arkadaşını tanımıyorum o konuda bir şey diyemem ama önceden bu kadar sık görüşmüyorlardı beni rahatsız eden şey bu. konuşmam gerek kesinlikleBu konularda bazilari cok rahat ve bu bazilari rahat diye ben rahatsiz oldugum durumu yaşamak zorunda hissetmem kendimi.
"Asiri samimi" kadin kanka olaylari olan adamlar bana sıkıntı verir acikcasi, benim de 2 yakin erkek arkadasim var konusurz nadiren gorusuruz ama "cok samimi, devamli yazişan görüşen" hallerde degiliz. Fazlasini ben çekemem
böyle bir durum olacağını zannetmiyorumTedbiri al yoksa yakında iliskilerini duyarsınız.
Benim eski sevgilimde kızlarla çok arkadaştı hele itici iğrenç bı kız vardı onunla aşırı derecede sıkı fıkıydılar kız tam bir erkek fatmaydı ben rahatsız olduğumu dile getiriyordum ama sürekli bahane ettiğimi söyledi kavgaya yer arıyormuşum kız bunun sırtına masaj yapıyordu sürekli bişey alıp ayağına getirirdi bana söylemeden gizli gizlide buluşuyorlar mış ve dedikodumu yapıyorlarmış iğrenmiştim kız beni sevmezdi zaten sevgilimede aşıktı belliydi kızın sevgilisi vardı kaç tanede erkeğe yürüyordu hayır güzelde değildi tam erkek fatmaydı cidden. Neyse söyledim söyledim defalarca kez çok yakın olmamasını kızın bana olan kibirli ve itici bakışlarından rahatsız olduğumu söyledim sonunda terketti tabi olan bu arkadaşıymış güya ... Sonra tabi peşimde sürünmeye başladı artık umrumda değil haklıydın 3. Kişileri aramıza sokmamalıydım dedi vs.vs. tabi aldatmışta beni başkasıyla ilişkimiz varken falan filan sonradan öğrenmiştim . Bak inan sevse seni sen üzülüyorsun kıskanırsın diye keser konuşmayı kızlarla sana bakar başka kızları sokmaz aranıza ama sevmiyor demekki ayrılmanız bunun yüzünden olursa şaşırma çünkü kavgalar başlayacak ve bıktığını söyleyip terkedecek yakındır bunlar aklında bulunsun kesin kez şöyle uyar eğer uymuyorsa mesafeni koy çok yıpranırsın sonramerhabalar :)
bu durumu size sormadan farklı görüşler almadan konuyu erkek arkadaşım açmak istemedim. erkek arkadaşımla onun üniversitesi bitince tanıştık. okuldayken arkadaş grubunda olan birkaç kız vardı. zaten biriyle tanışmıştım. aralarındaki iletişimden rahatsız olmamıştım.
ama son bir hafta-on gündür bir diğer kız arkadaşıyla sık sık mesajlaştığını öğrendim. önceden böyle çok sık iletişime geçmezlerdi. denk gelirlerse ayda yılda bir buluşurlardı o kadar.
başta kitap göndermesi için konuşmuşlardı ama mesele halloldu artık ve ben bu sürekli iletişimden rahatsız oluyorum. bu konuda fikrinizi almak istedim
kavga çıkarmam ve suçlayıcı konuşmam zaten. ama rahatsız olduğumu dile getirmek istiyorum. böyle şeyler bence konuşulmalıBu tamamen sizin bakış açınızla ilgili bir durum. Şahsen ben rahatız olmam. Gerek üniversiteden gerek liseden sürekli iletişimde olduğum erkek arkadaşlarım var, eşimin de aynı şekilde. Hiçbir ilişkimde kız arkadaş problemi yaşamadım. Siz rahatsız olduğunuza göre hoşlanmadığınız bir durum var elbette dile getirebilirsiniz ve bence kafanızda büyüteceğinize konuşmalısınız ama karşınızdaki insanın tavrı önemli. Ben şahsen arkadaşlarıma müdahalede bulunan bir kişi ile ilişkime devam etmek istemezdim. Erkek arkadaşınızla bu sebepten ayrılabilirsiniz buna göze alarak konuşun derim.
umarım böyle bir durum yaşamamBenim eski sevgilimde kızlarla çok arkadaştı hele itici iğrenç bı kız vardı onunla aşırı derecede sıkı fıkıydılar kız tam bir erkek fatmaydı ben rahatsız olduğumu dile getiriyordum ama sürekli bahane ettiğimi söyledi kavgaya yer arıyormuşum kız bunun sırtına masaj yapıyordu sürekli bişey alıp ayağına getirirdi bana söylemeden gizli gizlide buluşuyorlar mış ve dedikodumu yapıyorlarmış iğrenmiştim kız beni sevmezdi zaten sevgilimede aşıktı belliydi kızın sevgilisi vardı kaç tanede erkeğe yürüyordu hayır güzelde değildi tam erkek fatmaydı cidden. Neyse söyledim söyledim defalarca kez çok yakın olmamasını kızın bana olan kibirli ve itici bakışlarından rahatsız olduğumu söyledim sonunda terketti tabi olan bu arkadaşıymış güya ... Sonra tabi peşimde sürünmeye başladı artık umrumda değil haklıydın 3. Kişileri aramıza sokmamalıydım dedi vs.vs. tabi aldatmışta beni başkasıyla ilişkimiz varken falan filan sonradan öğrenmiştim . Bak inan sevse seni sen üzülüyorsun kıskanırsın diye keser konuşmayı kızlarla sana bakar başka kızları sokmaz aranıza ama sevmiyor demekki ayrılmanız bunun yüzünden olursa şaşırma çünkü kavgalar başlayacak ve bıktığını söyleyip terkedecek yakındır bunlar aklında bulunsun kesin kez şöyle uyar eğer uymuyorsa mesafeni koy çok yıpranırsın sonra
böyle bir durum olacağını zannetmiyorum
[/QUOTE
Bekle ve gör!...
ben zaten çok kıskancımdır yani kafamda büyütmüş de olabilirim bilmiyorum..Ben de bi ara arkadaşlarımla çok mesajlaşırım sonra aylarca aramam sormam.Bence sen şüphelendiğin icin rahatsız oldun.
evet en doğru yaklaşım böyle olur bence de. teşekkürler :)Ben asiri kiskanc değilim elbette ki kız arkadaslari olur arada bir bulusur bir seyler yapar. Ama sıkça mesajlasmasini istemezdim rahatsız olurdum. Bence trip atmadan tatlı dille söyleyin bu aralar sık konusuyorsunuz bir sorunu mu varmış şeklinde
Umarım canım ben çok kötü zamanlar yaşadım arkadaşım diyip onu seçmesi beni terketmesini hala sindirememişken aldatıldığımı öğrenmem baya baya koymuştu kısaca kızlarla mesafe koysun zor mu hayatındaki tek kızın sen olması? Çok mu gerek 3. Kişiler hayır erkek arkadaşları olsun kız arkadaşı bol olan kişilerden çok hayır görmedim açıkçası zehir ediyorlar hayatı inan umarım sonradan üzülmezsin eğer çok diretirse sende erkek arkadaşlar bul kendine onlarla görüş hiç saygı da kalmamışki insanlarda.umarım böyle bir durum yaşamampek zannetmiyorum ama konuştuktan sonra göreceğim.
ee niye endişeleniyorsunuz o zaman? Kız erkek arkadaşınızı dolandıracak diye mi?böyle bir durum olacağını zannetmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?