni
Öyle vallaBiz kadınları anlamak gerçekten zor. Karşımızdaki en baştan kartları açık oynasın isteklerini açıkça dile getirsin istiyoruz ama hoşumuza gitmeyen tek bir şey bile duymak istemiyoruz
Bence bu sevgili kişisi bdv de takılıyor, oyun oynarım ama korkma bir saati geçmez diyor malum gün aşırı kocam yatağa gelmiyor sabaha kadar oyun oynuyorlu konular var hatta yine çalışan kadınsın eve gelince tüm yük sana kalmaz yardım ederim diyor, malum şuan çalışan kadını herkes süper woman filan sanıyor ya adam bildiğin iç rahatlatıyor valla bence adam olgun ,bi kadın ne ister biliyor
Sana gelince aklın bi karış havada, o çocuğa sesleniyorum kardeş bu kızçe sana göre değil forumda daha olgun evlenmeye hazır kızçelerimiz var onlardan biriyle yapalım seni
Konu sahibi pembik evlilik hayallerinde. Evlilikten konuşmak deyince adamın romantik komedi tadında bir şeyler anlatacağını sandı gerçeklerle yüzleşince kafasına balyoz yemiş gibi oldu bence.Biz kadınları anlamak gerçekten zor. Karşımızdaki en baştan kartları açık oynasın isteklerini açıkça dile getirsin istiyoruz ama hoşumuza gitmeyen tek bir şey bile duymak istemiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?