Sevgilimin Kız Arkadaşı

erkek arkadaşını bilmem ama genelde erkekler böyle şeyleri pek önemsemezler
bu seni umursamadığının değer vermediğinin falan göstergesi değil yapıları böyle
bazı şeylerin üst üste gelmesi kıza sinir olmana yol açmış olabilir ama farklı açıdan yanaş derim bu sayede hem erkek arkadaşının takdirini kazanırsın hem de inan için rahatlamış olur
erkekler arkadaşlarıyla iyi anlaşan kızları sever
belki şüphelerinde haklısındır da ona bir şey diyemem ama eğer değilsen bu şekilde devam edersen kendin uzaklaştırırsın sevgilini ve aklında yoksa bile aklına sokarsın kızı

Çok haklısın... İşte eğer ben kuruntu yapıyorsam, o zaman kötü...

Ben öyle kıza yakın olup, içten içe nefret edemem.
Ya nefret eder uzak olurum.
Ya gerçekten insan olarak sever , yakın olurum. Ortası yok ne yazık ki

Çok haklısın... İşte eğer ben kuruntu yapıyorsam, o zaman kötü...

kıza karşı negatif bakma erkek arkadaşını da sıkma bu konuyla ilgili şüphelerin varsa da kendine sakla en azından böyle bir durum olursa tahmin etmiştim dersin ama yoksa yok yere ilişkini yıpratmış olursun ki ben olduğunu düşünmüyorum

Ama ben çoktan rahatsız olduğumu dile getirdim ve eğer okuduysanız bu konu hakkında tartışmalarımız da oldu. Beni asıl sinir eden, beni bu kadar bu kızla yakınlığı yıprattığı halde, onun hala bu durumu takmıyor oluşu... Tartışmalarımıza rağmen, kızın her geçen gün başka bir olayla gözüme gözüme girmesi...

eğer anlattığın gibi gözlerine baktığında sevgi görüyorsan bu kavgalarla yorma sevgisini derim
gözlerinde sevgi olan adam başkasına farklı gözle bakmaz ki hem kardeşim gibi demiş kız için
bu durumda yakın olması çok normal sen de yakın ol kızla bu sayede hem kızın erkek arkadaşına karşı bir şey hissedip hissetmediğini de anlayabilirsin
kızla zıtlaşmanın sana hiç bir yararı yok
takmaması konusunda da dedim ya erkekler önemsemez böyle şeyleri kıskandığını düşünmüştür belki de inadına yapıyordur kıskan diye

Sessiz kalacağım bakalım ilerleyen günler neler gösterecek... Teşekkür ederim fikirlerin için canım

Yazdıklarınızı okudum da, kızın size karşı birebir yaptığı bir laf, konuşma falan olmamış. Ama maşallah erkek arkadaşınız ortalığı iyice kızıştırmış. Benim kadın sezgilerim de, kızın hiçbir şeyden haberi olmadığını, erkek arkadaşınızın ortalığı karıştırmak için olayları abartarak anlattığını söylüyor. Sanki kızın kendisine ilgisi varmış havası yaratıyor. Açıkcası ben bu konuda karşı taraftaki kızdan rahatsızlık duymadım.
Bence gidip rahatsızlığınızı ve olanları kıza anlatıverin, bakalım o size neler söyleyecek. Belki de ne yurttan almalar, ne aynı odada kalma talebi, nede kıskanılacak kızım gibi lafların hiçbiri söylenmemiştir.
Sizin zaten başta kıza gıcık olma nedeninizde bile elle tutulur taraf yok, birde üstüne erkek arkadaşınızın lafları gelmiş iyice gıcık olmuşsunuz. Halbuki bir anlayın bir dinleyin bakalım.

bence ortada hiç bir şey yok. bence sevgilinin aklında olmayan şeyleri aklına sokma. ayşeden bahsetme bile.

ama diğer konularda örn. neden seni çağırmadığı ..gibi üzüldüğünü filan söyle. ama kırmadan, kızmadan. gün geçtikçe seninle geçirdiği vakitler arkadaşlarıyla geçirdiklerinden fazla olacak senin yanında mutluysa. ama ona karıştığını düşünürse soğuyabilir.

Kızlar taşlarmısınız ya da bana katılırmısınız bilmiyorum ama ben kadın erkek kanka yaaa nolcak buna inanmıyorum kimsede beni inandıramaz eğer böyle bişeyin zararı yoksa neden hiçbir erkek böyle bi durumda kız arkadaşını anlayışla karşılamıyor biliyor çünkü sakat bişey çıkacağını bu 1. 2. olarak ayşe konusunu hatırlatma diyen arkadaşlara katılıyorum inan bana adam bi süre sonra çıkıp karşına diyicekki ya yapsamda kızıyo yapmasamda kızıyo bari yapımda boşa laf yemiyim :))) 3. olarak 5-6 aylık yanlış okumadıysam bi ilişki demişsin zaman eğer bu kadar kısa olmasaydı bende kesinlikle derdim bitir arkadaşlığını de diye 4. ve sonuncu kimse için sıkma canını buna inan hiçkimse değmez

Eğer 3. şahıslar yüzünden sevgilinizle kavga edip
Hemde aranızın bozulmasına rağmen sevgiliniz o kişiyle görüşmeye
ve hatta gezilere , bilmem nerelere gidiyorsa
O erkeğin gözünde zerre kadar değeriniz yoktur.
En sevmediğim şeydir , bir erkeğin kız arkadaşının olması
Heleki bu kadar yakın olmaları
Ben olsam aradan çekilirdim ama siz hala inatla sürdürüyorsunuz tüm size ezik gibi davranışlarına rağmen
Hele birde sevgilinizin kız arkadaşım seni kıskanıyor
Dediğinde bitmeliydi bu ilişki
Bu nasıl bir erkektir , nasıl bir sevgidir
Ben erkek arkadaşınızın tavrından çok size kızdım
Böyle değersiz bir erkekle beraber olduğunuz için.

kesinlikle katılıyorum. benim rahatsız olduğum birşeyi sevgilim gözüme gözüme sokuyorsa yolu açık olsun. gitsin kankasıyla mutlu olsun. okuduklarım arasındada en sinir olduğum sevgilinin o kıza gidip bak seni kıskanıyor demesi. ne kadar çirkin bir davranış. gidip bunu söylemesi o kızın kendini fazlasıyla bişey sanmasına yetmişte artmış zaten. ben bu kadar sinir olucam laf söyliycem rahatsız olucam o da ısrarla kızın dibinden ayrılmıycak. nefret ettiğim ve asla kabullenemiyeceğim şeyler bunlar. resti çek canım. inanki bişey kaybetmezsin. sakın taviz verme.

Sevgiliniz bana biraz art niyetli geldi.Siz rahatsızlığınızı
dile getirdiğiniz halde inadına yok o istedi ben yurttan aldım,aynı odada
kalmayı teklif etti bilmem ne...Hele kıza gidip seni kıskanıyor demesi
cabası,açıkcası pek erkek doğasına uygun değil bu tip şeyler.Kızdan önce
sevgiliniz ve amacını sorgulayın derim ben

Son düzenleme:
kızla konusablirsn açık açık söyle erkek arkadaşınla samimi olmasından rahatsız olduğunu ve aralarına mesafe koymaları gerektiğini.. ya da erkek arkadasına soğuk davran biraz tavrını koy ortaya..

Herkesin yazdığı gibi bana iklsi de hiç masum gelmediler. Ayrılığın eşiğlne geliyorsunuz adam sizi blr kaç sözle kandırıyor her şey yine aynı tas aynı hamam. O kızı resmen hayatının merkezine oturtmuş. Eski mesajlara göre de aralarında eskiden duygusal bir şeyler yaşanmış gibi. Sevgilin seni hiç umursamıyor bence sen kendlne değer veriyorsan bu adamdan uzaklaş.

Hani diyorlar ya onu sevseydi siz olmazdınız ayşe olurdu yanında.Belki de ayşe o zmnlar pas vermediği için aralarında bişey gelişmemiş olabilir.Sonucta sizden once de kızın resmine iltifatlar falan.Şimdi sevgiliniz bekar olmadığı için kıymete binmiş olabilir.

Kankalık ilişkisinde birinden birinin duygularının boş olmadığı kesin yoksa ikisinden biri saygıdan(kendine saygısından ya da size saygısından) dolayı izin vermezdi.Sonuçta karekter meselesi kim kendine yakıştırır bu durumu.

Buarada arkadaşlık ilişkisini kesmesin mesafe koysun diyorsunuz ya yok oyle bişey.Bir kere mesafe kalkmış bu durumda isteselerde mesafe koyamazlar.tıpkı eski sevgilinle dost olamayacağın gerçeği gibi.ilişkisini kesmesi daha kolay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…