Sevgilimin Her Kızla Arkadaşlık Kurmak İstemesi İlişkimizi Bitirecek!!! :( YARDIM...

Lucy92

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2013
104
1
48
33
Herkese teşekkür ediyorum. Bugün sorunumuzu çözdük. Doğru şekilde iletişim kurunca her şey düzelmeye başladı.

Uzun oldu ama lütfen okuyun ve bana bir akıl verin... İlişkimin sonu gelebilir...

Sevgilimle tam 1 yıldır beraberiz evlenmeyi düşünüyoruz. Ailelerimizi tanıyoruz ve ciddi bir ilişkimiz var.
Tartışmalarımızın çoğu kızlarla ilgili oluyor. Hiç kız arkadaşı yok değil var. Benim en yakın arkadaşımla arkadaş zaten onun dışında sınıfından var ayrıyetten okuldan var. (üniversitede okuyoruz bu arada yaşlar 22) var yani hepside düzgün insanlar.
Ben ne sosyal paylaşım sitelerinde olsun ne telefonunda olsun öyle didik didik araştıran biri değilim zaten kötü anlamda bir şeyde yapmıyor. Sırf oradan buradan tanıdık diye belki hiç konuşmadığı kişilerle sitelerde ekleme takip etme vs olayları var ona da bir şey demem. Karşı taraf rahatsız edici değilse zaten sevgilimden şüphem yok.

Onun bakış açısına göre hiçbir şey yapamıyor ve ben her şeyini kısıtlıyormuşum. Ben gerçekten karşı taraftaki kızlar rahatsız edici şekilde davranmıyorsa bir şey demiyorum. Onun bu her şeyimi kısıtlıyorsun bakış açısından dolayı en sonunda dedim “öyleyse ben çekileyim biraz sen istediğini yap düşün mutlu musun öyle. Mutluysan öyle devam edersin” diye tabi bu uzun bir konuşma şeklindeydi pat diye olmadı.

Biz bu sene mezun olup gideceğiz buradan başka bir erkek arkadaşının arkadaşı olan sadece 1-2 kere merhaba merhaba dediği bir kızla bugün buradaki park alanında koşup spor yapmışlar. Ki ben bu kızı tanıyorum ve gerçekten çok enteresan bir kız anlatsam anlatılmaz. Çok rahatsız edici. Kızı biraz tanıdım sevmedim. Benim hayatıma girmese bu şekilde beni ilgilendirmez tabi herkes kendi hayatını istediği gibi yaşar. Sevgilim bunu bile bile ara verelim istediğini yap, düşün dedikten sonra resmen inat yapar gibi bugün beraber spor yapmışlar.

Sevgilim geçen gün kendi erkek arkadaşı ile beraber koşalım muhabbeti olduğunda kız oradaymış duymuş ve bunun üstüne facebook üzerinden ekleyerek koşu için eklemiştim falan demiş benim akıllı sevgilimde dememiş ben kendi arkadaşımla koşmaktan bahsediyordum yanlış anladın herhalde falan diye. Tamam demiş. Bugünde diğer arkadaşı da gelmemiş bu kızla baş başa 1 – 1,5 saat spor yapmış. Bu mesajları da silmiş ben görmeyeyim sinirlenirim diye.

Fazla uzatmayayım ben yurtta kalıyorum baya bir sinir krizi geçirdim artık takmış bir kız da kız. Ben neyin derdindeyim o neyin derdinde. “Bana karışma müsaade et” diyor. “Hayatımız ortak değil mi senin için söz hakkım yok mu” diyorum “var ama karışma” diyor.

Ne düşünüyor ne istiyor ben anlamadım. Sordum “sen çevremizdeki her kızla tanışıp arkadaş mı olmak istiyorsun” diye “evet, ters bir durum olursa ben kendim çözerim sen bana güven” diyor. Ben bir şey deyince huzursuz oluyormuş. E bende böyle saçma sapan insanlarla yakın olunca huzursuz oluyorum. Kızlarla arasında nasıl bir mesafe olmalı bunu ayarlayamıyor. Daha bir selamlaştığı kızla anlaşıp spor yapmaya gidiyor düşünün yani, karşı taraftakiler de ayarı bozunca tamam. İnanın aynı muhabbetleri en az 20 kere yaptık hala anlamıyor. En son bugün “anlıyorum seni ama bende psikolojik bir durum oluştu galiba” dedi ama yinede “müsaade et o kızı tanıyalım” diyor “ben istemiyorum” diyorum “ben tanıyayım” diyor şaka gibi resmen. Ne yapacağım bilmiyorum. Nasıl anlatacağım bilmiyorum.
 
Son düzenleme:
bu ne ya bu kadar anlayış göstermenize ragmen hala rahatlık bekliyosa tamamen bırakın gitsin nasıl dayanıyosunuz böyle durumlara hiç anlamıyorum anlayışta bi yere kadar
 
Umurunda değilmiş gibi davran. Ona daha az vakit ayır hatta erkek arkadaşlarınla daha çok zaman geçir. Bak nasıl yola geliyor.
 
bu ne ya bu kadar anlayış göstermenize ragmen hala rahatlık bekliyosa tamamen bırakın gitsin nasıl dayanıyosunuz böyle durumlara hiç anlamıyorum anlayışta bi yere kadar

İşte öyle bırakmak kolay olmuyor. Amacım ayrılmak değil sorunu çözmek büyük sorun ama uğraşmaya değecek bir ilişkimiz var.



Bu cocuk bana zerre guven vermedi

Güven sorunumuz yok. Bu güne kadar ilk kez bir mesajlaşmayı böyle sildi. Zaten gizlese bu koşuyu mesajlaşmaları benim en yakın arkadaşıma anlatmazdı. benim yanımda telefonda konuşulurken anlattı sevgilim.
 
Umurunda değilmiş gibi davran. Ona daha az vakit ayır hatta erkek arkadaşlarınla daha çok zaman geçir. Bak nasıl yola geliyor.

Bunu yapmaya çalıştım. Ama abarttı. İki günde gitti o kızla yakın oluverdi spor yaptı. Dediğim gibi insan ilişkilerini biraz alelade yaşıyor. Flört etmedikten sonra kızlarla diğer aktiviteler de ne yaptığını pek umursamaz. Ben öyle değilim, erkek arkadaşımda zaten yok sayılır bir derslerle ilgili veya merhaba merhaba o kadar. Yalnız ben ona dediğimde ben senin gibi olsam diye sorun olmaz arkadaşsanız diyor. Bu durum onda pek işe yaramayabilir veya iyice ipin ucunu kaçırabilir bundan korkuyorum.
 
siz yurtta kriz geçirirken erkek arkadaşınız 'kızın canı cehenneme' demeyip hala 'bana karışma müsade et' diyorsa onun sevgisinden de süphe duyarım..
kaybetme korkusu yok gibi fazla gevşek bırakmışsınız ipleri..
 
Fazlasıyla özgürlük vermişsin zaten. Bu kadarı fazla geldi bana.

Açıkçası benim içinde öyle. Ben normalde bu kadarda değilim. Bir iki kere görüştüğümüz kız arkadaşımız vardı birkaç ay önce tanıştık daha başlangıçta başbaşa oturmuş çay içerlerken görmüştüm. O zaman da biraz tepki göstermiştim ama kızı tanıdık zamanla iyi kız sorunumuz yok. Şimdi hiçbir şey demiyorum mesela. Keşke o da anlasa. Takmış bir "bana müsade et çocuk değilim kendi arkadaşlarımı kendim seçeyim" diye.
 

Her şeyine karışsan tepki göstermesini anlarım. Bulup da bunamak denir buna. Çoğu kız vermez sevgilisine bu rahatlığı. Ben vermem en azından.
Sen de onun kadar rahat davransan ne tepki gösterir peki ?
 

Kesinlikle çok gevşek bıraktım ipleri. O kadar kendinden emin ki tartışmalarda bana "sen abartıyorsun hep böylesin. bir kız lafı duyma sinirleniyorsun" gibi şeyler diyerek benim kendimden şüphe etmeme sebep oldu.

Ben o durumdayken arkadaşım en sonunda gelsin diye sevgilimi aramıştı sonra bende konuşmuştum ama halim berbattı. bağırıyorum ağlıyorum nefesim kesiliyor artık. derdim de kız falan değil. benim istemeyeceğimi rahatsız olacağımı bildiği halde beni hiçe sayıp bu kadar rahat olmasıydı. bunları anlamıyor en sonunda artık iyice nefesim gidince "tamam tamam kız falan yok konuşmayacağım" dedi ama sonradan sakin sakin konuşurken başladı yine müsade et, karışma demeye.
 
Evlendikten sonra 'Eşimin her kadınla arkadaşlık kurmak istemesi' başlıklı bir konu açmazsınız inşallah.O zamana kadar biraz mesafeli olur bayanlarla belki
 
Her şeyine karışsan tepki göstermesini anlarım. Bulup da bunamak denir buna. Çoğu kız vermez sevgilisine bu rahatlığı. Ben vermem en azından.
Sen de onun kadar rahat davransan ne tepki gösterir peki ?

O konuda da rahat. Zaten kaç kere dedim ben aynısını yapsam falan diye ama arkadaşsanız bir şey olmaz diyor. Ya nasıl bir şey ben gerçekten anlamıyorum. "Önemi var mı o kızın arkadaş olsak ne katacak diyorum" önemi olmasa da o tanımak istiyormuş. İnsanlar konusunda çok açık çok rahat. Değerlendirmeden muhabbet kurar. Ki ben tam tersi bir insanım çok mesafeliyim. Çok gözlemleyip değecek insanlarla iletişim kurarım. Buna rağmen onu kendi bakış açımla sınırlamıyorum.
 
Evlendikten sonra 'Eşimin her kadınla arkadaşlık kurmak istemesi' başlıklı bir konu açmazsınız inşallah.O zamana kadar biraz mesafeli olur bayanlarla belki

Bende ondan korkuyorum. Bir olur iki olur ama bir ömür böyle geçmez ki. sınırlara gelemeyen çok özgürlükçü bağlı olduğu halde diğer insanların düşüncelerini umursamayan biri. İlişkimiz var ama senin hayatın senin benim hayatım benim diye mi düşünüyor anlamadım. Öyle değil diyor ama davranışları farklı gösteriyor.
 

Öyleyse çok zor bir durum. Bir ilişkiyi bitirmek tabiki kolay değil ama ben olsam böyle biriyle evlensem ne kadar sabrederim diye oturup iyice sorgulardım kendimi.
Çünkü anlattığın kadarıyla, zaten senin yapındaki bi insandan beklenmeyecek kadar rahatlık tanımışsın. Bu hoşgöründen bile zamanla bıkabilirsin. Kaldı ki o bunla da yetinmiyor.
 

Birak gitsinn..
 

Offf evet. Son cümle oldukça kötü hissettirdi beni. Kendisine de dedim "ben yapabileceğimi yapıyorum adım adım ama sen hep fazlasını istiyorsun" diye. Kavga sırasında olunca birde utanmadan evet dedi. Şöyle bir durum var. Annesi sakin uysal bir kadın. Babası genelde şehir dışında çalışır yurt dışına gittiğide olmuş. Annesi bu durumu iş olduğu için kabullenen ve pek de sorgulamayan biri. Fazla kıskanç da değil anladığım kadarıyla. Çünkü arada şakalaşmalarda "fazla kıskançlık iyi değil insanlar tanımak kötüde olsalar bir katkı sağlar" demişti. Şimdi aileden küçüklükten beri gelen bir rahatlık mı var acaba? Sonra annesinin o kadar sakin olması yeri gelince babasının suyuna gitmesi falan. Halbuki kendisi öyle erkek yapar kadın sabreder mantığı olan birisi değil. Bilinçaltına işlemiş olmasın çoğu erkek gibi
 

Nasıl bırakayım Bu konu haricinde çok iyi anlaşıyoruz. Bunun dışında çok uyumluyuz. Konu kız arkadaş edinmeye gelince beyefendi bu durumda işte bizi bitirecek diye korkuyorum. Ama bunun içinde bitmemeli....
 

E tabi, ailesinden öyle gördüyse doğal. Ama karşısında bu şekil bi model varsa ona söz geçirmek daha zor olacaktır.
Ona hiç karışılmadan bi ilişki yaşamak istemesi de mantıklı bir istek değil ama yani. O bu konuda hiç fedakarlık yapmazken, sen kendinden çok taviz vermişsin.
 

Heh işte onu istiyor. Kendisi dikkat etmiyor hareketlerine. Hiç fedakarlık yaptığı yok gerçekten. Hani beraber olmasak şu an daha fazla hangi kızlarla arkadaş olurdun diyorum ya da daha farklı ne yapardın diyorum hiç diyor. E madem öyle ise ben neyi kısıtlıyorum diyorum ses yok. Şimdi bir şey istiyor ama bana hak veriyor istediğinden de vazgeçemiyor böyle saçma sapan bir durum var sanki. Çünkü mantıklı bir açıklama çıkaramıyorum dialoglarımızdan.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…