sevgilimin kuzeni ile istegim dışında cinsel bi birliktelik yaşadım

Su yazdiklariniza gore , "rahat" kadinlarin hayirlari hayir olarak kabul edilmemeli ?? Yani "rahat" kadinlara tecavuz edilebilir, onemli degil?

Kiz ickiliydim, kendimi savunmayacak durumdaydim demis........kendini savunmayacak durumdan faydalanmak=tecavuz, Cinsel iliski + istek disi= tecavuz, bu kadar net. Tecavuz istekdisi cinsel iliskiye verilen isim, sizin taniminiz ne bilmiyorum ana TDK ve anayasa tanimi bu. Baska da bir ayrinti yok, kadin namusluysa, safsa, rahat degilse, ickili degilse, tamamiyle ayiksa vs gibi.

Konuya geleyim, rahat da olsa , yollu da olsa, fahise de olsa kimseye tecavuz mesru/hakli olamaz.Nokta.

Hayır sen hala algılayamadın yada algıladın çeviriyorsun

Sen niye o kadar içiyorsun kendini kaybedecek kadar ? Bunun cevabını verebilirmisin bana ? İçtin evine niye gidiyorsun ? Bunun sonucu ne olur adam boşuna mı evine götürüyor da evine bırakmıyor seni ? Madem öyle neden şikayet etmiyorsun neden sevgilin dediğin adam eve gelince bana tecavüz etti demiyorsun ?

Bak o ana kadar bir şey hatırlamıyor ne hikmetse sevgilim dediği adam eve gelince her şeyi hatırlıyor yardım etti bana şöyle böyle ne çabuk ayılmış öyle ?

Lütfen biraz mantık biraz konuda eksik çok bilerek anlatmıyor gerçeği

Hayır sen hala algılayamadın yada algıladın çeviriyorsun

Sen niye o kadar içiyorsun kendini kaybedecek kadar ? Bunun cevabını verebilirmisin bana ?

Kime ne hanimefendi, isteyen istedigi kadar icer, bunun ne cevabi olacak ? Sarhos olup kendini tanimadigin bir erkegin yaninda savunmasiz birakip , bu adama fazla guvenmek bence de aptalca ama tecavuzu asla hakli cikarmaz.

Bence siz algilayamadiniz, once kiz rahat dediniz, simdi niye icki icti, niye yaptiysa yapti, salak olmak, guvenmek suc degil ama aptalliktan istifade etmek suc.

Yazdiklarinizi bir okuyun, verdiginiz mesaj, yaninizda alkollu veya baska sebeplerden dolayi kendini savunmayacak bir kiz varsa tecavuz edebilirsiniz, o da icki icmeseymis ne yapalim. "Rahat"sa tecavuz cok da buyuk bir olay degil, olabilir. Boyle bir mesaja katilmam mumkun degil.

Ya bırakın lütfen ben seni aydınlatmak içinde diyorum o kadar içiyorsan evine gidiyorsan sonuç belli nokta yok anlamamışta çakır keyif olmuşta bunlar hikaye yalan. Baktın sarhoş olucaksın dur içme diyorum ben eve bırak beni de diyorum kusura bakma ay çok kötü oldum senin evde dinleneyim eve geçeyim diye bir şey yok öyle bir erkek bulamazsın konu sahibi eksik dedim ya belki konu sahibi o gece birlikte olmak için o kadar içti o yüzden evine gitti şimdi burada farklı anlatoyor olmaz mı olur ? Bak yatana kadar bişey yok ama sevgilisi dediği geldiği an eve her şeyi hatırlıyor hop kendine geldi

Lafımı çevirme ben öyle bir şey demiyorum diyorum ki o kadar içip evine gidiyorsan kendine sınır çizmiyorsan sarhoş olmaya başladığın an kalkmıyorsan her şey olabilir anladın mı ?

mini etek giyip hak ettin demekle aynı şey değil bu durum. gecenin bi saatinde yalnız bi erkeğin evine gidiyosan çok da masumane değildir yani kalacak yer mi yok allah aşkına. ben konu sahibinin hak ettiğini düşünmüyorum ama yaşadıkları da çok tuhaf geliyor adamın zorla sahip olması konu sahibinin bundan rahatsız olması yerine kuzeni ile sevgili olmasına engel olmasını takıyor, bu durumda böyle bir konuda her türlü tuhaf yorum da olabiliyo

burdaki diğer insanları bilmem de "seni de aydınlatmak için diyorum" dediğin arkadaş hem eğitimiyle hem de yaşam tecrübesiyle burdaki tüm kadınları aydınlatabilecek düzeyde bir arkadaştır...

bir fahişeye bile son dakika vazgeçip müşterisiyle birlikte olmak istemeyebilir ve isteği dışında gerçekleşen her şey tecavüzdür. evli hanımlardan evlilikleri süresince kendi eşinden tecavüz gören de var. bu durumda, "aman senin eşin nasılsa yapmadığınız şey mi canım? hem herifin yanında içmişsin bla bla" diyecek misiniz? gözümde hiç bir farkları yok.

Sizde değiştiriyorsunuz sözleri mi bence. Ben çok farklı bir şey anlattım dikkat ettiniz mi sadece okuyup geçtiniz mi ?

Bak tekrar diyorum ya da ne diyeceğim yukarı da açık net her şey artı olarak sen tecavüze uğramışsın ama akrabası ile sevgili olup çok yeni ilişki de çok rahat cinselliğini de yaşıyabilirsun bu da ayrı bir tezat değilmidir ? Başıma ne geldi derdinde değil zaten konu sahibi olsa o tarz konu açardı

hiç tezat değildir.. insanlar, düşmanlarına bile aşık olabilirler, sevebilirler ve hoşlandıkları, bekar bir erkekle de cinsellik yaşayabilirler, kendi tercihi .. bana garip gelmedi bu kızın o kişiden hoşlanması, zaten belli ki duygusal açıdan hassas ve naif bir kız, öylesi bir travmadan sonra sevilmek istiyor.. erkeğin amacının kötü olduğu konusunda ise zaten tüm başlık hemfikiriz (bu bizim öngörümüz tabii) ve zaten önerimiz o erkekten ayrılması yönünde..

diğer yandan bu konu özelinde olmasa da iki kardeşten birinin katil diğerinin akademisyen olduğunu bilirim. insanlar bir değildir. belki çocuk cidden iyi niyetli falan filan ama riske girmeye değmez. dışarda onlarca genç ve düzgün insan var. yepyeni bir ilişkiye başlasın unutsun bu çocuğu.

yine anadoluda eşinden ayrılıp kaynı ile evlenen onlarca kadın var. yani klişe yaklaşımlar herkeste tutmaz. kimsenin içini bilemeyiz. sadece bu hanımkızın olası bir zarar görmemesi için uzaklaşması daha doğrudur. eğer kaderlerinde varsa zaten Allah yine birbirlerine rastlaştırır.

Aynen katiliyorum...

Mini etek giydi diye, iki kutu bira olay yerinde bulundu diye, hatta gece karanlikta disaridaydi diye tecavuzcunun indirim aldigi dava sonuclarini hakli cikaracak sekilde yorum yapan,
ve kendilerinin suuru hep acik olsa dahi birgun yalniz kalip gunduz vakti tecavuze ugrayabilme ihtimali hepimiz icin gecerliyken bunu dusunmeyen kadinlarin yanitlarini okumak ne aci...

Bugun alkol ve ev dersiniz yarin etekle bacaklari gorundu diye veya elinizin parmak ucunun bile gorunmesiyle mesrulastirilabilir...

Zarini bozmadi diye birkac ay hukum verilmesine kimse karsi cikmasin o zaman, ne olursa olsun cok iyi niyetli bir tecavuzcuymus mu diyecegiz?
Gerekcelendirirken yazilanlar en az bunun kadar sacma bence.
Ve ne yazik ki hepsi de gercek davalar.

Tecavuzun haketmesi mi olur yahu?!

Ayni yastiga baskoydu diye gorevini(!) yerine getirmeyen kadinlarin kocalari tarafindan zorlanmasina ne diyecegiz?
Onlar da imza attilar diye mi haketmis sayilacaklar?

Her bir asamaya "o ayri birsey" denmis de tecavuz tecavuzdur, suc da suc.

Konu sahibi konun gercek mi degil mi bilemem ama o kuzenden uzak dur.
Daha ilk basta ah be kizim derken senin sucu paylastigin dusuncesinde...
Simdi de anlattigina gore duygulari ile damgasi arasinda gidip geliyor.

Kendinden bihaber kadin da gordum, millet sirnasmasin diye tanimadigi kizi sahiplenip yuruyemiyor diye kucaginda kiz arkadasinin evine goturen ayiltmaya calisan erkek de gordum...
Kimse de nereye goturuyorsun sen kimsin dememis...
Tam tersine baska birsey de yapabilirlerdi...
Bunun organ mafyasi var, tecavuzcusu var, var da var!
Bu nasil bir dusuncesizlik kontrolsuzluk aklim almiyor.

Kendimi gozu kara saniyordum boyle konular gordukce ben paranoyak miyim diyorum...

Bir an once hayatina ceki duzen vermeye ve kimsenin korumasina muhtac kalmayacagin zaaflarindan duygusal anlamda da yararlanilmayacagi bir sekilde davranmaya calis...
Yoksa her an 3.sayfa haberlerinden birinde cikma ihtimalin yuksek...

Ilgi cekmeye calisiyorsan da bu tip hikayeleri kuracak zihin yapin icin bir psikologa gitmeni tavsiye ederim.

Ben de diyorum ki cinsel iliski amacli adamine evine gitsen dahi, vazgecme hayir deme hakkin var. Insanin fikri degisebilir, vazgecebilir. Konu sahibi birlikte olmak amaciyla icmis de gitmis de olabilir, fikir degistirmis olabilir .Bu sonucu degistirmiyor, olaylar istegi sonucunda olmamis.

Bu mantiginiza bakilirsa , evlilik ici tecavuz , tecavuz degil. Evli ciftler mesru cinsellik icin kontrat imzaliyorlar, gece de ayni yataga yatiyorsan adamin yanina istemesen bile adam zorla yaparsa bu tecavuz degil bu mantiga gore. Yani yaninda yari ciplak yatan kadina bakmayacak erkek de bulamayiz , bu mantiga gore bu kadin da ayni yatakta yatmasaymis, tecavuzu haketmis.

Sevgiliniz dediginiz adam adam degil, o gece,kuzenin isteginiz disinda sizinle beraber oldugunu söylediginiz anda, ah be kizim sen buna ne güveniyorsun diyecegine, gidip kuzeninden hesap sormaliydi.., bu adamdan size hayir gelmez...

Ben de buaraya takildim, bu sevgili bahaneler buluyor, yok ben o geceyi unutmam bibiibibibi. Seven erkek oturur sevdiginin basina gelenler icin sevdigini sikica bagrina basar, sevdigiyle gozyasi doker, ona bu kotulugu yapandan intikam alir.

Konu sahibesi bu sevgili dedigin herif senin yarali oldugunu anlamis, senden faydalanmaya calisiyor, haberin ola.

evet o hakkı var ama o hakkı kullanabilmek için dikkatli olacaksın sen iç iç eve git sonra hayır ya de erkekte kıyamaz tabi saygı duyar konu sahibi konuyu hafifletiyor sadece hepsi bu hayır tecavüz nedir bilirim madem tecavüz hadi şikayete gitsin yok gidemez ama akrabası ile de sevgili olup birlikte olabiliyor ok olsu ama aynı gece sevgili olan şahıs geldiğinde neden bunu ona anlatmadı yardım et diye ? halbu ki hiç bişey hatırlamıyordu yersen ama bu sevgilisi olan şahısın her şeyini hatırlıyor ?

[QU E="Nihali, post: 38257342, member: 38. 39"]Hayır sen hala algılayamadın yada algıladın çeviriyorsun

Sen niye o kadar içiyorsun kendini kaybedecek kadar ? Bunun cevabını verebilirmisin bana ? İçtin evine niye gidiyorsun ? Bunun sonucu ne olur adam boşuna mı evine götürüyor da evine bırakmıyor seni ? Madem öyle neden şikayet etmiyorsun neden sevgilin dediğin adam eve gelince bana tecavüz etti demiyorsun ?

Bak o ana kadar bir şey hatırlamıyor ne hikmetse sevgilim dediği adam eve gelince her şeyi hatırlıyor yardım etti bana şöyle böyle ne çabuk ayılmış öyle ?

Lütfen biraz mantık biraz konuda eksik çok bilerek anlatmıyor gerçeği[/QUOTE]
Sizde sanirim algilama sorunu var bi doktora baavursaniz iyi edersiniz. Burda. Her. Yazilana cevap vermeye. Kalksam isi gucu birakmam telefonu hic elimden bi4akmamam gerekie. Ben o. Gece sevgilim eve gelince herseyi hatirlasigimi soylemedim aradan bikac hafta gecince bazi seyleri hatirladigimi soyledim ve hayirlayabildigim kadaroyla burda paylastim. Farkinda misiniz bilmem ama o kadar kalin duvarlar ormuasunuz ki beyninizin cevresine. Gozunuzun ucunu gorwmiyoraunuz. Sadece onyargilariniz ve siz. Sizin yorunlariniza cevap. Veemiyor olusim belliki ocinize oturmus baya. Ama sunu o kalin kafaniza sokun ben buraya intihar etmem için neden olusturaunlar beni dahada bunaltsinlar diye yazmadim evet o gece yaptigim yanlislar var ki ben o geceye dair yanlislarimin b8lincinde olmasaydim zaten b7 kadâr sarş8lmazdim kaldigim yerden yoluma devam ederd8m . simdi biraz daha ozverili olmanizi rica ediyorum. Yadâ d3folun gidin sizin o. Onyargili geri zihniyetiniz3 ihtiyaçim yok!
Beyninizin etrafina o kadar klin duvarlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…