İşte bunlar hep yay burcu :) tam bir yay erkeği profiliydi zaten okuduğum ama belliki uyumlusunuz sadece o biraz bir rahat daha davranmış Ama halletmişsiniz sevindim.. Bir de yay erkeklerinde bu yaptıklarının nedenini anlamak çok zor oluyo çünkü hiç takmadığını söylediği şeye karşın bile yapmış olabiliyo o derece yani.. Allah tamamına erdirsin umarım bir daha sınırlarını aşmaz.
İşte bunlar hep yay burcu :) tam bir yay erkeği profiliydi zaten okuduğum ama belliki uyumlusunuz sadece o biraz bir rahat daha davranmış Ama halletmişsiniz sevindim.. Bir de yay erkeklerinde bu yaptıklarının nedenini anlamak çok zor oluyo çünkü hiç takmadığını söylediği şeye karşın bile yapmış olabiliyo o derece yani.. Allah tamamına erdirsin umarım bir daha sınırlarını aşmaz.
Ben başlangıçta da biliyordum zaten bu konudan arkadaş, çevre vs gibi şeylerden sorunlarımız olacağını :) o burçlara inanmazdı ben biraz bahsettikçe onunda aklına yattı. Ben balığım, zor geliyor bazen. Yoğun duygular bekleyebiliyorum. Ama o beni bu konuda kabullenmiş durumda bende onu öyle. Yeter ki artık saçma sebeplerle üzülmeyelim. Zaman gösterecek bakalım. Konuşmalarımız olumlu oldu bugün ama uygulamada göreceğiz.
Herkes cocuga yeterince ozgurluk vermissin zaten demis ama o ne demek ya?Bu cocuk senin tapulu malin ya da kolen degil yaptigi davranislar hosuna gitmiyorsa uyarirsin o kadar hicbir seyi yasaklayamazsin ona.Cidden biraz rahat birak cocugu yoksa sogur bu gidisle
Tıpa tıp aynısını yaşadım.iki yıla zamanımı harcadım. Ve nerdeyse hiç değiş'medi . Hatta o kızlara öyle çok zaman ayırdı ki ben çoğu zaman çok yalnız kaldım. İnşallah sizinki öyle olmaz dşyeceğim ama inanasım pek gelnmiyor