• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilimin facebookta beğendiği bağlantı

video komik konu komik ama konu sahibinin zihniyeti daha komik. Sevgiliye de helal olsun haklısın demiş bir de nasıl sindirdiysen adamı dksdmjsnd:confused::confused:

Benden beterleride varmış..
Gerçi ben adamın sosyal medyayla ilişkisini tamamen kestim ama olsun. :KK70::KK70:
En olmadı sende öyle yapıver. :KK71:

Eski konularina baktim da konu sahibi eger boyle devam edersen kaybeden sen olursun. Nisanlinda amma duygusalmis o ne oyle be her seye agliyor her seyi alttn aliyo pff :110:

Ne var videoda saçmalamışssınız .( Youtube böyle vıdeolarla dolu
Ben bıle eşimle her gun komık vıdeo izlerken çıkıyo arada böyle şeyler Çok ince düşünüyorsunuz.
Byle devam edersenız ilişkiniz uzun surmezz bence

Oncelikle erkek arkadasin adina uzuldum. ikinci olarak bu video sahte bir video. Yani amerikali bi talkshow cu bu videoyu gosterip kac milyon izlenicek diye internete koyuyor. milyonlar izliyor tek senin erkek arkadasin degil. Zaten videonun diger kismini arastir izle saka oldugu anlarsin. Biraz daha rahat birak derim bi video begendi diye buraya konu acman bile sacma. Sanki konusuz film begenmis.

Bu videoda kızıcak ne var allahaşkına.Kızın yaşadığı bir kaza gösteriliyor,ben bunu oturur sevgilimle izlerdim kıskanılcak birşey yok.Kızın başına gelen çok fena ama.

bence cok komik :KK70::KK70: haha hic gulecegim yoktu,kiz nasil dustu ve nasil sinirleniyor:KK70::KK70:
kizma bunun icin nolcak ya :KK53:

Eski konularina baktim da konu sahibi eger boyle devam edersen kaybeden sen olursun. Nisanlinda amma duygusalmis o ne oyle be her seye agliyor her seyi alttn aliyo pff :110:
evet çok duygusaldır sinemada benden önce ağlar :KK48: çok üstüne gidiyorum sanırım üç gündür bunun tribini atıyorum

Back
X