Sevgilimin garip istekleri

hayır yanlış anlamışsınız yani sevgilisi veya kocası böyle bir talepte bulunan var mı varsa ne yaptı uzmana mı gitti ne yaptı onu sormak istemiştim sadece

elınden tutup tedavıye mı gotureceksınız
bence once sız tedavıye gıdın
duzgun bırı olsaydınız
kızlar bugun hayatımın şokunu yasadım sevgılımın ahlaksız teklıfı sonucu resmen sınırım bozuldu bu ınsan benı tehtıt edıyor kurtulmam ıcın yol gosterın derdınız sunları yaptım kurtulmak ıcın endıselenıyorum derdınız

sız nerdeyse sevgılınızın dedıgı seyı onaylatacaksınız burda degısık degısık yaklasımlar
tehtıt etse nolur napabılır aılenıze ozel sohbetlerınızı mı gosterır nedır yanı ates olsa dustugu yerı yakar engellersınız sılersınız hesaplarınızı kapatırsınız ulasamaz
bıttı gıttı

bırde saf ayaklarına yatıp ama sunu demek ıstedım anlamıyorsunuz demeyın ya

Bi bakışta anlaşılıyor fake olduğu ama yine de iyi niyetiyle inanan arkadaşlara sesleniyorum
1) nicke bak resmen alelacele alınmış bu konu için
2) tek açtığı konu bu
3)yeni üye
4) bu konunun normal olmadığı belli, konu açılmış yine de
5) bu tip konularda konu sahibi, dinleyicilerin nabzını ölçer , kısmetse kabul edenlerle iletişim kurar, ama bunu dertmiş gibi yapar ki laf alabilsin rahatça

söyledim zaten tehdit etti bakın burda tam görevini açıklayamıyorum ama üst düzey asker diyeyim kısaca ve bu beni korkutuyor
Ne kadar üst düzey ? Ustun de ustu var!! İnan bana böyle bir yazışma...ispatlı konuşma en çok onun başını yakar seninkini değil.

çocuğumla tehdit etti seni rezil ederim insan içine çıkamazsın dedi ailen arkadaşların sevdiklerin hepsi seni siler dedi
Ben zaten midem alıp onla bunla yatacağıma insan içine çıkamıyım hoş iki türlüde çıkamamda senden nasıl yüz bulduda böle bişi teklif etti bütün yasal haklarını kullan

çok acımasızsınız yazık benim şu an ne durumda olduğumdan haberiniz yok telefonumu izlemey aldı kimseye mesaj atamıyorum sürekli beni takip ediyor nasıl bir manyakla karşı karşıya olduğumu direk anlatmak istemedim üstü kapalı bahsedip belki bir yol gösteren olur diye düşündüm sadece ama sizler insanlara yazgısız infaz yapmaya alışmısınız çok yazık

evet işinden dolayı ciddi anlamda psikolojisi bozuk yaşadıkları ağır falan evet ama benden istediği şey çok fazla
Cok fazla degil cok farklı ve siz bu seyi konusacak kadar ilginc ve olabilir buldugunuza gore dogru kisiden istemis bence. Tehdit falan, ust duzey asker diyelim eee o zaman yetkilerini kullanip sizi baskalariyla rahatlamaya zorlasin madem amac sizi rahatlatmak zorla rahatlayin di mi

Sıs bana cevap verme.

O konuda evet haklısın. Hayır zaten böyle bir ilişki yaşayan kadın bu forumda yazmaz ki, ölüm fermanı gibi bir şey olur yani.
Onu da eğer konu gerçekse kafa karışıklığı ve şokuna bağlıyorum artık ne diyeyim.

Umarım faketir bu arada. Yani fanteziden dolayı değil, kendisine şantaj yapıldığından ötürü umarım faketir.

Çünkü bu konuda şantaj yapan adam sadece git başkalarıyla yat aşamasında kalmayacaktır. Bunun ilerisi yatarken bana fotoğraf gönder/video göndere devam eder.

yetkısı nedır ? su dunya da nasıl bır yetkısı olabılır kı bır ınsanın sevgılısını baska adamla ılıskıye sokacak kadar ? merak ettım o yetkıyı

askerse nolmus ? asker polıs olması rutbelı olması herkesı tehtıt edebılecegı uygunsuz davranabılecegı anlamına gelmıyor tam aksıne sıkayet gıtmemesı ıcın daha dıkkat etmelıler

Valla izlemeye kadar yolu var. Hayırlısı diyelim.

kırın atın telefonu
sılın uygulamayı
ınsanlar kan davalısından kurtuluyor nedır yanı
ne abarttınız ya
kendınızı adama teslım etmıssınız ımdat bıle demıyorsunuz bunun tedavısı var mı dıyorsunuz cok degısıksınız

Allah belamı versin eğer fake sem taktınız fake e yaa yeter ben şu an gerçek bir olay yaşıyorum bunu anlamayacak kadar kör olamazsınız yaa

hattını da değiştirsen numaranı da değiştirsen seni her türlü bulurum diyor çocuğunla iyi vakit geçir nasıl olsa bu son zamanların demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…