o zaman en iyisi hiç bişey yapmamak ve birdaha görüşmemek..ama yorumları okuduktan sonra çok üzüldüm çok pişman oldum tüm bunları nası yapabildim ben diye...
Yazdıklarımla kimseyi rencide etmek istemem ama... Aynı evde yaşayacakları alışveriller gezmeler okuldan almalar ama canı isterse ayda birde olsa seni aramalar vs vs vs.... bukadar aşağılayıcı başka bir durum daha olamaz bence.. yazık kendine ettiğin şu kötülüğe... herşeyi boşver hepimiz biliyoruz ki bir erkek terketmek isterse birlikte olmakmış vs imiş dinlemez aksine onu bahane edip ayrılır o kızdan bunun yüzlerce örneğini gördük duyduk okuduk...... yani adam seni yedekte tutuyo demeye bile dilim varmıyor o bile değilsin kusura bakma ama dahada azı eksiği ne varsa yedekliğin o yerine koyulmuşsun... esasında bunun sorulacak bir tarafı bile yok.. kendine olan saygını ve sevgini düşünüp o adama bir an önce onu feci şekilde rezilde ederek yol ver.... nasıl dersende sana yapılanı diğer kişiye bir şekilde anlat çünkü sen kadar oda aptal yerine koyuluyor... ha şunuda unutma bukadar karaktersiz ve kaypak bir adam seni o kıza elbetteki bu kız benim eski sevgilim terkettim hala bana yazıyo diyerek anlatır o kızı her şekilde avucuna alır... o kapılarıda kapatarak onu tamamen yalnız bırakacak bir yol bul bence... eğer bunu hakikaten yapmak istersen burada sana bu konuda yardım edecek birçok fikir çıkacaktır eminim.....
tamam ama nasıl..faceden mi yazıyım yada yüzyüze mı konuşayım..nefret ediyorum o kızdaan. nası yapabilirim bunu
doğru kararı vermene sevindim. hemen harekete geçmelisin ama. ilk önce numaranı değiştir yarın, onu faceden msnden ordan burdan heryerden sil eğer ekliyse.. bundan sonra da gördüğünde ne konuş ne bakış .
onun dışında çocuğun bu yaptığını ortaya çıkarmanı tavsiye etmiyorum. bence o konuda hiçbirşey yapma. susarak git onun hayatından. çünkü diyelim ki söyledin anlattın diğer kıza, belki kız çocuğa çok kızacak ama sonra gene affedecek onu belki.. sen daha da küçük düştüğünde kalacaksın. olan sadece sana olacak yani böyle birşey yaparsan..
çünkü unutma, hiçbir erkek sevmediği istemediği biriyle çıkmaz, o çocuğun hayatındaki esas kız sen deilsin. diğeri
faceden msnden zaten silmiştim sanırım numaramı değiştirip yoluma dewam etmem en doğrusu...teşekkür ederim herşey için..
Yani bile bile hayatlarındasın bide kızdan nefret ediyorsun nefret etmesi gerek o sen değilsin !
hiç birsey bilmiyorsun...
ama araya girersen bir cok problem cikiyo zaten hayatindan ciksin diyoruzda kizada bir sey söylemesine gerek yok hic mi bu kiz sevgilisinin telefonunu falan karistirmaz yada bunca zamandir bir eser bulmaz kiz biraz saf heralde hihi=)
Hakvermeyin nolur arkadaşlar .
Ya aldatılan bizler olsak diğer kıza ne olursa olsun yazık değil mi ?
Bu arkadaş zaten durumu bile bile adamın yanında.
Kızcağızın haberi yok kiii kullandırtıyor falan diyenler var kız için
Şuan 3. bir şahıs olduğunuzun farkında mısınız peki ?
Sevdiğiniz adam şahsiyetsizin teki !
Hayatındaki kızla sadece birlikte oldukları için devam ediyorlar düşüncesi ise sizin BAHANENİZ !
En kötüsü burada kullanılan taraf sizsiniz!
Bunu en başta kendinize yapmayın lütfen !
ben durumu bile bile yanındayımda çokmu mutluyum bu durumdan..içim acıyor anlıyomusun hiç aşık oldun mu .o kız kendini kullandırtmasaydı aynı evde falan yaşamazdı bunun neresine hak veriyorsun..ben kaşar değilim 2 senedir kimseyi sokamıyorum hayatıma neden tüm bunları kaldıramadığım için halaa bana o kızada yazık muabbeti yapmayın ..bana kimse acımadı
ben durumu bile bile yanındayımda çokmu mutluyum bu durumdan..içim acıyor anlıyomusun hiç aşık oldun mu .o kız kendini kullandırtmasaydı aynı evde falan yaşamazdı bunun neresine hak veriyorsun..ben kaşar değilim 2 senedir kimseyi sokamıyorum hayatıma neden tüm bunları kaldıramadığım için halaa bana o kızada yazık muabbeti yapmayın ..bana kimse acımadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?