beni bırakacak mı korkum yok. tepkimi ya da rahatsızlığımı nasıl dile getirebilir miyim diye sordum. siz de öyle şakalar komiklikler falan..ee niye endişeleniyorsunuz o zaman? Kız erkek arkadaşınızı dolandıracak diye mi?
Buradaki aldatiyordur tarzı yorumlara kulak asmayın erkek arkadasinizi en iyi siz tanıyorsunuz. Benim de samimi erkek arkadaşlarım var ama bana yürümüyorlar adı üstünde arkadaş. Dinlemeden etmeden bir yargıya varmayın belki üniversite yollarindan biriyle konusmak onu iyi hissettiriyordur.evet en doğru yaklaşım böyle olur bence de. teşekkürler :)
gerçekten öyle bir korkum ve düşüncem yok çok şükür. her ilişkinin dinamiği farklı sonuçta herkes farklı bir konu üzerinde duruyor. belki benden daha deneyimlisiniz belki daha önce böyle bir durum yaşamışsınızdır diye sormuştum ama kesin aldatılıyorsunuz yorumlarını görünce üzüldüm haliyle..Buradaki aldatiyordur tarzı yorumlara kulak asmayın erkek arkadasinizi en iyi siz tanıyorsunuz. Benim de samimi erkek arkadaşlarım var ama bana yürümüyorlar adı üstünde arkadaş. Dinlemeden etmeden bir yargıya varmayın belki üniversite yollarindan biriyle konusmak onu iyi hissettiriyordur.
Ya ne alakası var. Sürekli bir erkekle yazışsa da rahatsız olacak mısınız? Bu kızla samimiyetinden rahatsızım diyorsunuz, o da ister istemez, daha da yakınlaşabilirler mi endişesidir.beni bırakacak mı korkum yok. tepkimi ya da rahatsızlığımı nasıl dile getirebilir miyim diye sordum. siz de öyle şakalar komiklikler falan..
Neden rahatsız oldun öyleyseböyle bir durum olacağını zannetmiyorum
Kuzum istisnalar olabiliyor bende ilk başlarda sorun etmezdim ama aşırı derecede eski sevgilimle iç içe olan erkek Fatma bir kız vardı kizi zaten sevmezdim çok kavgacı ve tehtidkar bı kızdı ama dedikodumu yapıyorlarmış ve gizli gizli buluşuyorlar mis benim haberim yoktu kız masaj yapiyomus buna ya sırtına o kızda bana alttan alttan laf sokuyodu ayrıldıktan sonra bile mesaj attı tehtidkar şekilde aşık olduğu belli yani ama anlatamadım suçlu ben oldum aramıza 3 kişileri soktukça soktu mesafeli olsa birşey demezdim ama sonuç bu ama ise de yariyolar böyleleri gerçek yüzünü gördüm iğrenç karaktersiz benide aldatmisti meğerse iyi oluyor yaniBenim de kardeşten öte erkek arkadaşım vardı konuşuyorduk ta sürekli çünkü konuşacak konumuz bitmiyordu ve çok gülüyorduk mutluyduk yani, eşim ne yaptı rahatsız oldu sizin gibi ve görüşmüyorum artık zaten şehir değişerek evlendim, adamın tahammülü yok ve istemiyor, yani sizin yüzünüzden biz en yakın arkadaşlarımızı kaybediyoruz bazen, bu kötü niyet neden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?