- Konu Sahibi little bird
-
Kendisine laf söylememem için muhtemelen ben de konuşsam bakar. Daha doğrusu beni cepte görüyormuş gibi geliyor bazen.Gayet doğru düşünüyorsunuz. Kendiniz söylediniz bir önceki ilişkinizde arkadaşı sevgilisi olmuş. Allah aşkına ateşle barut yanyana durur mu ? Allah muhafaza yarin bir gün evlenince evinize girip çıksa neler duyuyoruz. İyi o zaman sizde normal bir erkekle 7 24 normal bi şekilde mesajlaşın oda normal bakıcak mi ?
Bıktım bu taktiklerden ama bilmiyorum yapıcaz mecburen bişeyler...Kaçan kovalanır fazla klişe bir taktik ama %98 ise yarıyor :/
Ben en iyi kankası gibi hissetmiyorum işte sorun orda. En çok bana değer verdiğini hissetsem böyle olmazdı.Ben sorun etmezdim.
Sevgilimin çok fazla kız arkadaşı var, çoğu lise, üniversite arkadaşları.
Ama biz sevgili olduğumuzdan beri en iyi "kankası" benim. Böyle olmadan önce de sorun etmedim hiçbirini.
Böyle şeyleri kafaya takan bir insan değilim zaten.
Yarışa girmeye de gerek duymam, bazı şeyler kendiliğinden gelişir.
Siz devam etmek istiyorsanız bunu sorun yapıyor, kompleks haline getiriyor gibi görünmeyin. Kendinize güvenin.
İyi bir ilişki kurarsanız birbirinizin en iyi dostu olursunuz zaten. Sizin açınızdan sorun olabilecek şeyler otomatikman çözülür.
Ben en iyi kankası gibi hissetmiyorum işte sorun orda. En çok bana değer verdiğini hissetsem böyle olmazdı.
Abartmıyorsun yada benim için abartılacak bi mevzu çok eski eski erkek arkadaşından bunun için ayrıldım bir değil birkaç tane kız arkadaşı vardı kıskançlık fln değil bu ama onlarla benden çok vakit geçirmesi daha fazla değer vermesi gıcık etti beniii defalarca uyardım kankam bacım dedi ama olmuyor biz yanyana iken bile sürekli arar sorarlardı pesss ettim uğraşamadım zaten kızlarda rahat tavırlıydı offf çekemiycem dedim..seni anlıyorum o kızın sevgilisi olsa belki sizin sevgiliniz le görüşmesine müsade etmez kızda tmm aşkım der ama erkekler öyle değil işte gıcık bi durum hiç te hoşnut olmak zorunda değilsinMerhaba daha önce de konu açmıştım sevgili olmak üzere olduğum biri var.
Ve bu kişinin liseden beri arkadaş olduğu bir kız var. Yani yaklaşık 8-9 seneden fazladır tanışıyorlar ama son 2 senede ortak yaşadıkları bir olaydan sonra giderek iyice yakın olmuşlar ve hemen hemen her gün bir cümle de olsa mesajlaşıyorlar.
Bana her şey kesinlikle arkadaşça gibi anlatıyor ama düzenli aralıklarla telefonda konuştuğu mesajlaştığı biri olması rahatsız edici değil mi? Ben mi yobazım?
Kız da bakınca huy olarak tam sevgili olmak istediğim kişiye benziyor, benden çok onunla uyumlularmış gibi geliyor.
Zaten ilgisizliğine zor tahammül ederken bir de bu çıktı. Ama şu an sırf bu kız yüzünden tamamen bırakmak da korkaklık veya kaçmak gibi geliyor.
İlgisiz derken de buluştuğumuzda çok iyi. Mesajlarıma geç dönüyor. Bazen ilk mesajını öğlen 3te atıyor. Ben bir günaydın bekliyorum en azından.
Bu kadar mutsuzken neden devam ediyorsun derseniz buluştukça bağlandım ve sevmeye başladım ama keşke her şey buluştuğumuz zamanki gibi olsaydı...
Sizce abartıyor muyum? Kız yüzünden ondan uzaklaşmak korkaklık mı olur? Kendimi boşa mı yıpratıyorum boşa değilse de değer mi bu kadar yıpranmama kafamda bunlar dönüp duruyor bir yandan da malesef ki onu seviyorum
Yakınlıklarından rahatsız olduğumu belli edeyim mi?
Güvenin olmadığı hiçbir ilişkiye başlamayın.Evet benim de öyle çok çift var zaten onları görmek beni iyice delirtti. Benim bile çevremde direkt aklıma gelen öyle net 4 çift var.
Çok huzursuz oluyorsan ayrıl kuzum ya.
Gerginlik veren, huzurunu bozan ilişkiyi ne yapacaksın? Ilişki dediğin hayatına bir nebze olsun + katan bir şeydir bence.
En katıldığım yorum bu oldu.
Sizi huzursuz eden şeyler varsa ilişkide, o ilişki size iyi gelmiyor demektir. O zaman neden devam???
Kız kanka olayına yorum yapmayacağım. Olabilir.
Ama şu “ilgisizliğine daha yeni alışmıştım” sözünüz üzdü beni. Her ilişkinin dinamiği farklı, herkesin beklentisi farklı. Ben de mesela ilgisizliğe gelemem. Hayatta sahip olmak istediğim her şeye sahibim. Hayatımdaki tek eksik şey sevgi ve ilgi. Onu da veremeyecekse hayatımda işi yok.
Geçen sene biriyle görüşmüştüm, aynı dediğiniz gibi ben sabah günaydın yazıyorum, iletilmiyor bile. Saat 10-11 gibi iletiliyor. Saat 13-14 gibi günaydın yazıyor. Hayır işe giden adamsın. Neden kapalı o telefon 10-11’e kadar?
Başka bir yorumda okudum,3nity yazmış, neden günaydın-iyi akşamlar mesajı diye. Mesela bu benim görüştüğüm adamla tam birbirine göreler bu açıdan bakınca. Ama herkes aynı değil. Benim için çok önemli bir mesele bu. Sabah uyanınca ararız birbirimizi. Güne sesimizi duyarak başlarız. Uyumadan mutlaka mesajlaşırız ya da konuşuruz. Yaşlar da büyük yani :))
Ben bu ilgi konusunda paralel düşünmediğiniz kişiyle birlikte olma fikrine sıcak bakmıyorum. Dünyada sizin gibi düşünen erkekler de var. Sabah sizden günaydın mesajı bekleyen, sizin erkek kankanız olmasına sıcak bakmayan, kendisinin de kadın kankası olmayan bir erkek arkadaş...
Mutsuzsanız, huzursuzsanız devam etmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?