sevgilimle ayrılalı 2 sene oldu .şu an onun başka bir sevgilisi var .geçen sene özledım görüşelimdedi,sayanamadım gittim bende .madembeni özlüyorsun o kızın yanındasın hala dedim .onunla birlikte oldum ve bırakamıyorum onu sevsem senin yanında olurmuydum dedi.ayda 1 defa falan görüşüyoruz amahayatında o kız varken kendimi aşşalanmış gibi hıssedıyorum 2.plana atılmışgıbıyım.onları beraber yemek yerken alıverıs yaparken flan göruyorum bidaha asla yzumu goremez dıorum ama sonrasında yıne affedıyorum.buluştuğumuzda da hep onun evinde görüşüyoruz bakıre oldugum için bi paylaşımımız yok ama yüzeysel bişeyler yaşıyoruz ve artık benim buna katlanıcak gücüm kalmadı.beni gerçekten sevse ondan çoktan ayrılırmıydı yada ben napıyım lütfen bişey söyleyın.o arayınca sesını duyunca bi tuhaf oluyorum çok sevıyorum onu...
Hala daha "onunla sadece cinselliği yaşıyorum, çünkü sen bakiresin" yalanına inanan gençlerimizin olduğunu bilmek üzüntü verici. Ve bir kadının daha bile isteye başka bir kadını üzecek böyle bir harekette bulunması daha vahim. Sizi seviyormuş, peh. Ben hiçbirşeyden haberi olmayan diğer kız için üzüldüm esas, aldatıldığını bilmeden günleri geçiyor.[/QUOTE
benden cinsel anlamda bişey paylaşamadığımız için ayrıldı..o kız aynı fakültede benimle.gayet güzel bi kızım ama sürekli benimle ilgili bişeyler söylüyor konuşuyor.çekememezlik durumu var. basitlik olarak algılıyorsunuzda ben daha önce kimsenin elini bile tutmamıştım .onu kaybetmek ağır geldi.uykunuzdan ağlayarak uyandınız mı ki hiç o kıza üzülüyorsunuz.
bende biliyorum 3. şahıs olduğumu onları görünce titriyorum resmen herşeyin farkındayım .ama lanet olsun ki bunu bi tek o kız bilmiyor.
benden cinsel anlamda bişey paylaşamadığımız için ayrıldı..o kız aynı fakültede benimle.gayet güzel bi kızım ama sürekli benimle ilgili bişeyler söylüyor konuşuyor.çekememezlik durumu var. basitlik olarak algılıyorsunuzda ben daha önce kimsenin elini bile tutmamıştım .onu kaybetmek ağır geldi.uykunuzdan ağlayarak uyandınız mı ki hiç o kıza üzülüyorsunuz.
bende biliyorum 3. şahıs olduğumu onları görünce titriyorum resmen herşeyin farkındayım .ama lanet olsun ki bunu bi tek o kız bilmiyor.
kuzum sen napıyosun ya o kızada yazık değil mi? ben olsam o kıza gider durumu anlatırım özürde dilerim... sonuçta biçok erkek var tek erkek o değil...bi önce ayrıl .
Yerinde olsam o adamın tüm pisliğini ortaya çıkartırım. O kızın da gözünü açarım,, ohh kalsın dımdızlak ortada.Böyle saf olmayın Allah aşkına. Kızla birlikte olduğu da büyük ihtimal yalandır ayrıca.
peki bunu nasıl yapıcam ?
yani Allah düsmanimin basina vermesin ama kendini ezdirme arkadasim güclü ol biz kizlar en degerli seyleri hakediyoruz kendimizi özel hissetmeliyiz bu tür erkeklerin kökü kurumuyor cünkü yol ver gitsin haa bir sey merak ettim onun sevgilisinin senden haberi var mi pekii ?
Bu pisliklerini açığa çıkarıcaksın da senin de yaptıkların açığa çıkıcak. O çocukla yaşadığın yüzeysel ilişkiye kadar duyulacak. Çok iyi düşün derim çünkü hatalı olan eski sevgilinse sen de hatalısın bile bile adamın ayağına gitmişsin. İnsanlar sadece onu değil seni de yargılayacak. Çok iyi düşün arkadaşım.
o zaman en iyisi hiç bişey yapmamak ve birdaha görüşmemek..ama yorumları okuduktan sonra çok üzüldüm çok pişman oldum tüm bunları nası yapabildim ben diye...
Bu pisliklerini açığa çıkarıcaksın da senin de yaptıkların açığa çıkıcak. O çocukla yaşadığın yüzeysel ilişkiye kadar duyulacak. Çok iyi düşün derim çünkü hatalı olan eski sevgilinse sen de hatalısın bile bile adamın ayağına gitmişsin. İnsanlar sadece onu değil seni de yargılayacak. Çok iyi düşün arkadaşım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?