sevgilimle ayrılalı 2 sene oldu .şu an onun başka bir sevgilisi var .geçen sene özledım görüşelimdedi,sayanamadım gittim bende .madembeni özlüyorsun o kızın yanındasın hala dedim .onunla birlikte oldum ve bırakamıyorum onu sevsem senin yanında olurmuydum dedi.ayda 1 defa falan görüşüyoruz amahayatında o kız varken kendimi aşşalanmış gibi hıssedıyorum 2.plana atılmışgıbıyım.onları beraber yemek yerken alıverıs yaparken flan göruyorum bidaha asla yzumu goremez dıorum ama sonrasında yıne affedıyorum.buluştuğumuzda da hep onun evinde görüşüyoruz bakıre oldugum için bi paylaşımımız yok ama yüzeysel bişeyler yaşıyoruz ve artık benim buna katlanıcak gücüm kalmadı.beni gerçekten sevse ondan çoktan ayrılırmıydı yada ben napıyım lütfen bişey söyleyın.o arayınca sesını duyunca bi tuhaf oluyorum çok sevıyorum onu...
İlişkilerine bir heyecan, bir meze oluyorsun sadece. Kullanılıyorsun. Farkında mısın?
Kendine bu haksızlığı yapmaya devam etme canım..
sevgilimle ayrılalı 2 sene oldu .şu an onun başka bir sevgilisi var .geçen sene özledım görüşelimdedi,sayanamadım gittim bende .madembeni özlüyorsun o kızın yanındasın hala dedim .onunla birlikte oldum ve bırakamıyorum onu sevsem senin yanında olurmuydum dedi.ayda 1 defa falan görüşüyoruz amahayatında o kız varken kendimi aşşalanmış gibi hıssedıyorum 2.plana atılmışgıbıyım.onları beraber yemek yerken alıverıs yaparken flan göruyorum bidaha asla yzumu goremez dıorum ama sonrasında yıne affedıyorum.buluştuğumuzda da hep onun evinde görüşüyoruz bakıre oldugum için bi paylaşımımız yok ama yüzeysel bişeyler yaşıyoruz ve artık benim buna katlanıcak gücüm kalmadı.beni gerçekten sevse ondan çoktan ayrılırmıydı yada ben napıyım lütfen bişey söyleyın.o arayınca sesını duyunca bi tuhaf oluyorum çok sevıyorum onu...
sevgilisiyle aynı fakültedeyiz onu almaya geldiğini gördüm gözgöze geldik..benim için yapmadığı ne varsa onun için yapıyor. duyarsa beni aradığını görüştüğümüzü nolur..bırakır diye mi korkuyorsun diyorum.beni ararken bile gizliden arıyor.o kızla aynı evde yaşıyorllar tüm bu yaşadıklarım çok ağır geliyor bana
....onu sevsem senin yanında olurmuydum ....pekı senı sevse gercekten onunla bırlıkte olmaya nasıl devam edebılıyor?? hem boyle seylere goz yumuyor daha konusmaya gorusmeye bıseyler paylasmaya devam edılıyor sonrada denılıyorkı vay efendım bu erkekler kendılerını ne sanıyor hep uzulen taraf kızlar oluyor kızlar bu sekılde davranırsa kımse kusura bakmasında aldatılmalara ve uzulmelere tam gaz devam eder kızlarda...bıraz akkıllı dusunun ya nasıl daha goz yumup devam edebılıyorsunuz kendınıze saygınız olsun...sevseydı sızı su anda o kızla degıl sızınle olurdu adam degısık fantazıler arıyor ve sızde bunu cok guzel saglıyorsunuz ona...bu konuyu buraya hakaret duymak ıcınmı actınız şaşıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?