Sevgilimin hayatında başka bir kız var

o kızla cınsellık yasıyorsa senınle neden bazı seyler yapma geregı duyuyor ıkınızde kullanıyor farkında degılmısın ?
bı erkek durtulerıne engel olamayıp ıkı kısının bırden hayatında olablıyorsa ondan ne bekleyeblırsın senın ıcın olse bıle ne anlamı var hayatında bı baskası varken kendıne bu kotulugu yapma sen bu kadar degersızmısın

kuzum sen napıyosun ya o kızada yazık değil mi? ben olsam o kıza gider durumu anlatırım özürde dilerim... sonuçta biçok erkek var tek erkek o değil...bi önce ayrıl .

Valla diyecek şey bulamıyorum. Farkında mısın bilmiyorum ama senin şu anki durumun bir insana yapılacak en büyük hakarettir. Resmen 2. kadın olmayı kabullenmişsin kendini kullandırıyorsun. Bu kadar saf olma. Tatlı sözlere kanma . Kendine saygın olsun önce. Sonra başkaarına kullandırma kendini. Burda herkes aynı şeyi söylemiş bu kadar insan yanılıyor olamaz. Umarım yanlışından dönersin bir an önce.

hayatım bence sen cinselliği yaşasaydın ya,bak yaşadığı kişiyi bırakamıyor..o zaman üç kişi olmazdınız..

eski erkek arkadaşınla çok ileriye gitmeden sevişiyorsunuz,üstelik başkası ile birlikte iken..sen niye yapmadın hayret..madem o kadar onurlu bir kızdın,bu yaptıklarını kendine yakıştırdın mı peki..

Son düzenleme:
sewgılının hayatında baska bır kız yok sen o kızın sewgılısının hayatındasın tatlım

kuzum sen napıyosun ya o kızada yazık değil mi? ben olsam o kıza gider durumu anlatırım özürde dilerim... sonuçta biçok erkek var tek erkek o değil...bi önce ayrıl .

teşekkür ederim..tekrar ararsa o kızın tüm bunları öğrenmesini sağlayacağım ve birdaha asla görüşmeyeceğim..

peki bunu nasıl yapıcam ?

yani Allah düsmanimin basina vermesin ama kendini ezdirme arkadasim güclü ol biz kizlar en degerli seyleri hakediyoruz kendimizi özel hissetmeliyiz bu tür erkeklerin kökü kurumuyor cünkü yol ver gitsin haa bir sey merak ettim onun sevgilisinin senden haberi var mi pekii ?

peki bunu nasıl yapıcam ?

Bu pisliklerini açığa çıkarıcaksın da senin de yaptıkların açığa çıkıcak. O çocukla yaşadığın yüzeysel ilişkiye kadar duyulacak. Çok iyi düşün derim çünkü hatalı olan eski sevgilinse sen de hatalısın bile bile adamın ayağına gitmişsin. İnsanlar sadece onu değil seni de yargılayacak. Çok iyi düşün arkadaşım.

kendinnn ve kalbinnn için ondan vazgeçmelisinn senin canın inan şuan daha yanmıyorr bundan emin ol .. eğer burada yazılanlarr senin düşüncelerine etki edicekse eğer bütün yorumlar aşikarr

grurun ve kalbinn iiçin vazgeçç inan unutuluyorrr

önceden birlikte olduğumuzu biliyor.ona sürekli başka erkeklerle konuştuğumu falan söylüyormuş hatta

o zaman en iyisi hiç bişey yapmamak ve birdaha görüşmemek..ama yorumları okuduktan sonra çok üzüldüm çok pişman oldum tüm bunları nası yapabildim ben diye...

'' onunla birlikte oldum ve bırakamıyorum '' demiş.zaten herşey apaçık ortada.. sevdiğin adamla senin bir sonun olmayacak..o seçimini yapmış bence yaptığınız çok yanlış.. zorda olsa dayanmalısınız ve bitirmelisiniz bence aranızdaki ilişkiyi..

ben olsam senin yerinde cocugu rezil ederim canim korkun yoksa yani korkulmicak bi tip olsaydi kizin bilmesini saglardim ama erkekler bu ne yapcaklari belli olmaz kin tutabilirler ve sonuclari kötü olabilir.neyse canim sen icini ferah tut onu hayatindan cikarsan bir sey kaybetmemis kazanmis olursun keske diger kizada destek olabilsen araya gir demiyorum tabii ama keske biraz cocuk belli etse yada kizlar bu kadar saf olmasa:)gerci belki cocuk kizi tatmin ediyordur cikarlari vardir bunlari bilemeyizz

o zaman en iyisi hiç bişey yapmamak ve birdaha görüşmemek..ama yorumları okuduktan sonra çok üzüldüm çok pişman oldum tüm bunları nası yapabildim ben diye...

Belki susmak ta olmaz ... belki konuşman lazım ama sen de hatalısın insanlar konuşucak "bu zamana kadar yaşadı da şimdi neden söylüyor" diye. Sen yine zarar görüceksin. Ben susman için yazmadım sadece çok iyi düşünmen için yazdım.

katılıyorum sen onu değil kendini daha çok zor duruma sokarsın çünkü 2 kızı aynı anda idare eden bir adam zaten ikinizide sevmiyor altını çiziyorum sevmiiyor
bu tarz bir olay duyulsa çevresine ne çapkınım diye havayı atar 5 dk üzülmez yeni kızlarla hayatına devam eder olan sana olur yazık daha çok kendinden , kişiliğinden vijdanından ödün verme arkadaşım demesi kolay ama o çocuktan ayrıl emin ol seni kullanmayan , sana aşık olduğu için sadece senle olacak ileride senle evlenecek yeni birini bulacaksın
hemde bu ilişkiye devam ederek seni seven birinin sana gelmesinide engelliyorsun
bide bana dokunan ilk erkek çok seviyorum falan demişsin canmı cananmı sen kendini daha çok sev sen o adama aşık falan değilsin ilkin olduğu için tutulmuşsun takıntı yapmışsın inan bu hayatta kimse vazgeçilmez değil heleki böyle pislikler hiç vazgeçilmezz değil

ben böyle cocuklari cok iyi tanidim zaten benden bir sey kazanamayacaklarini ögrendiler ve hep en degerli ulasilmaz oldum onlara hep kendilerini bir sey sanarlar bak simdi bende sinir oldum cocuga ayy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…