Sevgilimin evlilik korkusu mu var ?

Pembe PanjurluEv

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2016
723
266
103
31
Arkadaşlar merhaba sevgilimle aslinda çok iyi giden bir birlikteliğimiz var. Ama kendisi bana geçen gün otururuken bana evlilikte aşk bitiyor saygı başlıyor kaybetmememiz lazım. Işte ben rahat biriyim oyun oynamayı seviyorum günde 1 saat. Bu demek değil ki saatlerce oynucam. Kendimize alan bırakmamız lazım. Işte dağınık biriyim..sen isten geleceksin yemek o bu yapacaksın tabiki yardim edecegim. Acaba nasıl olacak falan dedi. Bende korkuyorsan simdiden vazgeç dedim sert çıktım. O günden beride tuhafım ya yarı yolda bırakırsa bana korkmuyorum ne ayrılması sadece bunlari söyledim dedi. Ne düşünüyorsunuz ben mi abartıyorum.

Bence siz abartiyorsunuz. Bastan bunlari konusmak istiyor. Her dakika mıç mıç bir arada olmak beni sıkabilir diyor. Hakli, bu beni de sıkıyor. Daginiklik konusunda kendini yavastan duzeltmesini soylersiniz. Hem is hayati hem yemek temizlik sizde olacaksa zaman icinde huzursuzluk baslar. Bu konu da bastan konuşulsun sınırları çizilsin.

Korkabilir ki? Evlilik bence de büyük sorumluluk. Bence de insan 40 kere düşünmeli.

Adam sizinle paylaşmış bunları. Bazı sözleri bana çok mantıklı geldi. Kendi alanımız olmalı, saygıyı sevgiyi kaybetmememiz lazım vs. Doğru anladıysam ev işlerinde yardımcı olmalıyız da demiş.

Gözü kapalı evliliğe dalmaktansa ikiniz de sorgulamalısınız bence.

Nedense ben hic bunların sorun olacağını düşünmedim o varsa hallederiz tarzında düşündüm hep. Birden böyle konuşunca da ürktüm. Sonrasında defalarca muhteşem bi evliliğimiz olcak korksam ailemle tanıştırır miyim falan dedi . Bilmiyorum reglin etkisi sanırım birazda. Böyle olmam

Haklisin ama korkuyorum sanırım kaybetmekten
Sert çıktın, ters yaptın sana daha mı çok bağlandı?
Tabu mu bu konular ,hiç açılmadan hemen kapansın. İnsanlar sırf birbirlerini seviyorlar diye önünü arkasını düşünmeden hemen evlensin?
Bence çok mantıksız tepkiniz.
Kaybetmekten korkuyorsan sen de açık ol, nasıl bir evlilik hayatı istediğine dair durustce cevaplar ver. Hatta bunu sohbet konusu yapın...ikinizin de istediği ortak bir gelecekse ,hemen hemen aynı şekilde gececek bir ömür istiyorsanız ne ala.
Ama biri 'uc sene sonra karavan alır Gürcistan'dan çıkarız yola' hayalindeyken diğeri 'uc seneye ikinci çocuğu dogururuz,yaslari yakın olur ben ve ablam gibi' planları yapıyorsa iyice konuşup yolları ayirirsiniz.
Konuşmaktan zarar gelmez ki. Asıl konuşmamak mesele. KK'da her gün konu açılıyor
'esim çocuk istemiyor,ben bebek hasreti çekiyorum' diye.
Soruyoruz ; 'bekarken bu konuda ne derdi?'
Cevap; bekarken konuşmadık ki.
Nişanlı çift , uzak mesafe ilişkisi. Kadın diyor ki 'ben ailemden ayrılmak istemiyorum,onun ailesi içiçe gitmek istemiyorum'
Soruyoruz ; 'yüzük takmadan once hangi şehirde yaşarız diye konusmustunuz?'
Cevap; sevgiliyken konuşmadık ki.
Ya da adam karısının kopeginden rahatsız, kadın hamile kalınca köpeği evden göndermek istiyor.
ama evlenmeden ortada bir köpek olmasına rağmen konuşmamişlar.
Daha binlerce şey...
Hiç konuşmadan, sırf 'cok çıktık,hadi evlenelim' diye evleniyor insanlar sonra gelsin hayal kırıklıkları, çatışmalar

Uyarıları gayet yerinde, doğru. Bundan niye alındınız? Evlilikten kaçmak için değil, evlilik uzun soluklu saygı çok önemli demiş. Benim bu huylarım var senin de şunlar. Bunları tolere edip devam edersek saygı ile süren bir ilişkimiz olur demiş. Ben bir olumsuzluk göremedim açıkçası.

Adam gayet guzel beklentilerini soylemis
Sizin de soylemeniz gerekiyor
Sizin gibi dusunup evlenmeden once bunlari konusmayanlar sonra burada konu açıyor kocam donunu bile kirliye atmıyor diye

Mesela sen isten geleceksin yemek yapacaksin dediğinde, neden ben yapiyorum yemegi asci miyim ben diyebilirdiniz

Ne alakası var ben anlamadım
Tartiyor düşünüyor sizinle konuşmak istiyor
Her şeyi buna bağlayıp ters tepkiler verirseniz asıl o zaman sogutursunuz

Gereksiz yere abartıp sert çıkmışsınız. Söylediği herşeyde haklı bu arada. Biz de evlenmeden eşimle bu tarz konuları konuşup nasıl olacak acaba derdik. Art niyet aramayın yani.

Evlilik korkusundan ziyade bana evlilğe hazır olgunlukat gelmedi.

Evlilik konuşacak insanın da ben de oyun oynuyorum yeaaaa nasıl olcek şeklinde konuşması da ne bileyim ... bana çok çocukça ve aptalca geliyor kusura bakmayın. Kaç yaşında bu çocuk?

Bence bu sevgili kişisi bdv de takılıyor, oyun oynarım ama korkma bir saati geçmez diyor malum gün aşırı kocam yatağa gelmiyor sabaha kadar oyun oynuyorlu konular var hatta yine çalışan kadınsın eve gelince tüm yük sana kalmaz yardım ederim diyor, malum şuan çalışan kadını herkes süper woman filan sanıyor ya adam bildiğin iç rahatlatıyor valla bence adam olgun ,bi kadın ne ister biliyor

Sana gelince aklın bi karış havada, o çocuğa sesleniyorum kardeş bu kızçe sana göre değil forumda daha olgun evlenmeye hazır kızçelerimiz var onlardan biriyle yapalım seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…