- 11 Aralık 2018
- 41.748
- 259.350
- 598
- Konu Sahibi leondapper
-
Flo ayakkabı alana hürrem kolyesi veriyordu bi ara atasayın. O mu acabaErkek arkadaşım bana kolye almış ünlü bi markadan kutusuyla verdi süngerini kaldırınca kart buldum garanti belgesiydi altında da promosyon ürünüdür yazıyor nedir tam olarak bu promosyon ürün bilen varsa aydınlatabilir mi lütfen
Bu zamanda kim kime bedava böyle bi şey yapar ki?Arkadaşı bişey almış muhtemelen. Bunu da yanında hediye vermişler. Al kankaa sene bunu hediyeden yırtarsın muhabbeti işte.
Anneler gününde ayakkabı firması belirlediği limitin üzerinde alışverişe pırlantası gözükmeyen kolye hediye ederdi öyle birşey mi?Bilmiyorum böyle bi ürün hediye verilmez gibi geldi bana. Ona bi markadan bedava gelen kolyeyi mi getirmiş garip hissettim az da olsa kendi ödeyip küçük bişey alsaydı daha değerli olurdu biraz o kartı görünce üzüldüm. Bide o markadan kargo gelmemiş istanbuldaki arkadaşı kargoyla yollamış buna ne alakaysa bişeyler dönüyo ama anlamadım biraz kırıldım ne olduğunu tam anlayamasamda
Belki arkadaşı birine hediye almıştır yanında da bu hediye gelmiştir o da sevgiline vermiştir size vermesi için. Kendi aldığı bir şeye promosyon olsa iyi ama arkadaş vs biraz garip bir durum bir de dikkatsiz heralde sevgiliniz, kargo bilgilerinin falan yazdığı paket sizde ne alakaAtasay dan alınmış bir kolye ve arkadaşı istanbuldan buna kargolamış neden direkt markadan gelmedi ki kargo değişik değil mi ve çok saçma gerçekten kırıldım şuan
Evet bir çaba var sonuçta karşı tarafı küçük düşürmeye gerek yok bence de. Mecbur değil sonuçta hediye almaya.Ben olsam karşımdaki insanı sorup asla kırmazdım. Para ödemiş veya ödememiş. Beni düşünmüş alıp bana getirmiş… bana hediye etmiş.
İstanbuldaki arkadaşı atasaydan bir ürün aldıysa yanında size verilen ürün verilmiş olabilir. İnsanlar ellerinde bedava gelmiş olsa bile ürünleri satıp para kazanabiliyor. Belkide sevgiliniz o ürünü arkadaşından satın aldı. Sevgilinize sorabilirsiniz promosyon ürün yazıyor diye bunda kötü birşey yok bence.Erkek arkadaşım bana kolye almış ünlü bi markadan kutusuyla verdi süngerini kaldırınca kart buldum garanti belgesiydi altında da promosyon ürünüdür yazıyor nedir tam olarak bu promosyon ürün bilen varsa aydınlatabilir mi lütfen
1 aylık bir ilişkide ne kadar değerli olabilirsin ki? beklentin gerçekçi değil kusura bakma. değer zaman geçirdikçe, aradaki bağ kuvvetlendikçe artar.Hayır çift kat zincirli altta papatya gibi bi çiçek var zinciri bronz rengi. Asla bulamadım başka sitelere bile baktım öyle bi kolyeyi bulamadım baya eskiden gelen bi promosyon olabilir bu kadar mı değersizim yani pahalı hedye isteyen yokta beni düşünüp ucuz bişey alsaydı bari ya da hiç almasaydı
Ben demezdim. Ne var yani bir şekilde eline geçmiş vermiş. Alt tarafı hediye.Çok kırıldım şuan ve değersiz hissettim. Siz olsaydınız bunu dermiydiniz hani bu promosyonmuş kimden aldın nerden geldi bunu bana neden verdin diye
Gaza getirmek ıstemem ama :)Bazı markalrda mesela 10 bınlık takı aldın,bıleklık hedıye vs gıbı seyler var.Reklamlarda gorursunuz.Ben o asıl hedıyeyı kıme aldın dıye sorardım sanıırım:)Erkek arkadaşım bana kolye almış ünlü bi markadan kutusuyla verdi süngerini kaldırınca kart buldum garanti belgesiydi altında da promosyon ürünüdür yazıyor nedir tam olarak bu promosyon ürün bilen varsa aydınlatabilir mi lütfen
Bence bu cok tatlı bısey.Benım esım de ısyerınde cıkan sevdiğim seylerı yemez bana getırır:)Paketlı oluyor salatalar ,tatlılar.Ama bozulmadim, çok da tatlı bir şeydi dolabıma koydum,birkaç hafta sonra tek başıma hamakla çıktığım bir gün içtim. Yani sonuçta havayolu da verse kenara koymuş bana vermek icin. Neden sinirleneyim ki
Arkadaşı bir ürün almış bunu da promosyon yollamış belki düşük bir fiyat ve sevgiline yollamış olay bu kadar basit işte sorsana bu ne böyle diyeAtasay dan alınmış bir kolye ve arkadaşı istanbuldan buna kargolamış neden direkt markadan gelmedi ki kargo değişik değil mi ve çok saçma gerçekten kırıldım şuan
Arkadaşından geldi bu promosyon kargoyla bunu biliyorum ve eminim neden suyu bulandırmaya çalışıyosunuz anlamış değilimGaza getirmek ıstemem ama :)Bazı markalrda mesela 10 bınlık takı aldın,bıleklık hedıye vs gıbı seyler var.Reklamlarda gorursunuz.Ben o asıl hedıyeyı kıme aldın dıye sorardım sanıırım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?