• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilimin facebookta beğendiği bağlantı

Adamın derdi twerk izlemek olsa niye bunu izlesin Allasen? Twerkün kralını yapan o kadar kadın varken.

Kutuya koyun adamı olmaz böyle tabi!
Eline internet filan vermemek lazım gidip dans eden kızları izliyor:KK70:
Tövbe ya :KK70:

iyi de bu video komikli video neyini kıskandınız ki biz iş yerinde izleyip izleyip gülüyoruz, ahlaksız bişi olsa orda açmayız :D

kızın dans etmesini izlemiş veya kız görmüş videoya tıklamış aklıma bunlar geldi direkt sinirlendim hala konuşmuyorum cevap vermiyorum

Eh sokaktada kizlar var, ne yapacaksin? Adami fanusa mi koymak? Bir yerde bodruma kapatmak mi?

Lütfen bu kadar özgüvensiz olma. Bu gidis ile sadece bu iliski degil, hicbir iliskin yürümez.

Burda olay kızın dansı değil ki düştüğü durum. komik bir kaza olmuş. yazık kıza :)
sende fazla abartmışsın. kıskanılacak bir durum yok bence.

Şaka dimi şaka? Yani adam bu videoyu paylaştığı beğendiği için özür diledi. Pes vallahi erkekler her zaman suçlu olmuyormuş yazık adama.

Güle güle hal oldum, bu ne yaaa, yazık kızın toto gitti.
Ama sen bunun neyine kızdın ona anlam veremedim.

Abartmayın.
Ben gecen gün sevgilim şöyle bi bağlantı izlediğini gördüm.
Başta dedim video fena sonra baktım olay farklıymıs
Videoyu anlatıyorum...
Adamın poposu dönük pantolun indirilmiş.
Önünde de bacakları açık ayağında topuklu olan bi bayan.
Adam bi hareketler falan yapıyor.
Kızın bacaklarını kaldırıyor :KK8:
Veeeer

:KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8:

Kız aşağı düşüyor :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Duvarda oturuyormuş mal :rolleyes:
link alayım :D:D:D

Ne varki bu videoda? E yuh artık ya, neyi beğenip begenmeyeceğinede karışılıyorsa, direk tapusunu üstüne al bari. Çocukta iyi sabırlıymış, ben olsam suan erkek arkadasımı ulaşamıyorum diye konu açardın

Bence kesinlikle bidaha asla suratina bakma. Bu aldatmaya girer. Bu iliskinin elle tutulur bi yani kalmamis...
Diyemiycem yok yapamiyorum siksam da ya :KK76::KK76:

Back
X