- 3 Ocak 2016
- 3.343
- 6.346
- 158
- 40
- Konu Sahibi little bird
-
"Aralarinda birşey olacak olsa simdiye kadar olurdu" dusuncesi aşiri bir kendini avutma ve kandirmadir önce onu soyleyeyim. Tabi ki aralarin birsey olmak zorunda degil ama yillarca arkadas gecinip birden evlenenler var mi? Evet var hem de çok. Bir kadin ve erkek haddinden fazla yakinsa, aralarinda 10 sene sonra da olsa birsey olabilir.
Benim de liseden beri kopmadigim erkek arkadaslarim var 2 tane ama ne hergun yazisirim, ne fotograf paylasirim, arada eskiden gelen dostlar olarak hal hatirlik sorar konusuruz biter.
Biraz bencil gelir belki ama hayatima duygusal manada giren kişi bana degersizlik hissi verdigi an biter asla ugrasmam. Hicbir arkadasi benden önce gelemez. Bu demek degil ki dunya etrafimda donsun, bir tek ben olayim ama o "degersizim" dusuncesi bana gectiyse yapamazdim. Zaten şu "samimi kiz arkadas" olayi olan tiplerden uzak dururdum hep
benim etrafımda öyle yıllarca arkadaş gibi geçinip birden evlenen yok sizin varsa çevrenizi sorgulayın.
öyle sevdiği kadının başka erkeklerle ilişkisini konuşan ama içten içe kızı seven erkekten de hayır gelmez tam tersi de geçerli.
arkadaşsa arkadaştır gerisi bahane. zaten ilişkileri ilerleyince kızla tanışacaktır konu sahibi.
Al benden de o kadar"Aralarinda birşey olacak olsa simdiye kadar olurdu" dusuncesi aşiri bir kendini avutma ve kandirmadir önce onu soyleyeyim. Tabi ki aralarin birsey olmak zorunda degil ama yillarca arkadas gecinip birden evlenenler var mi? Evet var hem de çok. Bir kadin ve erkek haddinden fazla yakinsa, aralarinda 10 sene sonra da olsa birsey olabilir.
Benim de liseden beri kopmadigim erkek arkadaslarim var 2 tane ama ne hergun yazisirim, ne fotograf paylasirim, arada eskiden gelen dostlar olarak hal hatirlik sorar konusuruz biter.
Biraz bencil gelir belki ama hayatima duygusal manada giren kişi bana degersizlik hissi verdigi an biter asla ugrasmam. Hicbir arkadasi benden önce gelemez. Bu demek degil ki dunya etrafimda donsun, bir tek ben olayim ama o "degersizim" dusuncesi bana gectiyse yapamazdim. Zaten şu "samimi kiz arkadas" olayi olan tiplerden uzak dururdum hep
Wooww harammBenimle 1 atıyorsa onunla 5 atıyordur öyle diyim.
EdinYakınlıklarından rahatsız olduğumu belli edeyim mi?
Kıskanç biri değilimdir ama buna bende bozulurum. Bu derece samimiyetlerin altından pek masum duygular çıkmıyor. Sevgili dediğin huzur vermeli insana. Sürekli kafanızı meşgul eden, size kendinizi değersiz hissettiren bir ilişkiye devam etmeyin derim ben. Eğer kızdan rahatsız olduğunuzu belli ederseniz muhtemelen vazgeçilen siz olacaksınız.Benimle 1 atıyorsa onunla 5 atıyordur öyle diyim.
Ama daha yenisiniz.
Dediğim gibi, bazı şeyler zamanla gelişir.
Nasıl ki tanıştığınız bir kadınla ilk görüşte can ciğer olmuyorsunuz, ilişki de böyle bir şey.
Paylaşımınız arttıkça birbirinizin en iyi dostu olursunuz ve diğer kişiler ister istemez ikinci planda kalır.
Daha en baştan bunu dert ederseniz kendinize güveniniz yokmuş gibi görünür.
Abartmıyorsun yada benim için abartılacak bi mevzu çok eski eski erkek arkadaşından bunun için ayrıldım bir değil birkaç tane kız arkadaşı vardı kıskançlık fln değil bu ama onlarla benden çok vakit geçirmesi daha fazla değer vermesi gıcık etti beniii defalarca uyardım kankam bacım dedi ama olmuyor biz yanyana iken bile sürekli arar sorarlardı pesss ettim uğraşamadım zaten kızlarda rahat tavırlıydı offf çekemiycem dedim..seni anlıyorum o kızın sevgilisi olsa belki sizin sevgiliniz le görüşmesine müsade etmez kızda tmm aşkım der ama erkekler öyle değil işte gıcık bi durum hiç te hoşnut olmak zorunda değilsin
Her bir yorum mantıklı geliyor.Şimdi bir sürü asarım keserimli yorum yapacaktım, zira ben bu konularda pek geri kafalıyım. Lakin ilk mesajında yazdığın "sevgili olmak üzere olduğum" kısmı manidar. Daha değilsiniz yani...
Ben olsam fak of der hayatıma devam ederim. Hiç de çekemem böyle şeyleri. Sana değer veriyorsa göstersin bir zahmet kaldı ki seven erkekler gösteriyor, %100 deneyim...
Bir de, ne o öyle her mesajında aynı şey, bırakıp gitmek korkaklık geliyor filan deyip durmuşsun. Bazen asıl cesaret zamanında bırakmaktır. Böyle devam edersen altın tepside sunuverirsin sevgili adayını o kızın ellerine benden söylemesi.
En klişe özlü sözü de şuraya bırakayım da içim de kalmasın. Zira senin durumuna çok güzel uyuyor.
Gideni serbest bırak, dönerse senindir, dönmezse zaten hiç senin olmamıştır.
evet sorun bu benim de erkek arkadaşlarım var beraber yemek yediğimiz de oluyor gayet ama ben her gün onlarla konuşmuyorum. Onlarla story atmıyorum.Al benden de o kadar
Kesinlikle katılıyorum
Her gün msjlaşıp story atmalar falan çok fazla
Gereksiz samimiyetlerden hoşlanmam
Sevgilim için herseyden önce gelmem lazım yoksa bana değer vermediğini düşünürüm soğurum .değer görmek bir ilişkide olmazsa olmaz
Benimde erkek arkadaslarım var valla ne her gün msjlaşırım nede foto paylaşırım hatta hayatlarında biri varsa mesafeli olurum ki rahatsızlık yaratmayayım
Bu kız da diyebilir oğlum senin kız arkadsın var yanlış falan anlar diye bunu düşünebilir heralde
Ama yok bazı kızlar ilgi budalası şimdi hayatına biri girdi çocuğun kıymetli olmuştur
Evli barklı kadınların sırf ilgi görmek için eski sevgililerine yazdığını biliyorum gördüm saçma sapan insanlar var hayatta işte
Belli ettim dün sert bir biçimde. Dediğiniz gibi vazgeçilecekmişim gibi geliyor.Kıskanç biri değilimdir ama buna bende bozulurum. Bu derece samimiyetlerin altından pek masum duygular çıkmıyor. Sevgili dediğin huzur vermeli insana. Sürekli kafanızı meşgul eden, size kendinizi değersiz hissettiren bir ilişkiye devam etmeyin derim ben. Eğer kızdan rahatsız olduğunuzu belli ederseniz muhtemelen vazgeçilen siz olacaksınız.
Yakınlıklarının rahatsız edici olduğunu açıkça söyledim ve sinirlendi. Resmen flört eder tarzda konusuyorsunuz onun seni kıskanması kabul edilebilir şeyler değil dedim.Şu an ne olacak bilmiyorum dediğiniz gibi bıraktım dönerse benimdir dönmezse de en azından daha fazla başım ağrımaz.Şimdi bir sürü asarım keserimli yorum yapacaktım, zira ben bu konularda pek geri kafalıyım. Lakin ilk mesajında yazdığın "sevgili olmak üzere olduğum" kısmı manidar. Daha değilsiniz yani...
Ben olsam fak of der hayatıma devam ederim. Hiç de çekemem böyle şeyleri. Sana değer veriyorsa göstersin bir zahmet kaldı ki seven erkekler gösteriyor, %100 deneyim...
Bir de, ne o öyle her mesajında aynı şey, bırakıp gitmek korkaklık geliyor filan deyip durmuşsun. Bazen asıl cesaret zamanında bırakmaktır. Böyle devam edersen altın tepside sunuverirsin sevgili adayını o kızın ellerine benden söylemesi.
En klişe özlü sözü de şuraya bırakayım da içim de kalmasın. Zira senin durumuna çok güzel uyuyor.
Gideni serbest bırak, dönerse senindir, dönmezse zaten hiç senin olmamıştır.
"Aralarinda birşey olacak olsa simdiye kadar olurdu" dusuncesi aşiri bir kendini avutma ve kandirmadir önce onu soyleyeyim. Tabi ki aralarin birsey olmak zorunda degil ama yillarca arkadas gecinip birden evlenenler var mi? Evet var hem de çok. Bir kadin ve erkek haddinden fazla yakinsa, aralarinda 10 sene sonra da olsa birsey olabilir.
Al benden de o kadar
Kesinlikle katılıyorum
Her gün msjlaşıp story atmalar falan çok fazla
Gereksiz samimiyetlerden hoşlanmam
Sevgilim için herseyden önce gelmem lazım yoksa bana değer vermediğini düşünürüm soğurum .değer görmek bir ilişkide olmazsa olmaz
Benimde erkek arkadaslarım var valla ne her gün msjlaşırım nede foto paylaşırım hatta hayatlarında biri varsa mesafeli olurum ki rahatsızlık yaratmayayım
Bu kız da diyebilir oğlum senin kız arkadsın var yanlış falan anlar diye bunu düşünebilir heralde
Ama yok bazı kızlar ilgi budalası şimdi hayatına biri girdi çocuğun kıymetli olmuştur
Evli barklı kadınların sırf ilgi görmek için eski sevgililerine yazdığını biliyorum gördüm saçma sapan insanlar var hayatta işte
Her bir yorum mantıklı geliyor.
evet sorun bu benim de erkek arkadaşlarım var beraber yemek yediğimiz de oluyor gayet ama ben her gün onlarla konuşmuyorum. Onlarla story atmıyorum.
Mesaj konusunu abartı bulmuslar ama 4te mesaj attı dün, hızlı cevap yazıyor ama hemen görüldü olmuyor çünkü bi yandan o kızla da konusuyor. Zaten baska bir konudan ona kızdım bi on dakika sonra bir baktım o kızla gülüşmeli konuşmasını story atmış. Belki de rahatsız olayım diye attı ya da ciddili umrunda değilim kızmışım kızmamışım takmıyor gülüyor eğleniyor.
Bu sebepten dolayı ne kadar öncelik verirse versin vakit ayırırsa ayırsın hep yanımda o kız ve diğer erkek arkadaşlarıyla eşit seviyedeyim gibi geliyor hatta bazen geri planda hissediyorum. Ona açıkça sormadım ama sorsam asla kabul etmez sana o kadar meşgul olduğum halde vakit ayırıyorum bilmemne o kaç yıllık arkadaşım der.
Ve kız da sürekli sevgilimle ilgili şeyler paylaşmaya başladı, dediğiniz gibi hayatına girince. Hatta kız sevgilimi bazı konularda güya arkadaşça kıskanıyor ve açıkça söylüyormuş bunu da başka bir arkadaşından öğrendim.
bence bu tuhaf ve hak verdim sana...neden yani bir insanın en yakını sevgilisi olması gerekmez mi?Benimle 1 atıyorsa onunla 5 atıyordur öyle diyim.
Tavrımı koymama sert çıktı, ben de artık umrumda değilsin merak etme tarzı şeyler söyledim.
Dunya senin veya benim cevremden ibaret degil. Konu sahibinin cevresini de bilemeyiz. Ayrica "binim cevremde yik cevreni sorgula" nedir ya az otede takil allah askina sizin cevreniz mikemmel kimse yanlis yapmaz hic duymadiniz, gormediniz boyle seyler zaten ve dunyada az gorulmus seyler bunlar, cevre dediginiz sadece arkadaslardan ibaret olmuyor.
Sen ne dusunmek istiyorsan dusun, bazi gercekler var gormek isteyene, istemeyen gormez zaten kadin erkek arkadasligi konusu oldumu en önde koşuyorsun, cosuyorsun durduk yere aciklama yapmak zorunda hissediyorsun surekli anlamadim. Naparsan yap banane senden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?