- 23 Ağustos 2012
- 51.872
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.619
- 898
- Konu Sahibi hayatagulumse00
-
Sen o ortamı oluşturuyorsan hiç bir erkek buna kayıtsız kalmaz kalıyorsa direk nikah kıydır evlenme teklif et zor o kadar içip eğlenip eve geliyorsan erkeğin kafasında tek bir şey uyanır onu da biliyorsunuz.
Sınır çizeceksin kendine yok çizmiyormusun evine gitmeyeceksin o zaman eve bırakmasını isteyeceksin tecavüz mü var o zaman gider şikayet edersin arkasında mı duramıyorsun yapmayacaksın şikayet etmezsen adamı haklı çıkartırsın açık net üstüne bir de kuzeni ile yatıyorsan sevgili ya da değil bu senin bu konuları takmadığını gösterir rahat kadın imajı çizmene sebep olur konu sahibi de öyle rahat bir kadın sevgilisi de zaten aşık olmak istemiyorum vs derken zaten karı koca gibiyiz ne aşkı diyor muhtemelen sevgilisi olarak konu sahibi görüyor sevgilisi dediği F*** body olarak düşünsene içip çoşan kuzeni ile yatan arkasından çok yeni ilişki de senle yatan bir kadın adam ciddi düşünür mü ?
Konu sahibi de biliyor ki laf olacak saf değil eksik gedik yazıyor işine gelene cevap veriyor
Su yazdiklariniza gore , "rahat" kadinlarin hayirlari hayir olarak kabul edilmemeli ?? Yani "rahat" kadinlara tecavuz edilebilir, onemli degil?
Kiz ickiliydim, kendimi savunmayacak durumdaydim demis........kendini savunmayacak durumdan faydalanmak=tecavuz, bu kadar .
Konuya geleyim, rahat da olsa , yollu da olsa, fahise de olsa kimseye tecavuz mesru/hakli olamaz.Nokta.
Hayır sen hala algılayamadın yada algıladın çeviriyorsun
Sen niye o kadar içiyorsun kendini kaybedecek kadar ? Bunun cevabını verebilirmisin bana ?
Kime ne hanimefendi, isteyen istedigi kadar icer, bunun ne cevabi olacak ? Sarhos olup kendini tanimadigin bir erkegin yaninda savunmasiz birakip , bu adama fazla guvenmek bence de aptalca ama tecavuzu asla hakli cikarmaz.
Bence siz algilayamadiniz, once kiz rahat dediniz, simdi niye icki icti, niye yaptiysa yapti, salak olmak, guvenmek suc degil ama aptalliktan istifade etmek suc.
Sizin kafaniz yerinde mi ?
Bilerek sarhos olduysa da, bu tecavuze ugramasini mesru yapar mi ? Yani nasil sen de sarhosmussun, aranmissin diyebiliyorsunuz ? Karsidakinin o an kendini savunamayacak durumundan faydalanan erkek tecavuzcudur, nokta.
Ickiyi fazla kacirmistir fark etmeden '; ya da saftir karsidakine fazla guvenmistir kizimiz....ne bilsin tecavuze ugrayacagini ?
Insaf , adam hakli, kiz da sarhos olmasaymis demissiniz. Hirsizin hic mi sucu yok ?
Su memleketteki tecavuzu , tecavuzcuyu hakli cikarma cabasini asla anlayamicam sanirim.
Mini etek giydin - > hakettin
Adamin evine gittin-> hakettin
Guvenmemen gereken birine guvendin saflik yaptin->hakettin
Nedir bu siddeti ve sucu mesrulastirma cabasi? Kimsenin kimseye tecavuze hakki yok ki. Suc suctur, cinayeti , hirsizligi, yolsuzlugu da mesru gostermeye calisalim o zaman ? Bu suclarin arasinda en igrenci ve yuz kizartani tecavuzken , neden bir sekilde mesru olabilen sadece bu suc anlayamiyorum. Insanlar cinayeti, darpi , hirsizligi haketmiyor ama tecavuzu hakediyor oyle mi? Ben bu zihniyeti anlayamiyorum.
burdaki diğer insanları bilmem de "seni de aydınlatmak için diyorum" dediğin arkadaş hem eğitimiyle hem de yaşam tecrübesiyle burdaki tüm kadınları aydınlatabilecek düzeyde bir arkadaştır...
bir fahişeye bile son dakika vazgeçip müşterisiyle birlikte olmak istemeyebilir ve isteği dışında gerçekleşen her şey tecavüzdür. evli hanımlardan evlilikleri süresince kendi eşinden tecavüz gören de var. bu durumda, "aman senin eşin nasılsa yapmadığınız şey mi canım? hem herifin yanında içmişsin bla bla" diyecek misiniz? gözümde hiç bir farkları yok.
hiç tezat değildir.. insanlar, düşmanlarına bile aşık olabilirler, sevebilirler ve hoşlandıkları, bekar bir erkekle de cinsellik yaşayabilirler, kendi tercihi .. bana garip gelmedi bu kızın o kişiden hoşlanması, zaten belli ki duygusal açıdan hassas ve naif bir kız, öylesi bir travmadan sonra sevilmek istiyor.. erkeğin amacının kötü olduğu konusunda ise zaten tüm başlık hemfikiriz (bu bizim öngörümüz tabii) ve zaten önerimiz o erkekten ayrılması yönünde..Sizde değiştiriyorsunuz sözleri mi bence. Ben çok farklı bir şey anlattım dikkat ettiniz mi sadece okuyup geçtiniz mi ?
Bak tekrar diyorum ya da ne diyeceğim yukarı da açık net her şey artı olarak sen tecavüze uğramışsın ama akrabası ile sevgili olup çok yeni ilişki de çok rahat cinselliğini de yaşıyabilirsun bu da ayrı bir tezat değilmidir ? Başıma ne geldi derdinde değil zaten konu sahibi olsa o tarz konu açardı
Su yazdiklariniza gore , "rahat" kadinlarin hayirlari hayir olarak kabul edilmemeli ?? Yani "rahat" kadinlara tecavuz edilebilir, onemli degil?
Kiz ickiliydim, kendimi savunmayacak durumdaydim demis........kendini savunmayacak durumdan faydalanmak=tecavuz, Cinsel iliski + istek disi= tecavuz, bu kadar net. Tecavuz istekdisi cinsel iliskiye verilen isim, sizin taniminiz ne bilmiyorum ana TDK ve anayasa tanimi bu. Baska da bir ayrinti yok, kadin namusluysa, safsa, rahat degilse, ickili degilse, tamamiyle ayiksa vs gibi.
Konuya geleyim, rahat da olsa , yollu da olsa, fahise de olsa kimseye tecavuz mesru/hakli olamaz.Nokta.
Kime ne hanimefendi, isteyen istedigi kadar icer, bunun ne cevabi olacak ? Sarhos olup kendini tanimadigin bir erkegin yaninda savunmasiz birakip , bu adama fazla guvenmek bence de aptalca ama tecavuzu asla hakli cikarmaz.
Bence siz algilayamadiniz, once kiz rahat dediniz, simdi niye icki icti, niye yaptiysa yapti, salak olmak, guvenmek suc degil ama aptalliktan istifade etmek suc.
Yazdiklarinizi bir okuyun, verdiginiz mesaj, yaninizda alkollu veya baska sebeplerden dolayi kendini savunmayacak bir kiz varsa tecavuz edebilirsiniz, o da icki icmeseymis ne yapalim. "Rahat"sa tecavuz cok da buyuk bir olay degil, olabilir. Boyle bir mesaja katilmam mumkun degil.
burdaki diğer insanları bilmem de "seni de aydınlatmak için diyorum" dediğin arkadaş hem eğitimiyle hem de yaşam tecrübesiyle burdaki tüm kadınları aydınlatabilecek düzeyde bir arkadaştır...
bir fahişeye bile son dakika vazgeçip müşterisiyle birlikte olmak istemeyebilir ve isteği dışında gerçekleşen her şey tecavüzdür. evli hanımlardan evlilikleri süresince kendi eşinden tecavüz gören de var. bu durumda, "aman senin eşin nasılsa yapmadığınız şey mi canım? hem herifin yanında içmişsin bla bla" diyecek misiniz? gözümde hiç bir farkları yok.
Ya bırakın lütfen ben seni aydınlatmak içinde diyorum o kadar içiyorsan evine gidiyorsan sonuç belli nokta yok anlamamışta çakır keyif olmuşta bunlar hikaye yalan. Baktın sarhoş olucaksın dur içme diyorum ben eve bırak beni de diyorum kusura bakma ay çok kötü oldum senin evde dinleneyim eve geçeyim diye bir şey yok öyle bir erkek bulamazsın konu sahibi eksik dedim ya belki konu sahibi o gece birlikte olmak için o kadar içti o yüzden evine gitti şimdi burada farklı anlatoyor olmaz mı olur ? Bak yatana kadar bişey yok ama sevgilisi dediği geldiği an eve her şeyi hatırlıyor hop kendine geldi
Lafımı çevirme ben öyle bir şey demiyorum diyorum ki o kadar içip evine gidiyorsan kendine sınır çizmiyorsan sarhoş olmaya başladığın an kalkmıyorsan her şey olabilir anladın mı ?
Sevgiliniz dediginiz adam adam degil, o gece,kuzenin isteginiz disinda sizinle beraber oldugunu söylediginiz anda, ah be kizim sen buna ne güveniyorsun diyecegine, gidip kuzeninden hesap sormaliydi.., bu adamdan size hayir gelmez...
Ben de diyorum ki cinsel iliski amacli adamine evine gitsen dahi, vazgecme hayir deme hakkin var. Insanin fikri degisebilir, vazgecebilir. Konu sahibi birlikte olmak amaciyla icmis de gitmis de olabilir, fikir degistirmis olabilir .Bu sonucu degistirmiyor, olaylar istegi sonucunda olmamis.
Bu mantiginiza bakilirsa , evlilik ici tecavuz , tecavuz degil. Evli ciftler mesru cinsellik icin kontrat imzaliyorlar, gece de ayni yataga yatiyorsan adamin yanina istemesen bile adam zorla yaparsa bu tecavuz degil bu mantiga gore. Yani yaninda yari ciplak yatan kadina bakmayacak erkek de bulamayiz , bu mantiga gore bu kadin da ayni yatakta yatmasaymis, tecavuzu haketmis.
Beyninizin etrafina o kadar klin duvarlarO kadar alkol alıyorsan ok evine niye gidiyorsun da beni eve bırak demiyorsunda evine gidiyorsun ? Sınır koymazsan aşırı alkol alırsan üstüne evine gidersen ne olur gerisi gelir bunu bilmeyen yoktur konu sahibi de öyle saf biri değil bariz belli
Klasik yalandır alkollüydüm zorla oldu demek sizin kafanız yerinde mi ? Konu da çok açık var konu sahibi işine geleni cevaplıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?