Sevgilimin hediyesi hakkında

Arkadaşından geldi bu promosyon kargoyla bunu biliyorum ve eminim neden suyu bulandırmaya çalışıyosunuz anlamış değilim
herkes kendi hayatina gore yorum yapiyor. kendi kocasinin her hareketinin altinda anlam arayan herkese ayni tavsiyeyi veriyor. bence takilmayin. bence o kolyeyi arkadasindan satin aldi daha uygun fiyata. sonuc olarak sizi dusunmus, istemezseniz takmazsiniz ama bu isin pesine dusup yuzune vurmak cok cirkin olur.

belirli miktar üstü alışveriş yapana x hediye veya şunu alana bu hediye durumu. size verilen hediye aldığı birşey yanında verilen hediyeymiş
hediyeyi hediye etmek sünnettir felsefesindeyse belki :)

Arkadaşından geldi bu promosyon kargoyla bunu biliyorum ve eminim neden suyu bulandırmaya çalışıyosunuz anlamış değilim
E bunu bastan neden demedınız konu acarken?Insanın aklına o gelır yanı.Sız sankı hıc haberınız yokmus gıbı,kutuyu actım altında promosyon yazıyo demıssınız?Sankı ılk orda haberınız olmus gıbı.Ne dusunelım?

Erkek arkadaşım bana kolye almış ünlü bi markadan kutusuyla verdi süngerini kaldırınca kart buldum garanti belgesiydi altında da promosyon ürünüdür yazıyor
Burda tek kelıme arkadasından almıs vs yazmayıp benım suyu bulandırıyr oldugumu ıdda etmenız?

Çok kırıldım şuan ve değersiz hissettim. Siz olsaydınız bunu dermiydiniz hani bu promosyonmuş kimden aldın nerden geldi bunu bana neden verdin diye
yoook söylenmez öyle.
belki bana saftirik diyeceksiniz ama belki de arkadaşı ürün alıyordur ve arkadaşının o kolyeyi hediye edeceği kimsesi yoktur erkek arkadaşınız cüzi miktar ödemiştir ona, arkadaşıda size kargolamıştır.

daya yenisiniz tanımıyorsunuz eğer promosyonu size hediye aldım diye gösteren biriyse hareketlerinden davranışlarından devamlılığını mutlaka görürsünüz. bekleyin bence birşey demeden .

Havaalanından bir flortomu karşılamaya gitmiştim, bana minnak şarap vermişti. Ben de sandım ki ülkesinden bana hediye şarap getirdi. Meğer uçuşta dağıtilmış
aslında bu yine sizi düşündüğünü gösteriyor bende eşimin seveceğini düşündüğüm birşey ikram edilse dağıtılsa falan ,ona saklarım :)

Ucunu kontrol edip verseydi bari. Bencede haklisiniz promosyon ürününü hediye verilmemeli. Bir çiçek bile alsa kendi seçimiyle ondan iyi.

Acaba promosyon olduğunu o da bilmiyomu biraz düz düşünen biri böyle detayları hiç bilmez anlamaz bu konuda. Takının promosyonu ne ki bile diyebilir arkadaşı buna parayla verdi demekki

Daha 1 aylık sevgiliymişsiniz neden bu kadar kolyeye anlam yüklediniz ki. Muhtemelen arkadaşı bu promosyon ürününü bedava vermiştir sevgilinize. Teşekkür edip kullanın beğenmediyseniz de takmazsınız olur biter. Yalnızca bundan sonraki davranıslarını iyi gözlemleyin.

Davranışlarında bi sorun yok sevdiğinden eminim ilgisi alakası çok iyi güvenilir biri hiçbir sıkıntısı yok o konuda. Fırıldak biri değil yani onun için fazla düşünmemeye çalışıyım

Yeni tanıştıysanız, henüz tanışma evresindeyseniz biraz nahoş bir durum tabii. Ama uzun zamandır beraberseniz bence hediyenin keyfini çıkarın

Belki de tektaş almıştır evlenme teklif etmek için. Bunu a yanında vermislerdir.
Fazla romantik olabilirim

Çok kırıldım şuan ve değersiz hissettim. Siz olsaydınız bunu dermiydiniz hani bu promosyonmuş kimden aldın nerden geldi bunu bana neden verdin diye
Ben olsam direk sorardım olayı büyütmeden. Ben içimde tutamam böyle şeyleri.

Para pul hediye çok önemsemem eskiden beri ilişkimde.
Ancak böyle bir şey gelse bozulurdum.

Tahminimce kuyumcudan bir hediye almış yanında promosyon verilmiştir.
E düğün sezonu.

Bu tahminimce göre "Ya şuradan hediye kolye geldi sen takmak ister misin" dese bozulmam ancak böyle kendi düşündüğü bir hediye gibi verince işin rengi değişiyor.

Uzun süreli bir ilişki olsa zaten samimiyetine güvenip sorardım böyle yazıyor diye, yeniyse sormam, fazla anlam yüklemem, ilişkinin gidişatındaki hediyelere bakarım şimdi aklıma geldikçe eşime sevgiliyken soramadıklarımı soruyorum bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…