Sevgilimin hayatında başka bir kız var

Yazdıklarımla kimseyi rencide etmek istemem ama... Aynı evde yaşayacakları alışveriller gezmeler okuldan almalar ama canı isterse ayda birde olsa seni aramalar vs vs vs.... bukadar aşağılayıcı başka bir durum daha olamaz bence.. yazık kendine ettiğin şu kötülüğe... herşeyi boşver hepimiz biliyoruz ki bir erkek terketmek isterse birlikte olmakmış vs imiş dinlemez aksine onu bahane edip ayrılır o kızdan bunun yüzlerce örneğini gördük duyduk okuduk...... yani adam seni yedekte tutuyo demeye bile dilim varmıyor o bile değilsin kusura bakma ama dahada azı eksiği ne varsa yedekliğin o yerine koyulmuşsun... esasında bunun sorulacak bir tarafı bile yok.. kendine olan saygını ve sevgini düşünüp o adama bir an önce onu feci şekilde rezilde ederek yol ver.... nasıl dersende sana yapılanı diğer kişiye bir şekilde anlat çünkü sen kadar oda aptal yerine koyuluyor... ha şunuda unutma bukadar karaktersiz ve kaypak bir adam seni o kıza elbetteki bu kız benim eski sevgilim terkettim hala bana yazıyo diyerek anlatır o kızı her şekilde avucuna alır... o kapılarıda kapatarak onu tamamen yalnız bırakacak bir yol bul bence... eğer bunu hakikaten yapmak istersen burada sana bu konuda yardım edecek birçok fikir çıkacaktır eminim.....

Bence ona tamamen sevgi saygin yoksa baska iliski yasa derim etrafinda vardir sana ilgisi olan yada sen onlara olan ilgini arttır kafan dagilir belkide mantik mi bilmiyorum ama öyle geliyor bana

Senden cinsellik yaşayamadığı için ayrılıp zaten ne ayak olduğunu belli etmiş sonra senin aşkından faydalanıp seni malesef kullanıyor o kızı da kaybetmek istemiyor o evleneceği sen eğleneceği kız durumundasın. Eminim akıllı, onurlu bir kızsın ama aşkından kendine yapılabilecek en çirkin şeyi yapıyorsun. Yapma canım ya kendine bu kadar yazık etme(

doğru kararı vermene sevindim. hemen harekete geçmelisin ama. ilk önce numaranı değiştir yarın, onu faceden msnden ordan burdan heryerden sil eğer ekliyse.. bundan sonra da gördüğünde ne konuş ne bakış .

onun dışında çocuğun bu yaptığını ortaya çıkarmanı tavsiye etmiyorum. bence o konuda hiçbirşey yapma. susarak git onun hayatından. çünkü diyelim ki söyledin anlattın diğer kıza, belki kız çocuğa çok kızacak ama sonra gene affedecek onu belki.. sen daha da küçük düştüğünde kalacaksın. olan sadece sana olacak yani böyle birşey yaparsan..

çünkü unutma, hiçbir erkek sevmediği istemediği biriyle çıkmaz, o çocuğun hayatındaki esas kız sen deilsin. diğeri

o zaman en iyisi hiç bişey yapmamak ve birdaha görüşmemek..ama yorumları okuduktan sonra çok üzüldüm çok pişman oldum tüm bunları nası yapabildim ben diye...

tamam ama nasıl..faceden mi yazıyım yada yüzyüze mı konuşayım..nefret ediyorum o kızdaan. nası yapabilirim bunu

bence sen yoluna bak ya azcikta o kiz uyanik olsaydi demek kiz kendini kullandirtmayi seviyor
sen bence simdilik hic bir sey söyleme ortalik karisabilir cünkü kiz sana inanmaz kendini üstün tutar falan filan sen bence bak hayatini yasa o cocuguda cikar salla üstüne de bu sarkiyi dinle melisa boyner-süperdi kasar sarkisi ama kendini iyi hissettiriyo bende amma sapsallik yaptim neyse :)

faceden msnden zaten silmiştim sanırım numaramı değiştirip yoluma dewam etmem en doğrusu...teşekkür ederim herşey için..

Hakvermeyin nolur arkadaşlar .
Ya aldatılan bizler olsak diğer kıza ne olursa olsun yazık değil mi ?
Bu arkadaş zaten durumu bile bile adamın yanında.
Kızcağızın haberi yok kiii kullandırtıyor falan diyenler var kız için

Son düzenleyen: Moderatör:
bana kalırsa telefonda biraz konuştur ve konuşmanızı kaydet, hani sana diyomuş ya mecburiyetten birlikteyim vs gibi şeyler söylet kızın adını mutlaka telaffuz etmeyede dikkat et...... ve uygun bir zamanda kıza dinlet... ha dersenki adam çok akıllı kızı bir şekilde ikna eder bişiy yapar vs ozaman ses kaydıyla yetinme birde beraber resim çekil bi şekilde birazda samimi dur... diğer kıza göster, dinlet.. buna inanmayacağını sanmıyorum... bence böyle yüzsüz bir adam bundanda fazlasını hak ediyor ama bu tiplere öldüren darbe yapmak lazım.. utanmazın teki belliki... kendisi senden sonra ne halt ederse etsin ama bari sen önüne ve açacağın temiz sayfaya bak... kendini böyle bir pislikle harcama.. bak çıkış arayan aklı başında bir kız olduğunu düşünüyorum ve inan bana gerçekten çok düzgün insanlarda var.. seni seven sevebileceğin biri varsa düşünmeden ona şans ver ve bu hastalıklı ruhlu insandan kurtul sanada yazık.... ha şunuda unutma.. neticede biz adamı tanımıyoruz.. eğer sana zarar verme potansiyeli olan kalleş bir tipse ozaman hiçç bulaşma... kendine yeni birini bul ve boşver herkes kendi dersini kendi alsın ve sen kurtulduğuna bak.... söylediklerim uç gelmiş olabilir ama inan bana senden çok öyle beş para etmez bir tipin ağır bir ders alması gerektiğini istediğimden....

ama araya girersen bir cok problem cikiyo zaten hayatindan ciksin diyoruzda kizada bir sey söylemesine gerek yok hic mi bu kiz sevgilisinin telefonunu falan karistirmaz yada bunca zamandir bir eser bulmaz kiz biraz saf heralde hihi=)

ama araya girersen bir cok problem cikiyo zaten hayatindan ciksin diyoruzda kizada bir sey söylemesine gerek yok hic mi bu kiz sevgilisinin telefonunu falan karistirmaz yada bunca zamandir bir eser bulmaz kiz biraz saf heralde hihi=)

Kıza neden böyle hakaret ediyorsun !!!
Gerçekten anlamıyorum sizleri , ne bilsin güveniyor demek ki damgaya bak safmışşşş !
İnanamıyorum bu yorumlara şuan.
Aldatılan kız o kız farkında mısınızzz siz ?

hakikaten o kızdada var bir saflık tövbe yarabbim.... ya sen her ne olursa olsun eski bir ilişki olarak geçmişte kalman gerekşrken aralarında hortlamış muamelesi görebilirsin.... kendi hayatına bak boşve ruğraşma kimseyle.. okuduklarımdan anladığım kadarıyla adam erkek kaşarı o kızı gayette güzel yalanlarla kendine inandırıp avucuna alır sende kendini rezil edip düşürdüğünle kalırsın... o yüzden boşver ne intikam al ne bişiy sadece bağlantını her anlamda kopar engelle vede sana yaklaşırsa herşeyi o kıza naltacağını söyle salla gitsin.. çirkinliğe girmeye gerek yok bu tip insanlardan herşey beklenebilir.....

ben durumu bile bile yanındayımda çokmu mutluyum bu durumdan..içim acıyor anlıyomusun hiç aşık oldun mu .o kız kendini kullandırtmasaydı aynı evde falan yaşamazdı bunun neresine hak veriyorsun..ben kaşar değilim 2 senedir kimseyi sokamıyorum hayatıma neden tüm bunları kaldıramadığım için halaa bana o kızada yazık muabbeti yapmayın ..bana kimse acımadı

en güzel cevaplardan biri..tebrikler..ama dinleyecekmi o arkadaş? hayır! aslında kndiside biliyor içinde olduğu durumu.

iyide güzelim aşkı hemen hepimiz yaşadık biliyoruzda burada herşeyden evvel kendine acıyacak kendini düşünecek olan sensin.... neden dersen ne o kız nede kendi zevkleri dışında bişeyleri düşünmeyen o adam seni düşünmez... yani dışarıdan bakıldığında, neresinden bakarsan bak; bu ilişki içinde dışarıdan tekrar dahil olan ve o zavallıların mutluluğuna göz dikmiş konumda yorumlar alırsın... aslında başından püskürtmen gerkeirdi o adamı.. neden dersen zaten senin olsa sende olurdu..... ama adamın arayışlarının devam ettiği ve o kızlada bişiylere devam etmeyeceği sana tekrar yazılmasından belli....

Aynı evde yaşıyor diye kendinimi kullandırtmış oluyor
Sanane kızım ya , aynı evde yaşıyor diye senin kaşar diye damgalamaya hakkın mı var ?
Bak onlar alışveriş yapıyormuş , çocuk okuldan almaya geliyormuş ne güzel :)
Bana kalırsa iki sevgilinin arasında olan o dediğin.
Çocukda çok halsiyetli değil ya neyse.
Kıza da acıyorum evet tek suçsuz o.
Aşık olmak birinin hayatı allak bullak etmek değil.
Aşık diyede sana hak vermeyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…