Sevgilimin(?) kız arkadaşı

Bence birbirlerine aşıklar ama.cesaret edemiyorlar. Bir küsluk aninda tamamen birbirlerinden kopma ihtimali onlari.bir iliskiye baslamaktan korkutuyor ama eger sizin iliskiniz ciddiye binerse nisan vs kiz adim atar sevgiliniz ona gider. Yalniz kalirsiniz

Benim de yakin erkek arkadasim var 28 yasindayim ilkokul 1den beri dusun. Evliyim.
Ama arkadasimla hic kopmadim. Evlenmeden once de sevgililerimiz oldu. Istesek cok rahat birbirimizle sevgili olurduk hic bir engelimiz yoktu ama biz arkadastik. Demem o ki aklina illa karsi cins diye getirme. Esimin de yakin kiz arkadasi var. Ben hep olaya oyle bakarim benden once pekala sevgili olabilirlerdi ama senelerce arkadas olmuslar.

Gecen gün ben de böyle bir konu acmistim cok disiplin sahibi bazi bayanlar benim erkek arkadasimin kiz arkadasindan ne hadle rahatsiz oldugumu yazdilar, hatta kendileri yatiya bile aliyorlarmis o arkadaslari ben de kendimi yobaz hissetmistim ama simdi burda görüyorum ki benim gibi düsünen bir cok bayan varmis. Ben hala cözemedim kendi derdimi ama galiba en dogrusu kendin gibi düsünen biriyle olmak.

Ama belliki siz esinize esinizde size bu konuda güven veriyorsunuz. Tam güvenemeseniz sorun olurdu diye düsünüyorum.

Ama belliki siz esinize esinizde size bu konuda güven veriyorsunuz. Tam güvenemeseniz sorun olurdu diye düsünüyorum.

Evet bak su onemli. Mesela ben arkadaşimin sevgilisi oldugunda mesaj sayimi azaltmistim. Hani basbasa olurlar rahatsiz olur diye. Sonucta ben de bir kizim, karsimdaki kizin da neyden rahatsiz olacagini az cok biliyorum. Keza o da öyle. Evlendigimden beri sarilmak yerine utanmasa asker selami verecek esim rahatsiz olmasin diye
Olay sevgilin de bitiyo anlayacagin. Yoksa kiz erkek arkadas inan sorun olmuyor.

Ben galiba yanlışlıkla dün bitirdim. Uzatmanın anlamı yok demiştim, konuşmaya tekrar bakınca bir daha konuşmayalım demişim gibi durmuş.
Şimdi ben yazsam yine hiçbir şey olmamış gibi devam ederiz de yazmicam gibi hiç huzurlu değilim.
Arkadaşlığını bitirmesini beklemiyordum ama mesafe koymalıydı bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…