iyide güzelim aşkı hemen hepimiz yaşadık biliyoruzda burada herşeyden evvel kendine acıyacak kendini düşünecek olan sensin.... neden dersen ne o kız nede kendi zevkleri dışında bişeyleri düşünmeyen o adam seni düşünmez... yani dışarıdan bakıldığında, neresinden bakarsan bak; bu ilişki içinde dışarıdan tekrar dahil olan ve o zavallıların mutluluğuna göz dikmiş konumda yorumlar alırsın... aslında başından püskürtmen gerkeirdi o adamı.. neden dersen zaten senin olsa sende olurdu..... ama adamın arayışlarının devam ettiği ve o kızlada bişiylere devam etmeyeceği sana tekrar yazılmasından belli....
Kıza neden böyle hakaret ediyorsun !!!
Gerçekten anlamıyorum sizleri , ne bilsin güveniyor demek ki damgaya bak safmışşşş !
İnanamıyorum bu yorumlara şuan.
Aldatılan kız o kız farkında mısınızzz siz ?
çok teşekkür ederim canım çok haklısın ..aynen dediğin gibi yapıcam boşverip hayatıma devam edicem Allahından bulsun
evet saf diyorum Allah kimseye göstermesin ama öyle bu kizin bir sey yaptigi yok ki öteki salak cocuk kendini bir cok kizla tatmin etmeye calisiyor e bu arkadasimiz ne yapsinn ..
Ne demek ne yapsın .
İzin vermesin arkadaşım.
Evli insanlarda da bahaneler hep hazır boşanacaktı , mutlu değildi.
Bana sorarsan çocuğun bahanede aynı böyle .
Ha evli adam ha sevgilisi olan adam.
Sonuçta ortada bir birliktelik söz konusu.
bu konuda haklisin ona bir sey demem ama kizlar kendini ezdirmeyinceye dek bu böyle gidecek ..kendimizi duygusalliga cok kaptiriyoruz 2 güzel laf söyledi diye inaniyoruz bunlari yapmasak böyle olmaz..!
ben durumu bile bile yanındayımda çokmu mutluyum bu durumdan..içim acıyor anlıyomusun hiç aşık oldun mu .o kız kendini kullandırtmasaydı aynı evde falan yaşamazdı bunun neresine hak veriyorsun..ben kaşar değilim 2 senedir kimseyi sokamıyorum hayatıma neden tüm bunları kaldıramadığım için halaa bana o kızada yazık muabbeti yapmayın ..bana kimse acımadı
O kızın yerinde hangimiz olmak ister ki ?
Öğrenirse kim bilir nasıl yıkılcak.
yani yikilacak ama bence cocuk belli eder yani kiz kendini kandiriyor yada cocuktan cikarlari olabilir bunu bilemeyiz
bu arkadasimiz bazi seyleri aciga cikarirsa belki kiz inanmayabilir yani ben bu durumu saflik diye tabir etmistim ah erkekler yani pataklanmaktan hoslaniyorlar yapacak bir sey yok
ha birde diyellim arkadasimiz gitti kiza söyledi kizda buna inandi gitti sevgilisine söyledi sevgilisinin arkadasimiza bir sey yapmayacagi ne malum belki okulda rezil edecek olmadik seyleri olmus göstericek falan filan bunun bedelini kim ödeyecek ?
3. kimse hak verir vermez orasi önemli degil ya oglan diyorum bizimkine bir sey yaparsa falan
ah canıımmm
o kız aynı evde yaşıyor adamla muhtemelen yatıyor diye kaşar
sen yatmadın hala bakiresin diye tertemizsin! adamın o hatunla yaşadığı evde "yüzeysel" şeyler yaşadın diye öyle mi?
bile bile 3. kişi olarak öyle mi?
ama aşıksın sen ya tabi pardon,yarın adam evlense o hatunla "ama ben aşığım" karısı da "kaşardı" mı diyeceksin?
hayata yanlış yerden bakıyorsun güzelim
tamam yanlış bir adama aşık olmuş olabilirsin kendine hakim olamamış olabilirsin 2 senedir unutamamış olabilirsin bu duyguları çok iyi biliyorum neredeyse ölüyordum bir adam için
ama "ben iyi kızım niye öbürünü seçti üstelik o kaşar" diye bir psikoloji hastalık farkında mısın?
her hastalığın bir çaresi vardır ilk çare de kabul etmek ve tedavi aramaktır.
adamın diğer hatunla ne yaptığı/yapmadığı seni ilgilendirmez sen ilgini keseceksin ve kendine yeni bir yol çizeceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?