- 16 Ocak 2024
- 62
- 5
- 6
- 23
- Konu Sahibi InTheStars
Sevgilim başlarda bana çok nazikti bağırmazsın bağırsa özür liderdi pişmanlığını görürdüm şimdi ise bağırdığı için asla pişman olmuyor ya da bağırdığı için oluyor ama kavga esnasında söylediği şeyler için olmuyor sinirle söyledin tanıyorsun beni abartma gibi şeyler söylüyor yanaşıyor iki tatlılık yapıyo bana hala ters gelirsem ooo sen beni sevmiyosun ben anlamıyorum hevesimi kaçırdın falan diyor. Geçen de kavga esnasına ben ağlarken ya ne ağlıyorsun yine diye çıkıştı sonra da gitti uyudu ben daha bunu atlatamamışken ertesi gün geldi özür dilerim böyle görünce çok üzülüyorum sana falan dedi özürünün sebebi de pişman olması değil beni üzmekmiş çıldırıyorum ya. Sonra ben yine biraz toparlandım falan bana bir olay anlattı arkadaşlarının bazıları bana kötü bir ima yapmış sanırım o da beddua etti ben de beddua etme dedim diye onları koruyorsun deyip çekti gitti ve bir gün boyunca tekelfonlarıma bakmadı ama sadece bakmada iyi whatsapa girmiyor yani canlılık belirtisi vermiyor aşırı panik oldum bir şey oldu diye bin tane mesaj attım ama beyefendi gördüğü halde iyiyim bile yazmamış ailesinde bir sağlık sorunu var onun için zaten kötüymüş ben de üstüne gelmişim kendini kapatmış hayat boşmuş yalnızmış bir şeyler ya ben ne yapıcam inanın ayrılmam gerektiğini biliyorum ama onsuz nasıl yapıcağımı bilmiyorum çok seviyorum ya