- 29 Nisan 2010
- 3.711
- 3.292
- 698
- Konu Sahibi homesweethome3
Şaka mısınız ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok ben değilim şuanki hedefim kantır oyununu engellemekBen bilmem esim bilirde, GTA oynayan sevgilisinin oyunda arabasina aldigi kizi kiskanip arabadan indirten kiz sen misin yoksa?
hıhı evet zengin oldum bile.şakamısınız?youtube hesabı size mi ait,youtubeden para mı yasıyorsunuz. şüphelenmedim değil. izlenmeye göre para veriyor sonuçta youtube
Bu mu ya sorun ben sevgilime şu çoçuk çok yakışıklı baksana diyorum güzel birkızda görsek bak çok güzel diyorumhıhı evet zengin oldum bile.şakamısınız?
öykü senle ilişki şeklimizin uzaktan yakından alakası yok zatenBu mu ya sorun ben sevgilime şu çoçuk çok yakışıklı baksana diyorum güzel birkızda görsek bak çok güzel diyorum
seninki nasıl birikihaksızsın sevgılın de alttan almıstır kesın ahhh bu tıplerı nerde bulursunuz nıye bıze odunlar denk gelır![]()
bu kadar sacma bıseyden kavga etsem senınkı gıbı alttan almazdı ama ben boyle bıseyden de kavga cıkarmam zatıseninki nasıl biriki
en güzeli seninki boşver arkadaşımbu kadar sacma bıseyden kavga etsem senınkı gıbı alttan almazdı ama ben boyle bıseyden de kavga cıkarmam zatı
Cnm senin ilişki şeklin kimseyle alakalı olamaz zaten.şahsına munhasırsınöykü senle ilişki şeklimizin uzaktan yakından alakası yok zaten![]()
kızın oynamasını izlemesinde ve kızı görüp videoya tıklamasındaay ne guldum.. anlamadigim kıskançlık bunun neresinde
![]()
öyle deme arkadaşım tamam bizim ilişki çok faklıdırda öykününkide normal değil yani:)Cnm senin ilişki şeklin kimseyle alakalı olamaz zaten.şahsına munhasırsın, erkek arkadaşında cok sabırlıymış.bu nasıl zihniyet ya:)))
merhaba kızlar,facebookta gezinirken sevgilimin arkadaşının bi bağlantısını beğendiğini gördüm video şu:
bunu gördüm ve deliye döndüm demediğim şey kalmadı,senin düşündüğün açıdan düşünemedim afedersin kaldırıyorum dedi ben hala söylenmeye devam ettim haksızmıyım bu ne saçmalıktır