- 14 Mart 2016
- 723
- 266
- 103
- 31
- Konu Sahibi Pembe PanjurluEv
-
Bence siz abartiyorsunuz. Bastan bunlari konusmak istiyor. Her dakika mıç mıç bir arada olmak beni sıkabilir diyor. Hakli, bu beni de sıkıyor. Daginiklik konusunda kendini yavastan duzeltmesini soylersiniz. Hem is hayati hem yemek temizlik sizde olacaksa zaman icinde huzursuzluk baslar. Bu konu da bastan konuşulsun sınırları çizilsin.Arkadaşlar merhaba sevgilimle aslinda çok iyi giden bir birlikteliğimiz var. Ama kendisi bana geçen gün otururuken bana evlilikte aşk bitiyor saygı başlıyor kaybetmememiz lazım. Işte ben rahat biriyim oyun oynamayı seviyorum günde 1 saat. Bu demek değil ki saatlerce oynucam. Kendimize alan bırakmamız lazım. Işte dağınık biriyim..sen isten geleceksin yemek o bu yapacaksın tabiki yardim edecegim. Acaba nasıl olacak falan dedi. Bende korkuyorsan simdiden vazgeç dedim sert çıktım. O günden beride tuhafım ya yarı yolda bırakırsa bana korkmuyorum ne ayrılması sadece bunlari söyledim dedi. Ne düşünüyorsunuz ben mi abartıyorum.
Ben anlayamıyorum ya, insan hiç mi konu acamayacak, bir konuda endişesini dile getirmeyecek aynı hayatı paylaşma planları yaptigi insanla???Ben de korkuyorsan simdiden vazgeç dedim sert çıktım.
Hayır eminim. Tüm çevresi farkında hatta. Evlilik yaklaştıkça heyecanını goruyorum. Ailesiyle istekli tanıştıran oDuygularından emin değildir belki. Emin olsa korkmaz
Korkabilir ki? Evlilik bence de büyük sorumluluk. Bence de insan 40 kere düşünmeli.Arkadaşlar merhaba sevgilimle aslinda çok iyi giden bir birlikteliğimiz var. Ama kendisi bana geçen gün otururuken bana evlilikte aşk bitiyor saygı başlıyor kaybetmememiz lazım. Işte ben rahat biriyim oyun oynamayı seviyorum günde 1 saat. Bu demek değil ki saatlerce oynucam. Kendimize alan bırakmamız lazım. Işte dağınık biriyim..sen isten geleceksin yemek o bu yapacaksın tabiki yardim edecegim. Acaba nasıl olacak falan dedi. Bende korkuyorsan simdiden vazgeç dedim sert çıktım. O günden beride tuhafım ya yarı yolda bırakırsa bana korkmuyorum ne ayrılması sadece bunlari söyledim dedi. Ne düşünüyorsunuz ben mi abartıyorum.
Haklisin ama korkuyorum sanırım kaybetmektenBen anlayamıyorum ya, insan hiç mi konu acamayacak, bir konuda endişesini dile getirmeyecek aynı hayatı paylaşma planları yaptigi insanla???
Nedense ben hic bunların sorun olacağını düşünmedim o varsa hallederiz tarzında düşündüm hep. Birden böyle konuşunca da ürktüm. Sonrasında defalarca muhteşem bi evliliğimiz olcak korksam ailemle tanıştırır miyim falan dedi . Bilmiyorum reglin etkisi sanırım birazda. Böyle olmamKorkabilir ki? Evlilik bence de büyük sorumluluk. Bence de insan 40 kere düşünmeli.
Adam sizinle paylaşmış bunları. Bazı sözleri bana çok mantıklı geldi. Kendi alanımız olmalı, saygıyı sevgiyi kaybetmememiz lazım vs. Doğru anladıysam ev işlerinde yardımcı olmalıyız da demiş.
Gözü kapalı evliliğe dalmaktansa ikiniz de sorgulamalısınız bence.
Sert çıktın, ters yaptın sana daha mı çok bağlandı?Haklisin ama korkuyorum sanırım kaybetmekten
Uyarıları gayet yerinde, doğru. Bundan niye alındınız? Evlilikten kaçmak için değil, evlilik uzun soluklu saygı çok önemli demiş. Benim bu huylarım var senin de şunlar. Bunları tolere edip devam edersek saygı ile süren bir ilişkimiz olur demiş. Ben bir olumsuzluk göremedim açıkçası.Arkadaşlar merhaba sevgilimle aslinda çok iyi giden bir birlikteliğimiz var. Ama kendisi bana geçen gün otururuken bana evlilikte aşk bitiyor saygı başlıyor kaybetmememiz lazım. Işte ben rahat biriyim oyun oynamayı seviyorum günde 1 saat. Bu demek değil ki saatlerce oynucam. Kendimize alan bırakmamız lazım. Işte dağınık biriyim..sen isten geleceksin yemek o bu yapacaksın tabiki yardim edecegim. Acaba nasıl olacak falan dedi. Bende korkuyorsan simdiden vazgeç dedim sert çıktım. O günden beride tuhafım ya yarı yolda bırakırsa bana korkmuyorum ne ayrılması sadece bunlari söyledim dedi. Ne düşünüyorsunuz ben mi abartıyorum.
Gereksiz yere abartıp sert çıkmışsınız. Söylediği herşeyde haklı bu arada. Biz de evlenmeden eşimle bu tarz konuları konuşup nasıl olacak acaba derdik. Art niyet aramayın yani.Arkadaşlar merhaba sevgilimle aslinda çok iyi giden bir birlikteliğimiz var. Ama kendisi bana geçen gün otururuken bana evlilikte aşk bitiyor saygı başlıyor kaybetmememiz lazım. Işte ben rahat biriyim oyun oynamayı seviyorum günde 1 saat. Bu demek değil ki saatlerce oynucam. Kendimize alan bırakmamız lazım. Işte dağınık biriyim..sen isten geleceksin yemek o bu yapacaksın tabiki yardim edecegim. Acaba nasıl olacak falan dedi. Bende korkuyorsan simdiden vazgeç dedim sert çıktım. O günden beride tuhafım ya yarı yolda bırakırsa bana korkmuyorum ne ayrılması sadece bunlari söyledim dedi. Ne düşünüyorsunuz ben mi abartıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?