sevgilimin kardeşi beni sosyal medyadan engelliyor

Bunda anlamayacak ne var abisine söyleyeceğini dusundugü için tabiki,bi kadar kafana takiyosan sor kız sen beni niye engelleyip duruyon diye

Su sosyal medyayı olay yapmayı da anlamıyorum. Yok oradan laf sokmalar, kusmeler, silmeler, anlamlı video göndermeler vs vs..
Neden ekliydi ki zaten? Sildi de noldu? Reel ilişkilerinizi etkiliyorsa hesaplarınızı kapatın. Bir sonraki adım da, benim dugun fotoğrafımı begenmedi ki gibi sacma bir şey olacak.
Bu kadar ciddiye almayın. İnsanlar sevdiğini, gittiğini, yediğini, içtiğini vs paylaşıyor demekki sizinle paylaşmak istememis.

Söylersin diye düşünmüştür. Ya da devgilin senin şifrenle girip görürse diye. görümcem de bende ekli değil kaç senelik evliyim. Hiç dert etmedim

Abisine ispiyonlayacaginizi dusunuyordur.
O yuzden sizi ve abisini engelliyordur.
O yuzden takilmayin derim.

Sevgilinin kardeşine değil de sevgilinin sana laf yetiştirmesine takılmalısın bence... Hiç hoş değil

Senin görümcenin kafada var galiba boşver takma daha iyi siz ne yapıyorsunuz o da göremeyecek iyi tarafından bak benim abim nişanlandı daha 14 yaşımdayım kız tarafı beni de yolluyor onların peşinde heryere çanta gibi dedim abime allah aşkına siz beni şu pastaneye bırakın ben yer içerim gelir beni alırsınız insanlıklar mutluluktan 4 köşe oluyordu ben pek iyi bir görümceymişim yav

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…