Sevgilimin hayatında başka bir kız var

höh yaaa gerçek mi bu konu

ilerisini söyleyeyim

1. onunla evlenecek çoluğu çocuğu olacak seninle gezecek

2. seninle evlenecek geceleri sana kıyamıyorum diye yeni bir yalan bulup ona gidecek

silkele kendini ya kendine gel

seni sevseydi senden ayrılmazdı. seni sevseydi onu bırakırdı. seni sevseydi seni beklerdi onla beraber olmazdı. sevseydi sevseydi..... bu kadar yani

anlamıyorum ya fakülte diyorsunuz okumuş bir kadınsınız ama bu saflık ne böyle

ya bide demişsinki sevgilimin hayatında başka bir kız var O kız açısından bakarsanda onun sevgilisinin hayatında başka bir kız ( sen ) var..........

o değil de kendine yakıştırıyor msun bu durumu..? yakıştırıyorsan ben buyum diyorsan buyur devam et

sevgiyi bu kadar iğrençleştirebilirdi anca.. derhal ayrılmalısın.. kendine savunma mekanizması yaratmışsın o ne dese bu yüzden inanırsın.. gerçekten çok kişiliksiz bri olduğu belli..mert değil dürüst değil.. hyatını mahfetme onunla

gerçekten nasıl kaldırabiliyorsunuz bunu?
insan sevgilisi ayrıldıktan sonra başkasıyla çıksa bişiler paylaşsa bile affetmez geri döndüğünde.
aldatılmış hisseder kendini.sizi bunu şuan yaşıosunuz.
bence çocuk ikinizle de dalga geçio.

o kız şuan aldatılıyor..Sende kendini aldatılıyor hissine kapılıyorsundur..Bence alakayı kesmelisiniz her iki çiçekten yararlanıyor resmen çocuk S: kendinizi kullandırmayınn

Yerinde olsam o adamın tüm pisliğini ortaya çıkartırım. O kızın da gözünü açarım,, ohh kalsın dımdızlak ortada.Böyle saf olmayın Allah aşkına. Kızla birlikte olduğu da büyük ihtimal yalandır ayrıca.

Kendine haksızlık ve eziyet ediyosun
Ayrıca sevgilim diye bahsetme o senin sevgilin değil
Kadınlar güçlüdür katlanamayacağını sanma sende çok güçlüsün hemen onunla iletişimi kes

terakota sadece ilk mesajını okudum, konuna gelen yorumları okumadım yani. biraz acımasızca olacak söyleyeceklerim belki ama ilk aklıma gelen kullanıldığın . adam tabi ki de seni çok sevseydi ayrılırdı diğerinden ne pahasına olursa olsun.. ayrılmadığına göre seninle sadece heyecan yaşamak niyeti.

ilk seni aradığında seni denemiş ve bakmış ki sen böyle birşeye izin veriyorsun ( yani onun sevgilisi varken onunla zaman geçirmeye ) o da canıma minnet demiş boş zamanlarında seninle de oyalanıyor.

sen şimdi ona desen ' ben artık seninle görüşmeyeceğim konuşmayacağım ' o çocuk yine o kızdan ayrılmaz. seni kaybedip kaybetmemek umrunda deil çünkü. çünkü asıl sevdiği sen değilsin ' sevgilisi olan kız ' asıl sevdiği .

çok üzgünüm ama benim düşündüğüm bu, büyük bir ihtimalle de durum bu..

kullandırtmayın kendinizi yaa..

Bu hayatta her şey olabilir. İnsanlar öyle hatalar yapabiliyor ki... Ben normal görüyorum artık. Ama şu bir gerçek ki o kişi seni sevmiyor. Sana değer vermiyor. Düpedüz seni kullanıyor. Lütfen yapma bunu kendine. Sizin aranızdakiler bitmiş, o kişi başkası ile başlamış. Sen onun sevgilisi değilsin. Seni sadece kullanıyor. Onu da gerçekten sevdiğine inanmıyorum ben. seni de. Sevdiğim, aşık olduğum insanın nasıl bir karakterde olduğunu görmüş oldum diye düşün ve karşısına bile çıkma.O kızı senle aldatıyor.Kim bilir seni kimlerle aldattı? Hiç bir şey için geç değil. Sen bunu kendine yapmamalısın. O kızın yerine koy kendini. Ne bileyim vazgeç işte. Yazık etme.Boş yere hayatı kendine zindan etme derim ben...

Konuyu okumuştum da yorum yazmamıştım şimdi başlığına tekrardan dikkat ettim de içimden aynen şu geçti , konuyu açan diğer kız olsaydı bu başlık daha uygundu kusura bakma senin açtığın konunun başlığı şu olmalıydı ''Sevgilisi olan adamın hayatında ki 2. kızım ''
Diğer kıza yazık keşke birileri söylese.

Sevgilimmi dedin??? kendine gel arkadaşım o senin değil diğer kızın sevgilisi.
lütfen durumunu kurtar yoksa çok acı çekersin.
ne adi bir adammış o, sana yazık lütfen aklını başına topla

şimdi dikkat ettim de bence de konu başlığı diğer kız için daha uygun..

Böyle şeyler okudukça hemcinslerimden soğuyorum resmen.
Yazık o kıza bile bile kandırıyorsunuz,bir insan 2. kişi olmayı nasıl kabul eder ya.
Nasıl yapar bunu başka bir kıza

bence sen herşeyin farkındasın ama kabullenemiyorsun onu sevdiğin için..
aşk - ki bu kesinlikle aşk değil saplantı bence,sana göre aşk- senin gözünü kör etmiş..
şöyle düşün sen o kızın yerinde olsan nasıl hissederdin bi empati kur bakalım neler değişecek düşüncelerinde?

duygularını anlayabiliyorum. konularıma bakarsan! malesef şu an mantığın kapanmış sadece kalbin konuşuyor. unutma seven belki şu zamanda dağları delemez ama sevdiği için başkasını da siler atar. silip atmak değil bakamaz bile. şu durumda malesef yedekte ki kullanılanlardan biri olarak kalırsın. kendini kullandırma

Konu sahibi nerde ? Bu kadar insan aynı şeyi söylüyor. Yani daha ne bekliyorsun ki ? Oada 'sevgilimin hayatında başka bir kız var' yazıyor ama tam tersi olmalı. Bakire olabilir ama sonuçta bu iş için 2 kişi gerekiyor ne yani bakire diye evlenmek zorunda mı ? O zaman evlendikten sonra yapsın yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…