Sevgilimin Her Kızla Arkadaşlık Kurmak İstemesi İlişkimizi Bitirecek!!! :( YARDIM...

Senin kadar anlayışlısını bulmuş, öpüp başına koysun bence.
Kaybetme korkusu yok hiç anlaşılan. Kızsan da, söylensen de nasıla bırakmazsın diye rahatça istediğini yapıyor olabilir.
Gerçekten bu duruma mantıklı bir açıklama getirmek zor. Tanımadığım birini kötülemek de istemiyorum ama biraz bencilmiş. Hem hak veriyor, hem devam ediyor. Üzmemek için biraz daha dikkatli davransa karakterinden ödün vermiş olmaz ya.

Ben olsam bu kadar bile tahammül gösteremezdim. Sabrının kıymetini bilir umarım seni çileden çıkarmadan. Başka bir sorununuz olmasa bile , bu başlı başına çok ciddi bir sorun çünkü.

Uzaktan demesi kolay diyeceksin belki ama bu ilişki birinizden biri "tamam sen haklısın, normali buymuş" demediği sürece her türlü biter, bitmese bile evlilikte mutlu olunmaz.

İlişki fedakarlık ister. Kaldı ki sen sevgilisini abuk sabuk triplerle boğan, kısıtlayan bi'insan da değilmişsin.
Şu spor olayını mesela ben bi'de sonradan duyacağım Ki ben de sen gibi mümkün olduğunca kısıtlamamaya çalışırım ama haber verdiği taktirde, sonradan öğrenirsem o an kıyamet kopacak demektir. Uzun bi'arkadaşlık olsa kızla yine anlarım ama iki günlük bi'kız belki farklı düşünmeye bile başlamıştır sevgilin hakkında. Üniversitede aa bunun sevgilisi var uzak durayımdan öte amaaan ayrılırlar zaten bunlar deyip sırnaşılır genelde...
Erkek arkadaşın sınırlarını çizemiyo ki bu tüm iyi anlarınızı sollayacak nitelikte kötü bi'huy.

O benim hatam oldu. Aslında hata mı denir bilemiyorum. Ben kızınca hemen sert tepki göstermiyorum şakayla karışık tatlı tatlı konuşuyorum. Çok sinirlensem kavga da etsek sakinleşip hemen şirinlik yaparım. Daha önce ilişkilerim oldu ama bu kadar yakın olduğum bu kadar sevdiğim ilk oldu. Tartışmalarda o da öyledir ama büyük sorunlarda ben yine alttan alırken o pek öyle yapmazdı.

Bu kez ilk defa böyle yaptım ara verelim düşünelim diye ama kendisi tam tersini yapıp düşünmeden hareket etti. Yine düşüneceğiz dedim o barışalım deyip durdu. Dediklerimi anlasa ve istediğini yapamam dese tamam diyeceğim anlamıyor kısıtlıyorsun güvenmiyorsun diyor. Ben mektup gibi böyle tek tek yazmayı düşünüyorum. Öylede anlamazsa diye bir ihtimal düşününce korkuyorum. Hiç kimseyle evlenmeyi düşünmemiştim. Ailesi ile de görüşüyorum... Dayanılır gibi değil.

Çok haklısınız. İşte bir türlü anlatamıyorum bu durumu ona. Kendisi o şekilde düşünmediğinden sanıyor ki zaten herkes ilişkimizi biliyor, yüzükler falan derken bir ciddiyet var kimse bana karşı bir şey hissetmez zaten diye bakıyor. Öyle olsa bile ben farkedince iletişimi keserim diyor. E olan olmuş her seferinde böyle mi olacak. Birilerine yaklaş, hoşlansın sonradan konuşma.

Ben senin yerinde olsam ne kadar erkek arkadaşım varsa görüşür, buluşur, sporlar yapar yapacağımı yaptıktan sonra da ona söylerdim. Hani belki anlar:44:

Ben senin yerinde olsam ne kadar erkek arkadaşım varsa görüşür, buluşur, sporlar yapar yapacağımı yaptıktan sonra da ona söylerdim. Hani belki anlar:44:

Onun bana sonradan söylemesi şu sebeple oldu. Ben demiştim bir süre ara verelim konuşmayıp düşünelim diye. Ama düşünmeden harekete geçti. Ben istediğini yap öyle mutluysan öyle olsun dedim diye birazda inadından yapmış. Bende öyle yapsam mı diye düşünüyorum ama bu da iyice işin içinden çıkılmaz sorunlar yaratır diye korkuyorum.
Birde sormak istediğim bir şey var. O kız beni de tanıyor ekleyince zaten facebookta beni de görüyor ama beni eklemedi. Bu bana anormal geliyor sevgilime öyle gelmiyor. Birde beni sormuş niye gelmiyor falan diye sevgilimde yurtta olduğundan gelmesi zor oluyor demiş. Şimdi ne gibi bir düşünceyle soruyor ki beni. Eklemediği halde benim niye gitmediğimi merak ediyor.

Son düzenleme:
Şimdi şunu da düşünüyorum. Acaba hep mi böyle olacak yoksa sevgilisi de gelir mi diye merak etmiş olabilir. Hep öyle olmasını isteyebilir. Kızda o tip var. Böyle erkeklerle falan takılma konusunda fazlaca rahat. Biz bir ara beraber koşuyorduk sevgilimle ama o zaman ben aynı çevrede kalıyordum. şimdi uzak yurt.

Ya sen ona uyacaksin ya o sana, ki bu pek yapisi itibariyle mumkun gozukmuyor. Ben esimle sevgiliyken hic karismadim kimle bulusmus kimle gezmis, bazilari da tam sinir oldugum tiplerdi. Ama yaparsa birakirim biliyor, durumu daha ileri goturmedi hic. Sen sikmiyorum desen bile sikiliyor demekki tavirlarindan, o oyle hissediyorsa yapacak birseyin yok malesef.

Aynı anda tanışıp, aynı muhabbetiniz/samimiyetiniz varsa kızla seni eklememesi garip:44:Ki çoğumuz sevgilisi olan bi'erkek için "kız arkadaşını da ekleyeyim yanlış anlaşılmasın" diye düşünürüz. Özellikle kızın ortada dönen bi'spor muhabbeti için ekleyip onun da dahil olması bana pek normal gelmedi.
Ancak sevgilin değişir mi bilmem, arkadaşımın sevgilisi de böyle ama çocuğun içinde gram kötülük yok huyu böyle ben kendimi biliyorum sorun nerde modundaCan sıkıcı mı sıkıcı orası da ayrı...

Sevgili lucy bence birak. Anladigim kadariyla sana senin dusundugun kadar deger vermiyor.benimde boyle bir erkek arkadasim vardi zamaninda. Yanimda kalkip baska kizlarla tanisirdi mesela. Ben soylenincede ne var ya bizim universiteden derdi. Bir oyle iki oyle ben seninle yapamiyacagim deyip ayrilmistim. Yillar sonra karsilastik. O kisi ayni kisiydi hic degismemisti. Bu arada o da evlenmis bende. Ama hic utanmadan goruselim dedi. Sosyal agina baktigimdada tonlarca kiz arkadasi var. Allah yardimcisi olsun karisinin. Sana ornek olsun diye yazdim. Bir kisi yedisinde neyse yetmisindede odur .can cikar huy cikmaz. Bunlari hic unutma. Daha cok gencsin .huyu huyuna uygun birini bulursun merak etme olur mu: )))

Ay ağlayacağım inanın ki... Bir umut diyorum belki kafası karışık, anlamak istiyorum beni anlasın istiyorum.

Aynen öyle aynı anda tanıştık. Zaten samimiyet yoktu. Ne olduysa o gün sevgilim kendi arkadaşıyla beraber koşalım muhabbeti olunca olmuş. O kızda duymuş bunu eklemiş. Kızla olan bir muhabbet değil aslında diğer çocukla olan muhabbet. Hayır yok benimki niye demiyor senle değil ben arkadaşımla beraber koşacaktım diye. Aynı durum onda da da var içinde kötülük yok sevgilimin o yüzden oh rahat. Onun için bana güvenmiyorsun deyip duruyor halbuki sorun o değil. Düzeltmek için uğraşacağım.

canım vallahi erkek arkadışını dövmek istedim bir an
bu çocuk insanı deli yapar ben sana söyliyeyim
buna tekmeyi basacaksın başka yolu yok
bundan ne köy olur ne kasaba
sen her an her yerde her gün hergece bu çocuğun kız sevdası peşinemi düşeceksin
bırak canım lütfen
adamda ki cesarete bak tanımak istiyormuş kızı
bu ne terbiyesizlik,yüzsüzlük haddini bil diyemedinmi canım
tanımak istiyorumun açılımı sanırım kızdan hoşlandı bu yani açılımı
tanısan ne olacak,nüfusuna mı alacan hey Allahım sen sabır ver
canım benim sen bu çocuktan ayrıl,cesaretiini topla bırak kalsın ortada
ne istiyorsa yapsın ondan sonra

İşte en çok çileden çıktığımda bende böyle düşündüm. Diyor belki iyi bir kızdır arkadaşımız olur. Anlaşırız kötü mü olur bu gibi düşünceleri var. Böyle kalabalık bir arkadaş tanıdık çevresi olmasından hoşlanan biri. Ben zaten buna bir şey demiyorum ama böyle saçma bir durum içindeyken bile hala arkadaş olalım demesi deli ediyor. Kızın ne yapmaya çalıştığı belli değil mi. Beni de tanıdığı halde bir tek sevgilimi eklemesi, üstelik koşu için onunla değil sevgilim kendi arkadaşıyla konuşuyor sonradan facebooktan ulaşıp kız oradan atlıyor. Bunların hiçbiri de benimkine acayip gelmiyor. Çıldıracağım

sen erkek arkadaşın olduğu için erkeklere fazla yaklaşmak istemeyenlerdenmisin ? eğer öyleysen yakın ol benimde bi arkadaşım hep kızlarla takılırdı erkeklerle takılmazdı sevgiliside ona saygısızlık olduğunu düşünerek erkeklerle muhatap olmazdı ama kız çok güzeldi bigün biz yürürken sevgilisi başka bi erkeğin koluna girdi yanımızda bizimki küplere bindi ki kızların en ufak şeylerine özel hayatına kdr bilen biri kızlara sarılır bebeğim canım fln filan ama sevgilisi yapınca baya sinirlenmişti :))) onu kendi silahıyla vur elbet yola gelecektir

Moral bozmak istemem canım ama evlenince de aynen böyle olcak...değişen bişey olmaz erkekler bizim kadar değişken değiller...evlenince düzelmez malesef

Nasıl bırakayım Bu konu haricinde çok iyi anlaşıyoruz. Bunun dışında çok uyumluyuz. Konu kız arkadaş edinmeye gelince beyefendi bu durumda işte bizi bitirecek diye korkuyorum. Ama bunun içinde bitmemeli....

canım başka konularda iyi olabilirsiniz ama bu en önemli mevzu bence..sadakat sonuçta..evlenince hiç kaldıramazsın...adam bildiğin çapkın..burcu ne bu arada?

Lucy92 İnanır mısın benim sevgilimde aynısı. Gördüğü her kızla arkadaş olmak istiyor ve senin sevgilinin dediği gibi " ters bir durum olursa ben çözerim mesafemi koyarım karışma bana " diyor. Ben de çok rahatsız oluyordum ama baktım gerçekten kendisine takan kızlarla arasına mesafe koyuyor o yüzden karışmayı kestim artık. Benden gizli gizli bir şeyler yapmasını istemiyorum çünkü. Anladığım kadarıyla erkek arkadaşında senden gizlemiyor bazı şeyleri sadece kıskandığın için mesajı silmiş. Bence kendi haline bırak ilişkiniz zaten ciddiyse o kızlarla sadece arkadaş olmak istiyordur art niyet aramamalısın

açıkcası facebook mesajlarını silmesi aklıma hikayedeki diğer erkek arkadaşın hiç varolmadigini düşündürdü. Ayrıca kızı tanımak istediğini söylemesi hoş şeyler çağrıştırmadı.

Son düzenleme:
Sizin bu ilişki bitecek bu sebebten diye korktuğunuz kadar erkek arkadaşınız da korksa idi bu durumda olmazdınız
Fazla söze gerek yok sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…