- Konu Sahibi little bird
-
Ne bileyim benim de arkadaşlarım var ama instagram storylerinde onları paylaşmıyorum sürekli. İyice takıntı haline getirdim gördükçe.Sırf siz birliktesiniz diye bilmem kaç yıllık dostluğunu bitirmesini beklemek biraz bencillik değil mi sizce?
Sizin gibi onunla çok uyumlu olduğunu vs. düşünseydi onunla birlikte olurdu.
Lütfen kendinize kuruntu yapmayın.
Milyonlarca olabilecek durum var. Hangi birini kafamızda büyütüp, kendimizce çözümler bularabiliriz ki?
Sizinle story atıyor mu peki?Ne bileyim benim de arkadaşlarım var ama instagram storylerinde onları paylaşmıyorum sürekli. İyice takıntı haline getirdim gördükçe.
Benimle 1 atıyorsa onunla 5 atıyordur öyle diyim.Sizinle story atıyor mu peki?
Mesela benimle atmayıp, kız kankasiyla atsaydı açıkçası ben de dellenirdim.
O zaman Yalan Dünya'dan bir Nurhayat repliği gelsin; Allahım kriiiiiiizzzzzBenimle 1 atıyorsa onunla 5 atıyordur öyle diyim.
Yeni neslin gün boyu telefon elinde. Ne bileyim normal arkadaşlarımla onunla konuştuğumdan daha çok ve akıcı muhabbet ediyorum. Ya geç yazıyor yazsa da kesik kesik bi akıcılık yok. Hani mesajlaşmayı sevmiyor desem başka arkadaşlarıyla mesajlaşıyor o kız da dahil olmak üzere. Bana yazmayıp onlara yazıyor değil aynı anda yazıyordur ama rahatsız oluyorum belki de siz haklısınızdır bilmiyorumkız yüzünden kısmına yorum yapmayacağım.
bazen ilk mesajı 3 te atıyor kısmı çok boğucu.
günaydın/iyi geceler mesajları atma zorunluluğu mu var yeni nesil ilişkilerde?
cahilliğime verin.
sabah kalkıp hazırlanıp işe/okula gideceğim arada hiç dur bir günaydın mesajı çekeyim demedim.
zaten benim için tatsız saat dilimleri.
Evet benim de öyle çok çift var zaten onları görmek beni iyice delirtti. Benim bile çevremde direkt aklıma gelen öyle net 4 çift var.Belki yorumum olumsuz gelecek çoğu kişiye ama ben artık kolay kolay güvenemiyorum böyle durumlara.
Evet gerçekten arkadaş olabilirler, bu bir ihtimal. Ama başka ihtimaller de var. İnsan kompleks bir varlık. Cevremdekilerin yarısından çoğu senelerce kanka olduktan sonra aniden evlenen kişilerden oluşunca bir durup düşündüm konunuzda.
Ve bir krizz daha belki twitterda görmüşsündür en yakın erkek arkadaşlı bir post var. En yakın erkek arkadaş flörtlerini beğenmez ben onların içini bilirim derli. Ona sevgilimi etiketlemiş. Ona ne onun flörtünden deliricemO zaman Yalan Dünya'dan bir Nurhayat repliği gelsin; Allahım kriiiiiiizzzzz
Evet benim de öyle çok çift var zaten onları görmek beni iyice delirtti. Benim bile çevremde direkt aklıma gelen öyle net 4 çift var.
8-9 senedir uzaktan arkadaş gibilerdi. 2 senedir giderek artan bir yakınlık son 1 senede de nerdeyse her gün konuşmaya vardı. Sanki giderek daha yakın oluyorlar gibi geliyorOnlar sevgili olmak istese şu 8-9 sene içerisinde olurlardı bence takma bu kadar.iliskiniz ilerledikçe zaten en yakını sen olacaksın eskisi kadar gözüne batmayacak.
Yakınlıklarından rahatsız olduğumu belli edeyim mi?Önceden fikirlerim çok farklıydı ama artık olumlu bakamıyorum ben. Arkadaşınla görüşme demek de olmaz çok itici bir durum, eğer şans vermek istiyorsanız bu ilişkiye bence verin ve her şeyi gözlemleyin. Her iki durumda da kendini belli edecektir bir süre sonra.
İste bu problem :/Bir de benim bir önceki sevgilim şu an o zamanki yakın arkadaşıyla sevgili. Sanırım esas sorun bu, düşüne düşüne kafayı yicem aynı şeyi yaşarsam diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?