Sevgilimin hayatında başka bir kız var

terakota

Guru
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2010
106
97
298
sevgilimle ayrılalı 2 sene oldu .şu an onun başka bir sevgilisi var .

Son düzenleme:
Şuan 3. bir şahıs olduğunuzun farkında mısınız peki ?
Sevdiğiniz adam şahsiyetsizin teki !
Hayatındaki kızla sadece birlikte oldukları için devam ediyorlar düşüncesi ise sizin BAHANENİZ !
En kötüsü burada kullanılan taraf sizsiniz!
Bunu en başta kendinize yapmayın lütfen !

Son düzenleme:
bu ılskının nereye kadar bu sekılde dewam edebılecegını dusun sonra karar wer. zaman gecıp artık cıddı dusunmeye basladıgınzda o kıza ne dıyecek ayrılacakmı dıe dusun yolunuda sımdıden sec

derhal vazgecmelisin.senin hissettigin gercek ask bile olsa kendini kullandırmamalısın.yazık etme kendine...hayatından da hislerinden de sil at.

İlişkilerine bir heyecan, bir meze oluyorsun sadece. Kullanılıyorsun. Farkında mısın?
Kendine bu haksızlığı yapmaya devam etme canım..

Son düzenleme:
totosuna vur tekmeyı defolsun

senın gıbı guzel kıza erkek mı yok?

Bence kullanılan o kız degıl,sensın...
Bunu kendıne yapma...

Nekadar erken o kadar ıyı...boyle bır karaktersızı unutman hıc zor olmaz...

Yakında o kızla evlenir,siz de uzakdan bakarsınız...

Kendinize bunu mu layık görüyorsunuz?Yapmayın allahaşkına

kesınlıkle gorusmemelısın sımdı cektıgın acıdan aşagılanma duygusundan cektıgın kadar acı cekerısn en fazla bi süre oda gecer gıder en azından gururun durur senınle

sevgilisiyle aynı fakültedeyiz onu almaya geldiğini gördüm gözgöze geldik..benim için yapmadığı ne varsa onun için yapıyor. duyarsa beni aradığını görüştüğümüzü nolur..bırakır diye mi korkuyorsun diyorum.beni ararken bile gizliden arıyor.o kızla aynı evde yaşıyorllar tüm bu yaşadıklarım çok ağır geliyor bana

Sen seviyorsun,ya O ? Boyle sevgimi olur Allah askina..
Sendeki de ne sevgiymis canim ya sende kendini asagilanmis hissediyosun da neden izin veriyorsun ? tabiki onun gozunde sen artik kolay lokmasin. Seven insan sevdiginden baskasina dokunup oper mi ??? Seviyorum laflari yalan ya kanmayin su erkeklere Allah askina ben cok uzuluyorum bu durumlara

sen akıllı bır kızsın bunu kendıne yapma

degıstır telefonunu onune cıkarsa yolunu degıstır bırak su yalancı sahtekarı...

Sevgıymıs...sonu olmayan bır ümıt senınkısı...

Yol ver gıtsın...sımdı uzulursun ama yarın oburgun bıze hak verırsın...

Daha yolun basındasın

karsına kımler kımler cıkacak.
Elbet senı seven sana deger veren ve senınde sevecegın bırı olacak yaşamında...unut o pıslıgı gıtsın...

bence çocuuk sizi kullanıyor. ne demek onunla birlikte oldum. ilişkinini ilerisi gerisi mi olur. sizinle de birşeyller yaşamıyor mu? size nasıl kıyıyor da ona kıyamıyor.

resmen sizin ona karşı zaafınızdan yararlanıyor. bu ilişkiye ayıracak vaktiniz olmadığını ve geleceka birşey bulamayacak insanlara yatırım yapmadığınızı söyleyin.

bu hayattan sizden değerlisi ve özeli yok. unutun o uyanık geçinen serseriyi..

Canım bak ;
Bunun herhangi bir mazereti yok !
Olucakları söyleyeyim..
Muhtemelen aynı evde kızla fakülte sonrası evlilik planları yapıyorlardır.
Seni gerçekten seviyor olsa çoktan kızdan ayrılmış olurdu.
Sana zerre kadar değer vermiyor bu adam !
Tez zamanda kurtul lütfen!

aklın yolu bir!
silkelen ve kendine gel artık. ne ş......s adamlar var ya....

bence bu çocuk ne senı nede o kızı sevıyo buda onun karakterını açıkca ortaya koyuyor zaten

bencede kii bence seninde sevgiden yana sana yapılmayanın o kıza yapılmış olmasının ve bunu bilmenin verdiği rahatsızda var sanki ben kudururdum ve hatta onun yakalnmasını sağlardım :) senleyken bi şekilde kızın haberi olsa mesela hiç fena olmaz

yorumum çok ağır olacak ama kusura bakmayın amacım sizin cinsel özgürlüğünüze laf etmek değil bastan belirteyim...
nasıl bir mide var sizde onun hayatındaki 3.kişi oldgnu bildiğin halde ve seni kullandgnı bildğin halde onun yuzeyles bişeyler paylaşıyorsun!
bu kadar basit olmamalısın...
kocaman bir oyunun içindesin!

bu basit olmalısın derken bence bu cümle çok yanlış zaten insanın mutlaka hayatta yapmayacağı ya da onaylamadığı şeyleri yaptığı şeyler mutlaka vardır ki bu sadece onu ilgilendirir bence belki doğru şey için gücü yok ki durumu tam olarak bilmeden dışardan ahkam kesmekten başka birşey değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…