sevgilimin kardeşi beni sosyal medyadan engelliyor

imdelilah

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2013
424
124
53
Merhaba kızlar bu yazacaklarım dert değil, aklıma taktığım bir durum. Sevgilimin kız kardeşi normalde konuşurken ablacım ablacım der her zaman. Ama ne zaman sevgili yapsa beni sosyal medyadan engelliyor...Kendi abisini de engelliyor. Neden böyle bir şey yapıyor anlamıyorum. Yaş farkımız da çok yok. 3 yaş aramız var. Annesine de beni sevmediğini,havalı olduğumu söylemiş.Bunu sevgilimden duydum. Ama aksine öyle değilim. Sadece merak ediyorum, sizce neden bana böyle davranıyor? Sevmiyorsa neden ablacım diye konuşuyor?

sevmek sevmemek değil de.
genelde hemen sevgiliye ispiyonlama durumunda olabiliyor abinin sevgilileri.

benim başıma geldi. yenge fotoları bulmuş, hemen eşine haber vermiş, o da sağolsun anne-babama söylemekle tehdit ettiydi de, ben de bir cesaret madem kendim söylerim deyip açıkladıydım sevgilimi.

ayy çok hosmus bu

abısıne soylersın dıye engellıyordur bence yada sevgılın senın hesabından gırıpte gorur dıye baska bır mantıklı acıklama bulamadım :)

O da aklıma geldi ama abisi biliyor zaten her şeyini. Sevgilisini de biliyor. Kız da babasına ben okumayacağım evleneceğim diyor.

abısıne soylersın dıye engellıyordur bence yada sevgılın senın hesabından gırıpte gorur dıye baska bır mantıklı acıklama bulamadım :)

Abisi her şeyini biliyor. Evde ben evlenmek istiyorum okumayacağım diyen biri. Bende düşündüm acaba söylerim diye mi yapıyor diye..

Abisi her şeyini biliyor. Evde ben evlenmek istiyorum okumayacağım diyen biri. Bende düşündüm acaba söylerim diye mi yapıyor diye..
yada gıttıkleri yerler falan etıketlenıyor ya ondanda cekınıyor olabılır abısını ve senı sılmesının baska acıklaması olamaz,21 yasında demıssın kucuk falanda degıl kı,yanı ben evlenicemm demek farklı ama bı abının kardesını bır erkekle yan yana gormesı farklı bence ondan olabılır bu kadar aklına takma bosver onemsenıcek bısey degıl

Haklısınız teşekkür ederim.

çekiniyordur ben de sevgiliyken hiçbi akraba konumundaki insanın görmesini istemezdim açıkçası ne var ki bunda.. ama yüzünüze gülüp arkanızdan bu şekilde konuşmuşsa üzücü gerçekten.. sevgilinizin bunu size taşıması çok çok üzücü!!

Evet aslında o da ayrı bir mevzu.. Sevgilim bana senin hakkından böyle böyle dedi diye söyledi. Kızla pek samimiyetimiz de yok o bana ablacım ablacım diyor. Yani bazen sevgilime de kızıyorum. Bunun için ayrı bir konu açmam gerekir sanırım. Kuzenleri sevgilimi benden kıskanıp laf söylüyorlar yüzüme.. Ve o ağzını açıp bir şey diyemiyor.

aç bi ara onu da ayrı yorumlayalım :) ya ne bileyim dediğin gibi laf taşımak yerine yapması gereken kim laf söylüyorsa uyarıp yoluna devam etmek olmalı sen bilmemelisin bile.. kadın erkek kimsenin laf taşımasından hoşlanmıyorum

Tamamen rahat davranmak için engel yapıyordur. Takma cahil belli ki :)

Ben nisanliyken gorumcem üzerine vazife olmayan bi konu yüzünden beni ağlatmıştı, eşim de onu bi güzel paylamış. Gorumcemde beni engellemişti fb.dan.. Çok ta tın yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…