Sevgilimin(?) kız arkadaşı

Benim de içimden gelen bırakmak çünkü çok kafaya takıyorum ama sırf o kız yüzünden bırakmak da korkaklık gibi geliyor. Bir yandan da onlar evlencek ben giden zamanıma üzülcekmişim gibi geliyor belki biraz abartı bir senaryo ama daha önce benzerini birebir yaşadım

Ben kızla yakınlığından rahatsız olduğumu belli ettim bile. Siz nasıl sabrettiniz çok rahatsız edici değil mi? Düşünmeyi bıraksam o kızla story paylaşıyor yine aklıma geliyor.

Kız taktik maktikle de olacak şeyler değil.

Yakın cevremde 2 kişi var. Birinin nişanlısı var biri evli. Bayağı da imrenilecek çiftler. Adamlar her yerde hatunlara olan aşklarını falan haykırıyorlar. Neredeyse bütün ig postları hatunlarıyla.
Bu herifler alenen bana yürüdüler. Bunları yaşadıktan sonra valla kimseye guvenmemeye başladım. Insandir yapabilir, belli olmaz. Ama hiç de kendimi kasamam ay aldatacak mi edecek mi diye. Kendi bilir.

Ben kızla yakınlığından rahatsız olduğumu belli ettim bile. Siz nasıl sabrettiniz çok rahatsız edici değil mi? Düşünmeyi bıraksam o kızla story paylaşıyor yine aklıma geliyor.
Bizim o kadar çok sorunumuz vardi ki buna gelene kadaaar Hala inanamıyorum kendime nasıl sabrettim diye. Telefon kullanmadığı bir dönem bile olmuştu, öyle diyeyim. Benimki aşkın gözü kör etme haliydi sanırım. Sonunu bilmeden surdurdum. Ama işte sonu güzel oldu, o da kısmet Ama bunun için bırakmayın derim ben.

Zaten aslında en çok gösteriş yapılan ilişkilerin içi boş oluyor.

Ben zaten son 3 senedir arkadaş sevgili demeden herkesten ciddili kazık yiye yiye paranoyak oldum.

Sen olsaydın bu durumda napardın? Bir şey olmamış gibi devam mı ederdin yoksa bırakır mıydın naparsa yapsın diye?

Çok huzursuz oluyorsan ayrıl kuzum ya.
Gerginlik veren, huzurunu bozan ilişkiyi ne yapacaksın? Ilişki dediğin hayatına bir nebze olsun + katan bir şeydir bence.

Zaten bırakmak zayıflık gibi geliyor. Böyle de her gün içim içimi yiyor. Umarım sonumuz sizinki gibi güzel olur

Yobazlıkla ne alakası var bu senin hayat tarzın bakış açın bana göre ve yaşayış tarzıma da bir erkeğin kız arkadaşı olamaz hiç bir zamanda bu yaşıma kadar normal bir şekilde erkek arkadaşım olmadı. Keza eşimin de aynı şekilde, Normal erkek arkadaşımız olunca çağdaş olmayınca yobaz mi oluyoruz ?

Zaten bırakmak zayıflık gibi geliyor. Böyle de her gün içim içimi yiyor. Umarım sonumuz sizinki gibi güzel olur ❤
Umarim
Kendinize güvenin ve kıza yaklaşın derim. Düşmanı yakında tutmak lazım.

Bazı üyeler öyle yorum yapabilir diye yazdım.Bence de olmasa daha iyi ne gerek var.

İlgi gösteriyor o zaman ama benim içimden onunla konuşmak gelecek mi artık bilmiyorum. En son yine onunla story paylaşmış konuşmalarını. Komik diye paylaşmış beraber çok eğlenirlerken...
Evet, bu fazlasıyla rahatsız edici.

Ayrıca şu wp konuşmalarını storye koymak bi bana mı ergence geliyor?

Bazı üyeler öyle yorum yapabilir diye yazdım.Bence de olmasa daha iyi ne gerek var.
Gayet doğru düşünüyorsunuz. Kendiniz söylediniz bir önceki ilişkinizde arkadaşı sevgilisi olmuş. Allah aşkına ateşle barut yanyana durur mu ? Allah muhafaza yarin bir gün evlenince evinize girip çıksa neler duyuyoruz. İyi o zaman sizde normal bir erkekle 7 24 normal bi şekilde mesajlaşın oda normal bakıcak mi ?

Keşke kızdan rahatsız olduğumu belli etmeseydim. Çok da bir şey demedim de sence de bu kadarı abartı değil mi? Hatta flört gibi dedim :/
Onu demeseydin iyiydi ya.
Neyse, olsun. Hala geç değil.
Kıza yaklaş, sevgiline de de ki ya ne kadar önyargılı yaklasmisim meğer ne iyi kızmış.
Mesela birlikte yemeğe çıkın ve evlere dağıldıktan sonra sevgilinle bu minvalde konuş.
Yakın dur kesinlikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…