Sevgilimin(?) kız arkadaşı

benim etrafımda öyle yıllarca arkadaş gibi geçinip birden evlenen yok sizin varsa çevrenizi sorgulayın.
öyle sevdiği kadının başka erkeklerle ilişkisini konuşan ama içten içe kızı seven erkekten de hayır gelmez tam tersi de geçerli.
arkadaşsa arkadaştır gerisi bahane. zaten ilişkileri ilerleyince kızla tanışacaktır konu sahibi.

Dunya senin veya benim cevremden ibaret degil. Konu sahibinin cevresini de bilemeyiz. Ayrica "binim cevremde yik cevreni sorgula" nedir ya az otede takil allah askina sizin cevreniz mikemmel kimse yanlis yapmaz hic duymadiniz, gormediniz boyle seyler zaten ve dunyada az gorulmus seyler bunlar, cevre dediginiz sadece arkadaslardan ibaret olmuyor.

Sen ne dusunmek istiyorsan dusun, bazi gercekler var gormek isteyene, istemeyen gormez zaten kadin erkek arkadasligi konusu oldumu en önde koşuyorsun, cosuyorsun durduk yere aciklama yapmak zorunda hissediyorsun surekli anlamadim. Naparsan yap banane senden

Dostluğunu tabiki bitirmesin
Ama sana ilgisiz olup o kızla bu kadar samimi olması rahatsız edici

Al benden de o kadar
Kesinlikle katılıyorum
Her gün msjlaşıp story atmalar falan çok fazla
Gereksiz samimiyetlerden hoşlanmam
Sevgilim için herseyden önce gelmem lazım yoksa bana değer vermediğini düşünürüm soğurum .değer görmek bir ilişkide olmazsa olmaz
Benimde erkek arkadaslarım var valla ne her gün msjlaşırım nede foto paylaşırım hatta hayatlarında biri varsa mesafeli olurum ki rahatsızlık yaratmayayım
Bu kız da diyebilir oğlum senin kız arkadsın var yanlış falan anlar diye bunu düşünebilir heralde
Ama yok bazı kızlar ilgi budalası şimdi hayatına biri girdi çocuğun kıymetli olmuştur
Evli barklı kadınların sırf ilgi görmek için eski sevgililerine yazdığını biliyorum gördüm saçma sapan insanlar var hayatta işte

Bu konularda bende geri kafalıyım valla karşı cinsten yakın arkadaşa hiç normal gözle bakmıyorum kaldıramıyorum

Bence böyle boş bir sebepten ötürü ayrılmanız çok saçma olur ki siz bu kişiyi seviyor ve bağlandığınızı söylüyorsunuz.. Biraz empati yapın sizin dostunuz da olabilirdi bu kişi.Ayrılmayı düşünmek yerine benimle de tanıştırabilirsin gibi seçeneklerle gidin böylece belki de gerçekten iyi dost olduklarını anlayacaksınız,gereksiz kuşku yerine konuşmayı deneyin sevdiğinizle.

Benimle 1 atıyorsa onunla 5 atıyordur öyle diyim.
Kıskanç biri değilimdir ama buna bende bozulurum. Bu derece samimiyetlerin altından pek masum duygular çıkmıyor. Sevgili dediğin huzur vermeli insana. Sürekli kafanızı meşgul eden, size kendinizi değersiz hissettiren bir ilişkiye devam etmeyin derim ben. Eğer kızdan rahatsız olduğunuzu belli ederseniz muhtemelen vazgeçilen siz olacaksınız.

Her bir yorum mantıklı geliyor.
evet sorun bu benim de erkek arkadaşlarım var beraber yemek yediğimiz de oluyor gayet ama ben her gün onlarla konuşmuyorum. Onlarla story atmıyorum.
Mesaj konusunu abartı bulmuslar ama 4te mesaj attı dün, hızlı cevap yazıyor ama hemen görüldü olmuyor çünkü bi yandan o kızla da konusuyor. Zaten baska bir konudan ona kızdım bi on dakika sonra bir baktım o kızla gülüşmeli konuşmasını story atmış. Belki de rahatsız olayım diye attı ya da ciddili umrunda değilim kızmışım kızmamışım takmıyor gülüyor eğleniyor.
Bu sebepten dolayı ne kadar öncelik verirse versin vakit ayırırsa ayırsın hep yanımda o kız ve diğer erkek arkadaşlarıyla eşit seviyedeyim gibi geliyor hatta bazen geri planda hissediyorum. Ona açıkça sormadım ama sorsam asla kabul etmez sana o kadar meşgul olduğum halde vakit ayırıyorum bilmemne o kaç yıllık arkadaşım der.
Ve kız da sürekli sevgilimle ilgili şeyler paylaşmaya başladı, dediğiniz gibi hayatına girince. Hatta kız sevgilimi bazı konularda güya arkadaşça kıskanıyor ve açıkça söylüyormuş bunu da başka bir arkadaşından öğrendim.

Belli ettim dün sert bir biçimde. Dediğiniz gibi vazgeçilecekmişim gibi geliyor.

Yakınlıklarının rahatsız edici olduğunu açıkça söyledim ve sinirlendi. Resmen flört eder tarzda konusuyorsunuz onun seni kıskanması kabul edilebilir şeyler değil dedim.Şu an ne olacak bilmiyorum dediğiniz gibi bıraktım dönerse benimdir dönmezse de en azından daha fazla başım ağrımaz.

+1

Sorun karşı cinsten arkadaşı olması değil, bu işte. Arkadaş grupları varsa muhtemelen bozulmasın diye sevgili olmaya yanaşmadılar, adam bakındı sizi buldu ama aklı sizde değil maalesef. Başıma geldiği için biliyorum... Bırakın gitsin, daha ilişki yokken adam gibi boş şeylerle uğraştıran insandan hayır gelmez.

Tavrımı koymama sert çıktı, ben de artık umrumda değilsin merak etme tarzı şeyler söyledim.

Hiç öyle şeyler demeyin bile, peki teşekkür ederim beraber geçirdiğimiz zaman için deyip güzelce uzaklaşın. Kendinizi alçaltmayın istemeden duygusallaşıp. Olgun bir insan yok karşınızda.

Ben yakın kız arkadaşı olan bir adamla sevgili olmak istemezdim. Sevmiyorum böyle karşı cinsle samimi olanları. Tanıma sürecinde bunlara dikkat etmiştim. Ve istediğim gibi biriyle evlendim. Aşırı mutluyum bu konuda da.

Bence abartıyorsunuz. Sizin o derece yakın arkadaşınız olmadığı için normal gelmiyor. Benim en yakın arkadaşım erkek ve 20 yıllık üniversiteden arkadasim. Hergun konusuruz mutlaka. Eşim ondan kıskansa cok kızarım. Öyle yıllar sonra arkadaşla evlenmek falan anlayabilecegim birsey degil benim için. Oyle olanlar başta hoşlanmıştır mutlaka bi çekim olmuştur. Arkadasliklarindan hoslanmadiginizi falan belli etmeyin derim

evet bunlar benim az gördüğüm şeyler. tutup dedikodunun kalitesizliğin olduğu yerlerde dolaşırsanız bunlara denk gelmeniz olasıdır. bunlar oluyor evet ama sürekli bunu düşünmek her an ay karşı cins bana yazacak sevgili olmak isteyecek diye yürümek çok sağlıksız.

bu forumda kaç yüz tane mesajım var evet belli konularda çoşarım yobazlığa bağnazlığa toleransım yok çünkü ama kız erkek kankiliği öyle çoşacağım şey değil ama her erkeğe de potansiyel sapık muamelesi yapılması da hoş değil hepimizin abisi amcası babası var kim ister onlara böyle bir muamele edilsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…