sevmek sevmemek değil de.
genelde hemen sevgiliye ispiyonlama durumunda olabiliyor abinin sevgilileri.
benim başıma geldi. yenge fotoları bulmuş, hemen eşine haber vermiş, o da sağolsun anne-babama söylemekle tehdit ettiydi de, ben de bir cesaret madem kendim söylerim deyip açıkladıydım sevgilimi.
ayy çok hosmus bu
sevmek sevmemek değil de.
genelde hemen sevgiliye ispiyonlama durumunda olabiliyor abinin sevgilileri.
benim başıma geldi. yenge fotoları bulmuş, hemen eşine haber vermiş, o da sağolsun anne-babama söylemekle tehdit ettiydi de, ben de bir cesaret madem kendim söylerim deyip açıkladıydım sevgilimi.
21 yaşındaYaşı kaç aranızda 3 yaş olması önemli değil
Akıl yaşta değil başta :)
Sanırım hala çocuk....
abısıne soylersın dıye engellıyordur bence yada sevgılın senın hesabından gırıpte gorur dıye baska bır mantıklı acıklama bulamadım :)
yada gıttıkleri yerler falan etıketlenıyor ya ondanda cekınıyor olabılır abısını ve senı sılmesının baska acıklaması olamaz,21 yasında demıssın kucuk falanda degıl kı,yanı ben evlenicemm demek farklı ama bı abının kardesını bır erkekle yan yana gormesı farklı bence ondan olabılır bu kadar aklına takma bosver onemsenıcek bısey degılAbisi her şeyini biliyor. Evde ben evlenmek istiyorum okumayacağım diyen biri. Bende düşündüm acaba söylerim diye mi yapıyor diye..
yada gıttıkleri yerler falan etıketlenıyor ya ondanda cekınıyor olabılır abısını ve senı sılmesının baska acıklaması olamaz,21 yasında demıssın kucuk falanda degıl kı,yanı ben evlenicemm demek farklı ama bı abının kardesını bır erkekle yan yana gormesı farklı bence ondan olabılır bu kadar aklına takma bosver onemsenıcek bısey degıl
çekiniyordur ben de sevgiliyken hiçbi akraba konumundaki insanın görmesini istemezdim açıkçası ne var ki bunda.. ama yüzünüze gülüp arkanızdan bu şekilde konuşmuşsa üzücü gerçekten.. sevgilinizin bunu size taşıması çok çok üzücü!!
"Kardeşim seni sevmiyor, arkandan bunları söylüyor" diyen sevgilin daha da ilginç bir vaka bence...
Evet aslında o da ayrı bir mevzu.. Sevgilim bana senin hakkından böyle böyle dedi diye söyledi. Kızla pek samimiyetimiz de yok o bana ablacım ablacım diyor. Yani bazen sevgilime de kızıyorum. Bunun için ayrı bir konu açmam gerekir sanırım. Kuzenleri sevgilimi benden kıskanıp laf söylüyorlar yüzüme.. Ve o ağzını açıp bir şey diyemiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?